Adria pisze:Joluka, nie pytałam o innego weta, bo sie poprostu boje powierzyć oczy Elvisa w kolejne "podobno" dobre rece. Ten kot miał już dwa razy operowane oczy i każdy wet mówił, że to pestka i konsultacje specjalisty są niepotrzebne![]()
Dla Elviska to jest trzecie podejście i decydujące o tym, czy bedzie "coś" widział. Dlatego tak bardzo mi zależy, żeby zobaczył go doświadczony wet specjalista.
Adrio - dr Buczek nie jest tylko wetem, ale okulistą weterynaryjnym - pracuje w gabinecie dr Garncarza, jest jego uczennicą i współpracownicą - przyjmuje równie dużo zwierząt, jak dr Garncarz i wielu z nich uratowała wzrok - więc jest absolutnie doświadczonym wetem specjalistą!
Ja słyszałam o niej tylko i wyłącznie dobre i bardzo dobre opinie - sama od lat chodzę do dr Garncarza, bo on prowadził i prowadzi moje zwierzaki, ale gdyby go nie było w ciemno poszłabym do dr Buczek. Może wypowiedzą się tu osoby, których zwierzaki leczyła....
Sama twierdzisz, że masz jakieś wątpliwości co do dr Kiełbowicza - może w takim razie sensowniejsza byłaby jednak konsultacja z dr Buczek....? jeśli ona oczywiście ma jakieś bliskie terminy...