O rany ale sie dzieje.... Polary wg mnie moga byc z kapturem (przydatny przy lapaniu kotow w chaszczach albo udawaniu lumpow z piwem gdzies na osiedlu - to sie tak ladnie wpisze w filozofie naszej alkoholowej ekipy AAAfn

) a tan na serio przydatny jest kaptur czasami jak nie na deszcz to kota mozna wen wlozyc

i ja proponuje do bioder zeby ciut tyleczek zakrywalo. Krotsze nie kazdemu pasuja no i czasem warto nery ogrzac.
Jaki kolor ze zapytam? Ja z checia zamowie dwa, jeden dla siebie drugi dla TZa jesli mozna, w ramach podziekowan za regularne sprzatanie kocich goowien dostanie ode mnie na zime, tylko rozmiary poprosze....
6 pazdziernika mam kolejna operacje, takze jestem niezmiernie uradowana, takze jesli chodzi o picie alkoholu w Waszym zacnym gronie to do 4 maksymalnie, bo musze przeciez wytrzezwiec

co do weekendu w Myslenicach, to mam chyba zajecia w szkole ale to potwierdze w tygodniu jak w koncu sie odgrzebie z zaleglosciami formalno-uczelnianymi.
Ma ktos na zbyciu dodatkowe 12 godzin dizennie? Przyjme chetnie i do piersi przytule.
Mam wielkie tekturowe pudlo, ale naprawde wielkie - moze potrzebne kotom na Kocimskiej albo komus na jakas budke?