A lamblie na pewno trzeba sprawdzić-nie ma szans, że jeśli były i tylko jeden kot był leczony, żeby były wytłuczone (kot może być też bezobjawowym nosicielem).
Kciuki za Kaya

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cameo pisze:Nie miał.
Kochani, mam problem z podaniem kroplówki - nie chce lecieć, dopiero po odkręceniu zaczyna kapać, ale kiedy wkręcam do wenflonu to automatycznie przestaje kapać
Cameo pisze:
Dzisiaj był wyjątkowo spokojny na kroplówce, ale miałam po niej mokre spodnie, wenflon drożny, ale coś ewidentnie przeciekało... dostałam butlę do domu, dzisiaj muszę podać. Tak btw, gdzie przechowujecie kroplówki? ja powiesiłam na gałce od drzwiczek w kuchni, ale to kiepskie miejsce, bo jak któryś z kotów zacznie się nią bawić to...a do półki boje się ją wcisnąć, w obawie że coś uszkodzę.
Cameo pisze:"Miejscowe badanie USG: w obrazie pęcherz nie widoczny, opróżniony, nie ma widocznych dowodów na niedrożność cewki moczowej, lewa nerka o poszerzonych miedniczkach, struktura nerki zachowana, podejrzenie obecności złogu. Prawej nerki nie udało się uwidocznić"
Cameo pisze:Acha, i znowu pęcherz był pustyschowałam kuwety i zaraz jedziemy na wyciskanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 208 gości