Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 27, 2010 8:23 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Mereth pisze:Ja oficjalnie mam 2 koty swoje a Pulp jest kotem siostry :twisted: Bo szukając mieszkania mówiłam, że mmam 2 koty, żeby nie przestraszyć ludzi a Pulp i tak się chowa zawsze do kanapy przed obcymi :twisted: I jak właścicielka była pierwszy raz u mnie, to kto wylazł pierwszy na spotkanie? :twisted: No kto?? :twisted: :twisted:

Czyżby Pulpek? :mrgreen: :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon wrz 27, 2010 8:33 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

kalair pisze:A czemu Asiulek? Przepraszam, nie znam wątku. :oops:

Boję się tego, że właścicielka jak zobaczyłaby 4 koty, to mogłabym szukać nowego miejsca... :roll: Choć to też można obejść - już nie tak kombinowałam z kotami :twisted:
Najpierw zaszczepię koty, bo już termin minął a potem będę myśleć :oops: :oops:

MaryLux pisze:Jak to kto? Zorek

A figę 8) :lol:

kalair pisze:
Mereth pisze:Ja oficjalnie mam 2 koty swoje a Pulp jest kotem siostry :twisted: Bo szukając mieszkania mówiłam, że mmam 2 koty, żeby nie przestraszyć ludzi a Pulp i tak się chowa zawsze do kanapy przed obcymi :twisted: I jak właścicielka była pierwszy raz u mnie, to kto wylazł pierwszy na spotkanie? :twisted: No kto?? :twisted: :twisted:

Czyżby Pulpek? :mrgreen: :lol: :lol:

No wiadomo przecież 8) :lol:

Mereth

Od: Pon paź 01, 2007 10:43

Post » Pon wrz 27, 2010 9:07 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Witam Zorkowo! :D
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Pon wrz 27, 2010 13:30 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Napisałam wierszyk
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon wrz 27, 2010 14:04 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Mereth pisze:
kalair pisze:A czemu Asiulek? Przepraszam, nie znam wątku. :oops:

Boję się tego, że właścicielka jak zobaczyłaby 4 koty, to mogłabym szukać nowego miejsca... :roll: Choć to też można obejść - już nie tak kombinowałam z kotami :twisted:
Najpierw zaszczepię koty, bo już termin minął a potem będę myśleć :oops: :oops:

Ach, no prawda..a sądzisz, że sprawdzałaby? Bywa tak często u Ciebie? Zawsze przed jej wizytą możesz kota gdzieś zamknąć.. 8)
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon wrz 27, 2010 15:13 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

oj znam to Aśku.. spojrzysz i już kochasz.. ja tak 3 już nie oddałam i teraz boję się w ogóle patrzeć :wink:
3 lata z rzędu znajdowaliśmy maleńtasy właśnie w okolicy wrzesień - grudzień. mam nadzieję, że ten rok będzie przełomowym i nic nas nie znajdzie.. bo teraz to już musiałabym się nauczyć oddawać :roll:

a relacje Zorek - Pulpek opisane przez Ciebie w wątku maggii, to dokładnie to co się dzieje u mnie z Kacprem i Songiem. i jak tu nie myśleć, że te struwity powstają od stresu :wink:
Obrazek

Aktualnie - Kacper, Benuś, Songo, Myszka i pies Antonio!

catawba

Od: Czw kwi 26, 2007 9:28

Post » Wto wrz 28, 2010 7:07 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Obrazek
Asiu, słoneczka, i buziaki dla koteczków! :1luvu:
Jak sobie radzisz?
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto wrz 28, 2010 7:12 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

kalair pisze: Ach, no prawda..a sądzisz, że sprawdzałaby? Bywa tak często u Ciebie? Zawsze przed jej wizytą możesz kota gdzieś zamknąć.. 8)

Sprawdzać nie, ale wiesz...sąsiedzi też potrafią donieść. Teraz jest cisza, bo moje kotuchy nie miauczą, ale gdyby znalazł się taki, który miaukoli od rana do nocy? To by było :lol: :lol: Choć zawsze chciałam mieć gadającego kota :oops: Tzn Mała gada, ale trochę na swój sposób :lol:

catawba pisze:oj znam to Aśku.. spojrzysz i już kochasz.. ja tak 3 już nie oddałam i teraz boję się w ogóle patrzeć :wink:
3 lata z rzędu znajdowaliśmy maleńtasy właśnie w okolicy wrzesień - grudzień. mam nadzieję, że ten rok będzie przełomowym i nic nas nie znajdzie.. bo teraz to już musiałabym się nauczyć oddawać :roll:

a relacje Zorek - Pulpek opisane przez Ciebie w wątku maggii, to dokładnie to co się dzieje u mnie z Kacprem i Songiem. i jak tu nie myśleć, że te struwity powstają od stresu :wink:

Ja na szczęście nie mam tak ze wszystkimi kotami, ale są takie, które zapadają mi mocno w serce :oops:

No właśnie Haniu, stres ma tu chyba sporo do powiedzenia :wink:

Mereth

Post » Wto wrz 28, 2010 7:16 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

kalair pisze:Obrazek
Asiu, słoneczka, i buziaki dla koteczków! :1luvu:
Jak sobie radzisz?

Hej Bożenko :D
Ależ pogoda, pada, wieje brrrrrrr.
Kotek wczoraj bardzo nie chciał, żebym dała mu zastrzyk, obwarczał mnie i podrapał, że aż miło :roll:
No i moje teksty, ze to dla jego dobra, ciągle jak groch o ścianę :twisted:
Ale daje się miziać, więc to takie chwilowe obrażanie 8)

Dziś idę po chochlę - będę łapać co nieco w nią :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mereth

Post » Wto wrz 28, 2010 7:27 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Hello :D

Ja mam też zastrzyki dla mendy na tydzień na razie, z wyciskaniem wczoraj była jazda, w końcu sam w transporterku na koniec zrobił ;)
Struwitów tym razem niet, ale ma dużo innych "ciekawych" rzeczy w moczu ...

Co do oddawania tymczasów - nie mam już żadnych oporów :twisted: i Kasi siłą wyrywam, jak się w którymś zakocha :lol: (jak np teraz w Koszałku ;))
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Wto wrz 28, 2010 8:04 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

catawba pisze:

Nie straszcie, że Ciupulka ma struwity. :roll:
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Wto wrz 28, 2010 8:52 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Avian pisze:Hello :D

Ja mam też zastrzyki dla mendy na tydzień na razie, z wyciskaniem wczoraj była jazda, w końcu sam w transporterku na koniec zrobił ;)
Struwitów tym razem niet, ale ma dużo innych "ciekawych" rzeczy w moczu ...

Co do oddawania tymczasów - nie mam już żadnych oporów :twisted: i Kasi siłą wyrywam, jak się w którymś zakocha :lol: (jak np teraz w Koszałku ;))

A jakie ciekawe rzeczy ma Mrumowe sio?? :roll:
Wetka wyciskała na żywca czy na znieczuleniu?

Ja tam tymczasów nigdy nie miałam :twisted: :ryk: :ryk: A przynajmniej tylko z nazwy :lol: :lol:

maggia pisze:
catawba pisze:

Nie straszcie, że Ciupulka ma struwity. :roll:

Magda, nie ma takiej opcji 8) My tu z Hanią "tłumaczymy" jedynie chłopaków.
:ok:

Mereth

Post » Wto wrz 28, 2010 8:54 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Zapomniałam napisać, że w niedzielę było święto 8)

Pulp postanowił, że posiedzi u mnie na kolanach 8) A że robi to rzadziej niż raz do roku, to o mało z wrażenia z kanapy nie spadłam, jak chłopak stwierdził, że ten czas nadszedł właśnie w niedzielę ( pomimo tego, że wcześniej niedobra Duża zawiozła go do weta ). Mój kochany miziak-niemiziak :1luvu: :1luvu:

Mereth

[poprzednia][następna]