Śliczne kociaki z Poznania już mają swoje domy :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon wrz 20, 2010 9:53 Re: Śliczne kociaki z Poznania szukają domu

Ile miłych słów... :oops: :oops: :oops:
Nie mogę się już doczekać jutra :D Zaczyna mnie łapać trema, bo chciałabym żeby wszystko poszło gładko :roll: Tzn. żeby koteczki się polubiły szybko a malutka nie przeżyła za bardzo rozstania z rodzeństwem i zmiany miejsca.
Jadę dziś po pracy kupić trochę różnego jedzonka dla kociąt, bo Majeczka je już karmę dla starszaków :wink:

LaraAnn

Od: Wto wrz 01, 2009 19:02

Post » Wto wrz 21, 2010 19:02 Re: Śliczne kociaki z Poznania szukają domu

Rebelka już u nas :D
Poleżała troszkę na tapczanie ze mną a teraz bawi się piórkiem z Michałem. Jest przepiękna i niesamowicie słodka :1luvu:
Maja w szoku, dawno nie widziałam u niej takiej miny 8O :lol: Nie bardzo może sobie znaleźć miejsca. I ciągle obserwuje małą.

Aniu dziękujemy za wyprawkę :1luvu:

LaraAnn

Post » Śro wrz 22, 2010 6:53 Re: Śliczne kociaki z Poznania szukają domu

właśnie chciałam napisać, że Rebelka w nowym domu, ale widzę, że trochę się spóźniłam :D bardzo się cieszę, że Rebelce trafił się taki fajny domek, lepiej trafić nie mogła.
Ja już troszkę tęsknie za małą przytulanką :(
Trzymam kciuki, żeby Majka polubiła nową koleżankę.
Oczywiście chętnie zobaczymy zdjęcia Rebelki i Majki :)

Ania_A

Od: Śro kwi 18, 2007 10:15

Post » Śro wrz 22, 2010 6:57 Re: Śliczne kociaki z Poznania szukają domu

oczywiście,że czekamy na fotki z nowego domku :kotek:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Śro wrz 22, 2010 7:18 Re: Śliczne kociaki z Poznania szukają domu

Czekamy na relacje i fotki :D
Za przyjaźń słodkiej Rebelki z cudną Majką wielkie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw wrz 23, 2010 20:15 Re: Śliczne kociaki z Poznania szukają domu

W takim razie jedziemy z pierwszą relacją :lol:

Malutka rozkochuje nas w sobie na każdym kroku. Jest niesamowitą przylepą, takie wygibasy wyczynia podczas głaskania, że czasem się zastanawiam czy ma cały kręgosłup :lol: Do tego okazało się że nie jest wcale takim milczkiem - pomrukuje sobie podczas zabawy, a w nocy obudziło mnie jej pomiaukiwanie. Chyba wołała Maję która się schowała w kanapie. Jak zaczęłam ją głaskać to zaraz wpakowała mi się do łóżka na przytulanki :love:
Z Mają dogadują się już całkiem nieźle, nie prychają już, właściwie każdą chwilę spędzają obok siebie, jak jedna wyjdzie na balkon to druga też, jedna gdzieś wskoczy, to za chwilę jest tam druga, obwąchują się i nieśmiało zaczynają razem bawić w berka, badając swoje granice :1luvu:
Mała dostała wczoraj wieczorem prawdziwej dziecięcej głupawki :D Już zapomniałam jak małe koty potrafią wariować, biegając, skacząc i atakując każdy papierek :ryk: Bardzo polubiła też maltretować pluszowego szczurka :lol:

Jednym słowem mamy tu wesoło :1luvu:

Poniżej pozycja w jakiej spała dziś na fotelu 8O :D

Obrazek

LaraAnn

Post » Pt wrz 24, 2010 6:09 Re: Śliczne kociaki z Poznania szukają domu

widać po Niej,że jest szczęśliwa i dobrze jej w nowym domku :mrgreen: dobrze,że kicia z Mają się dogadują i lubią
to widzę podwójna pociecha :ok:
to teraz kciuki za domek dla pozostałych kocików :ok: :ok:
Obrazek

Edytka1984

Post » Pt wrz 24, 2010 6:55 Re: Śliczne kociaki z Poznania szukają domu

bardzo się cieszę, że kotki dogadują się :) mam nadzieje, że Rebelka za często nie będzie wołała w nocy Majki :wink:
dziękuje za dobre wiadomości z nowego domku :D i oczywiście czekamy na więcej :D
Rebelka na zdjęciu super wygląda :1luvu:

Pozostała dwójka ma się dobrze chociaż Lexus w pierwszy dzień bardzo drapał w drzwi i był wyraźnie zły, że zabrałyśmy jego siostrę.
Normalnie Lexus i Solanka większość czasu spędzali razem, spali zawsze obok siebie. Od momentu kiedy nie ma Rebelki Lexus obraził się na Solankę. Mam nadzieje, że mu niedługo przejdzie bo Solanka widać, że chciałaby się do niego przytulić.
Wcześniej zawsze Rebelka dominowała w zabawie a pozostała dwójka najczęściej spała. Teraz okazało się, że też mają sporo energii :D te koty nie przestają mnie zadziwiać.

Ania_A

Post » Pt wrz 24, 2010 7:02 Re: Śliczne kociaki z Poznania szukają domu

tęsknią troszkę za siostrzyczką i już - to chyba normalne u kotów
ale przejdzie im,a Lexus będzie się dogadywał z Solanką :mrgreen:
dobrze,że mała jest zadowolona z pobytu w nowym domku
za całe powodzenie adopcyjne :piwa:
Obrazek

Edytka1984

Post » Pt wrz 24, 2010 8:28 Re: Śliczne kociaki z Poznania szukają domu

Przeczytałam, fotką się zachwyciłam i... czekam na więcej 8)
LaraAnn, prawdziwe cudeńko do Was trafiło :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Oczywiście kciuki zaciskam za pozostałe kotki, za najlepsze domki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt wrz 24, 2010 8:59 Re: Śliczne kociaki z Poznania szukają domu

trzymam kciuki za dobre domeczki dla pozostalych kociakow!

ja zaraz sama bede miala maluchy, ratujemy przed potopieniem :(

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pt wrz 24, 2010 10:33 Re: Śliczne kociaki z Poznania szukają domu

Ja także trzymam kciuki za domki dla pięknego rodzeństwa Rebelki :kotek:

Aniu, a jesteś pewna że allegro jest dobrze umieszczone? Bo oglądałam wcześniej koty na allegro i Twoich nie widziałam, dopiero tutaj na miau je zauważyłam. Nie sortowałam po słowie kluczowym tylko po kategoriach Dom i Ogród/Zwierzęta/Żywe zwierzęta/Koty i jeszcze lokalizacja Poznań. Albo może nie miały miniaturki zdjęcia?

LaraAnn

Post » Pt wrz 24, 2010 11:59 Re: Śliczne kociaki z Poznania szukają domu

właśnie wygasła nam w środę aukcja na allegro i teraz założymy nową.
Ja niestety dobrze się nie znam na zamieszczaniu aukcji ale ostatnio właśnie dowiedziałam się że trzeba kilka rzeczy dodatkowo zrobić i najlepiej zapłacić za to żeby ogłoszenie było w kategorii wyróżnione no i w takim razie upewnię się, że są miniaturki zdjęcia. Jeżeli jeszcze o czymś powinnam pamiętać to dajcie mi znać :)

zamieściłam ogłoszenie też na innych mniej znanych kocich forach ale nigdzie nie miałam tyle wsparcia i pomocy co tutaj :)
dziękuje :)

Ania_A

Post » Pt wrz 24, 2010 12:18 Re: Śliczne kociaki z Poznania szukają domu

Jak ja kiedyś ogłaszałam kocięta to w tytule aukcji użyłam kilku słów, według których ludzie mogą wyszukiwać np. kot, kociak. Wydaje mi się że wtedy pokaże im tę aukcję niezależnie od tego, które z tych słów wpiszą.
Najlepiej wklej nam tutaj linka jak już zrobicie ogłoszenie, to ocenimy :)
Ja wkleję też tego linka na swojego facebooka jeśli chcesz. Będę kusić znajomych że moją mieć rodzeństwo naszej ślicznej Rebelci :lol:

LaraAnn

Post » Pt wrz 24, 2010 12:47 Re: Śliczne kociaki z Poznania szukają domu

zabiorę się za robienie aukcji wieczorem i wtedy wkleję linka żebyś mogła zobaczyć. Z tym facebookiem to też dobry pomysł:)

Ania_A

[poprzednia][następna]