Celinka, Diego i Pyza - w swoich domach :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 24, 2010 0:24 Re: 6 m. Celinka śliczna,milusia tri szuka domu -leczymy pęcherz

Magda, on najnormalniej w świecie znaczył teren... do soboty musicie wytrzymać :( niestety :(

Cały czas się modlę, żeby mój Mamba nie dojrzał. Wykastrowany być nie może, bo niedawno miał szczepienie... dopiero za dwa tygodnie max...

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pt wrz 24, 2010 7:42 Re: 6 m. Celinka śliczna,milusia tri szuka domu -leczymy pęcherz

Cameo pisze:Magda, on najnormalniej w świecie znaczył teren... do soboty musicie wytrzymać :( niestety :(

Cały czas się modlę, żeby mój Mamba nie dojrzał. Wykastrowany być nie może, bo niedawno miał szczepienie... dopiero za dwa tygodnie max...

Cameo, ale Rysio to mój rezydent. Wykastrowany........ :?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt wrz 24, 2010 8:49 Re: 6 m. Celinka śliczna,milusia tri szuka domu -leczymy pęcherz

Cholera! :/

A może coś z kuwetą było nie tak?

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Pt wrz 24, 2010 9:08 Re: 6 m. Celinka śliczna,milusia tri szuka domu -leczymy pęcherz

magdaradek pisze:
Cameo pisze:Magda, on najnormalniej w świecie znaczył teren... do soboty musicie wytrzymać :( niestety :(

co wcale nie znaczy, że na skutek podśmierdującego Arniego Rysio nie dostał szału i nie chce pokazać, KTO tu jest najważniejszy...
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt wrz 24, 2010 9:30 Re: 6 m. Celinka śliczna,milusia tri szuka domu -leczymy pęcherz

Georg-inia pisze:
magdaradek pisze:

co wcale nie znaczy, że na skutek podśmierdującego Arniego Rysio nie dostał szału i nie chce pokazać, KTO tu jest najważniejszy...

wiesz, mam nadzieję........ :?
kołdra i cała reszta schnie, a ja spałam dziś pod kocem :twisted:
Obrazek

magdaradek

Post » Pt wrz 24, 2010 9:31 Re: 6 m. Celinka śliczna,milusia tri szuka domu -leczymy pęcherz

Kurcze, źle się dzieje :(
A Celinka jak? No i co z ogłoszeniami?
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Pt wrz 24, 2010 9:33 Re: 6 m. Celinka śliczna,milusia tri szuka domu -leczymy pęcherz

Celinka też dziś nalała na buty :crying:

Andorko, boję się wystawić ogłoszeń., Nie chcę powrotu Celinki z adopcji, bo kot sika.....

beznadziejnie jest :(
Obrazek

magdaradek

Post » Pt wrz 24, 2010 9:36 Re: 6 m. Celinka śliczna,milusia tri szuka domu -leczymy pęcherz

coś tu nie gra, Madzia... jak rozumiem - Ty jesteś zalatana na maksa, co? zaczynam podejrzewać, że Ci się koty buntują :roll:

Georg-inia

Post » Pt wrz 24, 2010 9:38 Re: 6 m. Celinka śliczna,milusia tri szuka domu -leczymy pęcherz

Georg-inia pisze:coś tu nie gra, Madzia... jak rozumiem - Ty jesteś zalatana na maksa, co? zaczynam podejrzewać, że Ci się koty buntują :roll:

ale na co....? na to, że nie ma mnie w domu??
Obrazek

magdaradek

Post » Pt wrz 24, 2010 9:41 Re: 6 m. Celinka śliczna,milusia tri szuka domu -leczymy pęcherz

magdaradek pisze:
Georg-inia pisze:coś tu nie gra, Madzia... jak rozumiem - Ty jesteś zalatana na maksa, co? zaczynam podejrzewać, że Ci się koty buntują :roll:

ale na co....? na to, że nie ma mnie w domu??

może. W końcu to Ty jesteś chyba od michy, co? ja mam wrażenie, że nalanie przez Georga na Wieśka kurtkę też zostało spowodowane moją nieobecnością w domu... od kilku dni zaraz po powrocie siadam i wymiziuję aż do bólu rąk, jak przechodzę obok - też głaszczę. Nie powtórzyło się sikanie...

Georg-inia

Post » Pt wrz 24, 2010 9:48 Re: 6 m. Celinka śliczna,milusia tri szuka domu -leczymy pęcherz

Rysio ostatnio wręcz oszalał w temacie myszki. On cały czas lubił, by mu ją rzucać, ale teraz po prostu non stop color stoi pod szufladą i rzucaj, rzucaj i miauczy w niebogłosy. Rzucam ile mogę, ale przecież cały wieczór nie będę stała i rzucała....... może on się o to wkurzył wczoraj i nasikał??
no głaszczę, głaszczę, Rysio śpi z nami, kurcze.
Ale teraz tak analizuję, bo i to sikanie, to darcie tapet ostatnio się nasiliło.
Ja faktycznie jestem od michy, ale i rano i wieczorem to ja tę michę daję.......

:roll:
Obrazek

magdaradek

Post » Pt wrz 24, 2010 16:45 Re: 6 m. Celinka śliczna,milusia tri szuka domu -leczymy pęcherz

Kurcze, nie potrafię nic poradzić.
Może po jutrzejszej kastracji Arniego problem u pozostałych kotów minie :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt wrz 24, 2010 21:20 Re: 6 m. Celinka śliczna,milusia tri szuka domu -leczymy pęcherz

może feliwaya?
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Sob wrz 25, 2010 6:52 Re: 6 m. Celinka śliczna,milusia tri szuka domu -leczymy pęcherz

ruru pisze:może feliwaya?

Myślałam o tym. Ale na pewno nie w tym miesiącu. Jestem splukana po wyprawkach szkolnych moich dzieci.
Obrazek

magdaradek

Post » Sob wrz 25, 2010 14:36 Re: 6 m. Celinka śliczna,milusia tri szuka domu -leczymy pęcherz

Dziś to już nastąpil chyba szczyt.......siuśki znaleźliśmy na stole w kuchni....

szczerze? mam dość :evil: :? :roll: :|
Obrazek

magdaradek

[poprzednia][następna]