wspaniale te kalendarze, przypinki i plany lekcji
koty kastrować, tak zaleca viva! koty wolnobytujące żyją ok 5 lat, więc mało prawdopod. żeby doczekały choróbska, zmniejszamy im terytorialność, obniżamy agresję, przez co nie wdają się w bójki, nie śmierdzą pod oknami, nie miauczą- ku zadowoleniu mieszkańców.
aniu gratulujemy małej alusi kociary

bądź dzielna, pierwsze pół roku jest do bani, ale szybko przeleci
jutro zbiórka kasiory, bedę z marią w zoo karinie na chylonii, mario nie wiem może nasza dajanka zechce nam potowarzyszyć? a w niedzielę zebranie w barbadosie, są nowe wytyczne vivy! odnośnie DT- dostaniecie wydruki, oraz jest pozwolenie dla nas jako wolontariuszy vivy! na zbiórki publiczne wszędzie

procedury przekażę za 2 dni.
szymon też przyjedź, trzeba nam chłopa
może do gdańskiego um napisać taki program jak do gdyńskiego na sterylki? mogę pomóc.
sterylki w gdyni nadal stoja, brak umowy w vivie, nie wiem czy poczta szwankuje, czy urząd nie dosłał?
kinga zrób na październik plisssssssssssss zastawienie tymczasów do vivy, ja mam komp w naprawie, brak maili do was, urzędu, vivy!, brak moich dokumentów

wrrrrrrrrrrr....aż boję się ile czasu bedę usiała sie meczyć na tym zafajdanym notebooku na którym nawet klawiatura jest inna a ja wale paluchem odruchowo i sobie np. rzez to wszytko kasuję
moje tymczasy:
- tosia z oliwy biało- czarna, dorosła, szczepiona, odrobaczana 2 razy, sterylizowana
- tajgerek malutki-whiskas, ok 5 mies, powrót z adopcji, wyleczony grzyb, szczepiony, odrobaczany, musi dostać jeszcze biocam
- john- biało- czarny, ok. 4 mies, powrót z adopcji, wyleczony grzyb, szczepiony, odrobaczony, musi dostać jeszcze biocam
- dajana- czarna 1,5 sterylizowana samica, szczepiona, odrobaczona, wezmę ją do siebie do hotelu, muszę wykonac testy hiv/białaczka - KOTKA FINANSOWANA POZA FUNDACJĄ
- barbossa- biało-rudy ok 4 mies kot bez oka, leczony na koszt mój i karmicielki, szczepiony, odrobaczony, u mnie na oswajaniu, trafi do karmicielki, KOT FINANSOWANY POZA FUNDACJĄ
- salicha
no i stoczniowcy, sama już nie wiem czy są to moi rezydenci czy moje tymczasy:
- calineczka
- sajlor
- masza
- sally- brown
(opis ich taki sam jak we wrzśniu)