Mgiełka - wyczarowała sobie cudowny DS :))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 25, 2010 7:59 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Asia tak szybko nie wróci :wink: :P

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Sob wrz 25, 2010 8:58 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Szerokiej drogi dziewczyny. :1luvu:
Pa, pa Mgiełeczko. :1luvu:
No i się wzruszyłam.
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Sob wrz 25, 2010 9:26 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Już sie nie mogę doczekać wiadomości :)

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Sob wrz 25, 2010 11:03 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Mgielka juz u siebie. To jest JEJ DOM. Asia sie trzyma. Wiecej relacji po powrocie.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob wrz 25, 2010 11:19 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Przyłączam się do oczekujących na obszerna relację :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob wrz 25, 2010 13:53 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Mam nadzieję ze Mgiełeczka szybko sobie przyswoi nowy teren,oby tam się czuła dobrze i była kochana przez swoją nową panią :ok:
Z jednej strony się cieszę ale z drugiej myślę ze pewnie koteńka w stresie.Wszystko obce,nowe zapachy,nowe przeszkody na drodze.
Ciekawa jestem relacji szczególnie po pierwszej nocce.
Mocno zaciśnięte kciuki za szybką integrację i aklimatyzację :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Sob wrz 25, 2010 16:39 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Asia, pisz nam tu szybciutko co i jak :evil: :wink:

gosiaa

Post » Sob wrz 25, 2010 17:42 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Właśnie weszłam do domu, bo wpadłyśmy jeszcze do Fredzioliny :1luvu: , gdzie było przemiło i przestałam płakać :wink: :D Od Jadzi nie chce się wychodzić :wink: A jakie koty :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Oto skrótowa relacja (jutro szczegóły bo padam :oops:):
Kochane, Mgiełeczka wspaniale odnalazła się w nowym domku i natychmiast zaakceptowała Ewę :D :D :D Pozwiedzała, pojadła, popiła i nie miała ataków "trzęsiączki" :!: :D :D :D
Wiem, że będzie naprawdę szczęśliwa, bo Ewa to cudowna osoba i już kocha Mgiełeczkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niedawno do niej dzwoniłam i opowiedziała mi, że Mgiełka chodzi za nią jak piesek, ładuje się na kolana, wtula się i rozdaje słynne buziaczki :!: :1luvu: :D Wskoczyła już na kuchenną szafkę, a na łóżko wchodzi co chwilę 8) Jedyne co mnie martwi to fakt, że jeszcze nie była w kuwetce :? Ale podobno podczas mizianek puszcza bączki :wink: Prosimy więc o kciuki za prędkie sioo i koo!!!

Teraz idę sobie poprzeżywać i popłakać w poduszkę. Bo w sercu wyrwa nieziemska. Głowa spokojna, ale serce w rozpaczy. Proszę, wybaczcie egzaltację, ale tak to wygląda. Same wiecie...

Mam nadzieję, że Ewa napisze, ale teraz w głowie jej tylko Mgiełeczka :wink: Moja najdroższa Mgiełeczka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Peciu, dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Sob wrz 25, 2010 17:51 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

jerzykowka pisze: ... gdzie było przemiło i przestałam płakać :wink:

Czytamy Twoje doniesienia razem z TŻ-em i rżymy z Ciebie wariatko kochana :D
dobrze będzie, uratowałaś tę cudną kocinę, znalazłaś jej super dom, tylko się radować :!:

Ściskam Cię :1luvu:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Sob wrz 25, 2010 17:57 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

:dance: :dance: :dance:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Sob wrz 25, 2010 18:10 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

dzielna Jerzykówka :lol:
Szczęscia, Mgiełeczko :ok:

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Sob wrz 25, 2010 18:22 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Asia zrobiła obszerny wpis. To ja zrobię foto relację.

Pierwszy test posłanka
Obrazek

Obrazek

Zgłodniałam podczas podróży
Obrazek

Zwiedzam
Obrazek

Na łóżku jest fajnie
Obrazek

A to moja Duża ... będzie mi u niej dobrze
Obrazek

Obrazek

A ta fotka specjalnie dla Asi. Czuły cmok na pożegnanie (Asia nie płacz)
Obrazek

Mgiełko bądź szczęśliwa. :1luvu:
Ewa dziękuję :love:

Ostatnio edytowano Sob wrz 25, 2010 18:31 przez Petka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob wrz 25, 2010 18:24 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Rycz,Asia,rycz-teraz to łzy radosne,choć tęsknota wielka,ale maleńka znalazła swoje miejsce na ziemi,swój dom!-a przecież o tym dla niej marzyłaś!

Kasieńko-dzięki za wsparcie Asieńki i za foteczki- :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
A i o Pani Ewie nie zapominam-Pani Ewo-przeogromne dzięki,za miłość,za dom!!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob wrz 25, 2010 18:34 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Asieńko, cieszę się ogromnie że Mgiełeczka znalazła swoje miejsce na ziemi, a znalazła je dzięki Tobie, Ty ją uratowałaś i podarowałaś jej nowe życie :1luvu:

Wszystkiego najlepszego w nowym domku Mgiełeczko, będziesz tam kochana i rozpieszczana :)

Na fotkach widać jak Mgiełeczka u Asi wypiękniała, nie na darmo została mis czerwca, zobaczcie sami, wejście przez banerek u mnie w podpisie :)

gosiaa

Post » Sob wrz 25, 2010 18:35 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Asiu, zapraszam do Juranda:

viewtopic.php?f=13&t=117660

Pozostałe ciotki oczywiście też :)

gosiaa

[poprzednia][następna]