Emilka [*]Milka w DS u Emilki77!-zdjęcia!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob wrz 25, 2010 7:23 Re: Iwanek i Wiera w DS!marmurka Emilka bez domu:(((-zdjęcia

A my rozpoczynamy socjalizację Emilki 8)
Wypuszczam ja po trochu,bo ona strasznie boi sie moich kotów,one jej nie atakują-tylko Pynia syczy ,a mala miuczy przeraźliwie ze strachu,ale ciekawość jest silniejsza,wychodzi z łazienki,przycupuje w kąciku i obserwuje.Ptyś oczywiściwe najbardziej zainteresowany,chce się zaprzyjaźnić,a Emi syczy i miauczy.
Ale powolutku,nic na siłę-na czas wyjścia do pracy znów ją zamknę w łazience,a po powrocie ciąg dalszy :D
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob wrz 25, 2010 14:44 Re: Iwanek i Wiera w DS!marmurka Emilka bez domu:(((-zdjęcia

Emilka obsykuje wszystkie koty,na szczęście nie ma łapoczynów.
Teraz śpi sobie na kanapie,Ptyś w bezpiecznej odległości-no sielanka prawie 8)
Dopiero w niedzielę po południu będę miała aparat,bo pożyczyłam koleżance-pojechała na ślub,a nie ma aparatu.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob wrz 25, 2010 14:51 Re: Iwanek i Wiera w DS!marmurka Emilka bez domu:(((-zdjęcia

O, jaka szkoda Kasiu, że nie masz aparaciku. Ale trudno, poczekamy! :kotek: Na pewno do jutrzejszego popołudnia przyjaźnie nawiąże na całego! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob wrz 25, 2010 15:12 Re: Iwanek i Wiera w DS!marmurka Emilka bez domu:(((-zdjęcia

Zaglądamy do słodziusiej Emilki :1luvu: Kciuki ogromne za pozytywny przebieg zaznajamiania kici z domownikami, a domowników z kicią :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob wrz 25, 2010 15:18 Re: Iwanek i Wiera w DS!marmurka Emilka bez domu:(((-zdjęcia

kalair pisze:O, jaka szkoda Kasiu, że nie masz aparaciku. Ale trudno, poczekamy! :kotek: Na pewno do jutrzejszego popołudnia przyjaźnie nawiąże na całego! :1luvu:

No na to bym za bardzo nie liczyła Bożenko-Emilka jest ludziolubna,z kotami jakoś jej trudno nawiązać kontakt-boi się bardzo!

Kasieńko-rezydentki zachowują się jak ostatnie jędze-Antosia i Pynia,Klara ma to w nosie,a Ptyś kocha wszystko co małe.
Emilka co prawda już nie kociątko,tylko podrostek,ale Ptyś i tak by ją zalizał,gdyby pozwoliła!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob wrz 25, 2010 15:20 Re: Iwanek i Wiera w DS!marmurka Emilka bez domu:(((-zdjęcia

kropkaXL pisze:Kasieńko-rezydentki zachowują się jak ostatnie jędze-Antosia i Pynia,Klara ma to w nosie,a Ptyś kocha wszystko co małe.
Emilka co prawda już nie kociątko,tylko podrostek,ale Ptyś i tak by ją zalizał,gdyby pozwoliła!

Ach ten Ptysiek kochany :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob wrz 25, 2010 15:24 Re: Iwanek i Wiera w DS!marmurka Emilka bez domu:(((-zdjęcia

Tak-to istna niania-w pańcię się wdał! :lol:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob wrz 25, 2010 15:37 Re: Iwanek i Wiera w DS!marmurka Emilka bez domu:(((-zdjęcia

:lol: :lol: :ok: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob wrz 25, 2010 18:47 Re: Iwanek i Wiera w DS!marmurka Emilka bez domu:(((-zdjęcia

Emila pomagała mi dzisiaj sprzatać-wywaliła mi sie łyżka smietany kwaśnej na podłogę(w zasadzie nie używam,ale do grzybowej dodaję-jadłam u kolezanki i bardzo mi posmakowała)a Emila zlizała-nie zaszkodzi jej?-to 18%-owa
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob wrz 25, 2010 18:57 Re: Iwanek i Wiera w DS!marmurka Emilka bez domu:(((-zdjęcia

Nic jej nie powinno być, moje czasem też dostają śmietankę do wylizania. Oczywiście słodka jest najlepsza, ale taką 18% tez nie pogardzą, a ja jej bardzo często używam. :wink:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob wrz 25, 2010 18:59 Re: Iwanek i Wiera w DS!marmurka Emilka bez domu:(((-zdjęcia

Dzięki Aniu :1luvu: -ja sama prawie jej nie jadam,a koty tym bardziej,więc nie wiedziałam,słodką dawałam-rozwodnioną,ale kwaśnej nigdy!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob wrz 25, 2010 19:23 Re: Iwanek i Wiera w DS!marmurka Emilka bez domu:(((-zdjęcia

Kefiru i maślanki nie daję im, bo mają rozwolnienie.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob wrz 25, 2010 19:25 Re: Iwanek i Wiera w DS!marmurka Emilka bez domu:(((-zdjęcia

Czyli zamiast parafiny można podawać przy zaparciach :lol:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob wrz 25, 2010 20:25 Re: Iwanek i Wiera w DS!marmurka Emilka bez domu:(((-zdjęcia

jak sie miewa moje malenstwo kochane? Emilciu :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob wrz 25, 2010 20:28 Re: Iwanek i Wiera w DS!marmurka Emilka bez domu:(((-zdjęcia

Ola-Emilcia coraz smielsza,juz tak nie ucieka przed kotami,raczej podnosi łapkę z ostrzeżeniem i phyka!
Ale spoko-najważniejsze,że odważa się chodzić po chalupie!-nie musi w tej ciasnej łazience siedzieć sama-kociaki sie nie nudziły,bo miały siebie,a ona jak więzień tam siedziała.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]