ManiekFIV+ nadal szuka domu,Rysiu po PP-super DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob wrz 25, 2010 17:33 Re: FIV-kowy Maniek,marzący,by ktoś go pokochał na dobre i złe..

z tego co wiem, ta kolezanka dostala tylko ostrzezenie, ze ma zdjac ten plakat ktory wlasnie przykleila i zaniechac klejenia dalszych bo bedzie spisana itp... Na szczescie mimo takich sytuacji znajduja sie miejsca, gdzie mozna bez problemu taki plakacik przykleic. :)

Natomiast pamietam taka sytuacje, to moze bylo kolo kwietnia/maja tego roku. Poprzedni zaklad pracy "wisial mi" umowe i wyplate za przepracowany tam miesiac, wiec pojechalam tam wyjasnic wszystko. W drodze na przystanek spotkalam kolezanke, ktora organizuje wystawy kotkow do adopcji, akurat odebrala skads aktualne i poprosila mnie, zebym przy okazji tam gdzie jade tez porozklejala. No wiec mowie, ze nie ma problemu. W jednym zoologicznym szef nie pozwala na klejenie plakatow na witrynie (faktycznie, zaden tam nie wisial), ale szefa nie bylo, byl na urlopie, wiec pozwolono mi plakat powiesic. Poskutkowalo to tym, ze jakis kocio w tamtym miescie znalazl swoj dom :1luvu:
W innym zoologicznym w tym miescie musialam sie niemal prosic o pozwolenie przyklejenia plakatu zaraszajacego na najblizsza wystawe. No w koncu gdzie jest najlepsze miejsce na taki plakat jak nie w sklepie zoologicznym ktory sie miesci w dodatku w duzym centrum handlowym?...
Wisialy tam juz ogloszenia typu: zamienie mieszkanie, sprzedam suknie slubna itp... a plakatu wystawowego nie pozwolono mi powiesic, bo szefostwo sobie nie zyczy zadnych plakatow, ogloszen i reklam.
Wkurzylam sie i powiedzialam, jak to mozliwe, ze ZADNYCH jak to podkreslaja, skoro wisza ogloszenia, w dodatku nie zwiazane z tematem zwierzecym! Tlumaczenie tradycyjnie bylo: szefowa nie pozwala. Nie bylo szefowej wtedy w tym sklepie, wiec nawet poprosilam pracownice, zeby zadzwonila do szefowej i powiedziala w czym rzecz, ew,ja moge z nia porozmawiac. Odpowiedzi sie juz pewnie domyslacie: nie, bo cos tam... :evil: :evil: Dla porownania: w bibliotece miejskiej bez problemu sie panie zgodzily na plakat Manka i kibicuja mu nawet. :)
Poprostu sa ludzie co kochaja sie czepiac i robic wielkie problemy z bzdur... :roll:
Na szczescie Manius kotem drobiazgowym nie jest, jemu to totalnie wisi, nie przejmuje sie takimi ludzmi, i slusznie :ok: Doskonale wie, ze jest kotem wyjatkowym na swoj niepowtarzalny koci sposob i znajdzie w koncu domek, dla ktorego bedzie naaaaaaaaaj... kotem :ok: :ok: Prawda, piekniutki? :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob wrz 25, 2010 18:54 Re: FIV-kowy Maniek,marzący,by ktoś go pokochał na dobre i złe..

Po prostu my, ludzie powinniśmy bardzo wielu rzeczy uczyć się od kotów...

Ci którzy już mają towarzystwo kotecka- wiedzą o czym mówię ;)
Pozostali muszą się wyedukować- i, na początek- zakochać w Maniusiu- nauczycielu doskonałym :D
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Od: Czw cze 10, 2010 15:43

Post » Sob wrz 25, 2010 20:04 Re: FIV-kowy Maniek,marzący,by ktoś go pokochał na dobre i złe..

jednego kociego MISZCZUNIA juz mamy na forum :ryk: :ryk: Maniek bedzie drugi :ryk: :ryk:

Kociara82

Post » Nie wrz 26, 2010 11:06 Re: FIV-kowy Maniek,marzący,by ktoś go pokochał na dobre i złe..

W górę Maniusiu :)
Może właśnie dziś ktoś Cię tu wypatrzy...
:ok: :kotek: :ok: :kotek: :ok: :kotek: :ok: :kotek: :ok: :kotek: :ok: :kotek: :ok:

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Nie wrz 26, 2010 13:37 Re: FIV-kowy Maniek,marzący,by ktoś go pokochał na dobre i złe..

:ok: za domek
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Nie wrz 26, 2010 13:53 Re: FIV-kowy Maniek,marzący,by ktoś go pokochał na dobre i złe..

na pierwsza prosze :)

Kociara82

Post » Nie wrz 26, 2010 13:56 Re: FIV-kowy Maniek,marzący,by ktoś go pokochał na dobre i złe..

Maniuś ma kilka zdjęc z spacerku ( nawet deszcze mu nie straszny :roll: ) Posłałam je sms em do Caragh i jak będzie miała chwilkę to je tu wstawi :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie wrz 26, 2010 14:02 Re: FIV-kowy Maniek,marzący,by ktoś go pokochał na dobre i złe..

co tam deszczyk, Maniek to silny kot, byle czego sie nie boi, prawda? :1luvu:
To czekamy na foteczki :)

A ja mam wsciekla migrene, ze az mi uszy zatyka... takiej migreny nie mialam jeszcze. Tabletka mi to tylko wycisza na chwile, codziennie ja biore, a i tak sie budze i zasypiam z wscieklym bolem glowy, jakby cisnienie mi od srodka chcialo ja rozsadzic...
nie wiem, czy to z zatok czy co... :roll:

Kociara82

Post » Nie wrz 26, 2010 15:52 Re: FIV-kowy Maniek,marzący,by ktoś go pokochał na dobre i złe..

Kociaro a czy jak się schylisz i gwałtownie wyprostujesz to masz zawroty głowy? Jeżeli tak to prawie pewne, że zatoki, coś o tym wiem... (plus ból głowy w okolicach skroni i nasady nosa b.często)

Przy tym proszki przeciwbólowe nie pomogą... Ściąganie "towaru" z zatok u laryngologa, inhalacje często zdają egzamin i są bezbolesne :)
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Post » Nie wrz 26, 2010 15:54 Re: FIV-kowy Maniek,marzący,by ktoś go pokochał na dobre i złe..

A jak tam kiciurki się czują tej pięknej niedzieli?
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Post » Nie wrz 26, 2010 15:58 Re: FIV-kowy Maniek,marzący,by ktoś go pokochał na dobre i złe..

:oops: :oops:
Rozkojarzona jakaś jestem
Maniuś nie obrażaj się na ciocię, że się o was wszystkich tu zapytałam... :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Post » Nie wrz 26, 2010 18:26 Re: FIV-kowy Maniek,marzący,by ktoś go pokochał na dobre i złe..

No co Ty, Ciociu, ale ja nie mam nic przeciwko, przecież wiem, ze całym sercem kibicujesz i mnie i pozostałym mruczkom! Pytasz przecież o Tyskie Mruczki a ja wszak jestem jednym z nich :ok:

no, prawie... choc takie silne bole i zawroty mam caly czas czy jestem w jednej pozycji czy ja zmieniam... takie wrazenie mam, ze mi cisnienie od srodka chce glowe rozsadzic i przy tym uszy mi troche zatyka czesto na kilka chwil.
Ciekawe, czy by mi przeszlo, jakbym sie oblozyla mrusiami :ryk: :ryk:
W koncu podobno Dr.Mruczek najlepszy na wszystko :ok: :ok:

Kociara82

Post » Nie wrz 26, 2010 20:10 Re: FIV-kowy Maniek,marzący,by ktoś go pokochał na dobre i złe..

MANIEK NA SPACERKU
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Nie wrz 26, 2010 20:16 Re: FIV-kowy Maniek,marzący,by ktoś go pokochał na dobre i złe..

Caragh pisze:MANIEK NA SPACERKU
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

moj pieknotek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Nie wrz 26, 2010 21:11 Re: FIV-kowy Maniek,marzący,by ktoś go pokochał na dobre i złe..

Maniusiu, jakiś Ty pięęękny! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

[poprzednia][następna]