Cały czas się modlę, żeby mój Mamba nie dojrzał. Wykastrowany być nie może, bo niedawno miał szczepienie... dopiero za dwa tygodnie max...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cameo pisze:Magda, on najnormalniej w świecie znaczył teren... do soboty musicie wytrzymaćniestety
Cały czas się modlę, żeby mój Mamba nie dojrzał. Wykastrowany być nie może, bo niedawno miał szczepienie... dopiero za dwa tygodnie max...
magdaradek pisze:Cameo pisze:Magda, on najnormalniej w świecie znaczył teren... do soboty musicie wytrzymaćniestety
Cameo, ale Rysio to mój rezydent. Wykastrowany........
Georg-inia pisze:magdaradek pisze:Cameo pisze:Magda, on najnormalniej w świecie znaczył teren... do soboty musicie wytrzymaćniestety
Cameo, ale Rysio to mój rezydent. Wykastrowany........
co wcale nie znaczy, że na skutek podśmierdującego Arniego Rysio nie dostał szału i nie chce pokazać, KTO tu jest najważniejszy...
Georg-inia pisze:coś tu nie gra, Madzia... jak rozumiem - Ty jesteś zalatana na maksa, co? zaczynam podejrzewać, że Ci się koty buntują
magdaradek pisze:Georg-inia pisze:coś tu nie gra, Madzia... jak rozumiem - Ty jesteś zalatana na maksa, co? zaczynam podejrzewać, że Ci się koty buntują
ale na co....? na to, że nie ma mnie w domu??
ruru pisze:może feliwaya?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 58 gości