Maluszki urodzone na węglu. Lila[']Mateńka['] Lesiu[']-FIP:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 20, 2010 9:45 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Mateńka ['] 1m-c :(

Czas leci jak woda...nie ma zatrzymania ani usmiezenia. Trzeba tylko na to liczyc, ze kiedys bol sie miejszy zrobi.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pon wrz 20, 2010 11:44 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Mateńka ['] ;(((

kasia86 pisze:Jutro minie miesiąc jak nie ma już mojej Myszki ['] :cry:

Mateńka z dziećmi i na drugim z Krawatkiem ['] :cry:

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Zapomnę o smutkach, zapomnę o cierpieniach. Zapomnę o sobie, lecz nigdy o Tobie.

kasia86 pisze:To już miesiąc.... :cry:

Zawsze będę pamiętać tą biedną, bezdomną mateńkę, która urodziła maluszki na gołym węglu... :cry: :cry: :cry:
Kocham Was i będę zawsze kochać, dopóki mi piasku na oczy nie nasypią.
:cry: :cry: :cry:

Obrazek

kasia86 pisze:Zrobiłam co mogłam żeby nie zmarzły.
To jest miejsce gdzie mieszkają maluszki.

Tak było

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek

Tak zrobiłam

Obrazek

Koteczki są śliczne :1luvu:
Przeniosłam je bez problemu ze strony kocicy, jak i samą kocicę. Myślałam, że będzie gorzej, a ona taka łagodna i żadnego pchykania czy drapania na mnie nie było.
Kochana jest ta koteńka i tak się wspaniale opiekuje maluszkami i pozwala sobie pomóc. :cry:

Zrobiłam też zdjęcie następnej kotki tam chodzącej, ale są jeszcze inne koty, okropnie chude i bardzo brudne. :cry:

Nie tak miało być, miałaś być szczęśliwa i biegać po trawce, a tak...biegasz za Tęczowym Mostem :(

kasia(1)

Od: Czw cze 04, 2009 8:00

Post » Pon wrz 20, 2010 14:24 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Mateńka ['] 1m-c :(

Ale za to bez bolu i z reszta futerek wychowanek. :crying:

SecretFire

Post » Pon wrz 20, 2010 16:15 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Mateńka ['] 1m-c :(

SecretFire pisze:Ale za to bez bolu i z reszta futerek wychowanek. :crying:

Tak Dorotko, ale nastała ciemność... :cry:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon wrz 20, 2010 18:26 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Mateńka ['] 1m-c :(

:cry:

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pon wrz 20, 2010 18:30 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Mateńka ['] 1m-c :(

Jak to bylo fajnie, te kibicowanie, pierwsze kroki malutkich, pocieszne zdjecia... A teraz smutek.
Tak tak, wszyscy sa na poczatku, jak sa bebisie a teraz...

SecretFire

Post » Pon wrz 20, 2010 18:40 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Mateńka ['] 1m-c :(

kasia86 pisze:

Zgadzam się w 100% i może ktoś poczuje się urażony tym, co napiszę, więc z góry przepraszam, ale nigdy się z tym nie pogodzę, z tym umieraniem przed terminem :( jak wydawałoby się ,że już wszystko dobrze, jak już uratowane, odchowane :( Sofokles kiedyś napisał, że "błogosławieństwem jest sie nigdy nie narodzić" . I nie wierzę w jakieś tam tęczowe mosty i tego typu piepszenie k.... Koty cierpią,umierają w męczarniach, inne ziwerzęta również , a największą winę za to ponosi tzw. CZŁOWIEK :evil: Gdzie jest sprawiedliwość???? Mam tylko nadzieję, że śmierć tych biednych, cudem uratowanych i umierających bezimiennie gdzieś w krzakach kotków nie idzie na marne, że kiedyś będzie nam dane być razem, już na zawsze.
Amen

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon wrz 20, 2010 19:32 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Mateńka ['] 1m-c :(

jasdor pisze:
kasia86 pisze:

Zgadzam się w 100% i może ktoś poczuje się urażony tym, co napiszę, więc z góry przepraszam, ale nigdy się z tym nie pogodzę, z tym umieraniem przed terminem :( jak wydawałoby się ,że już wszystko dobrze, jak już uratowane, odchowane :( Sofokles kiedyś napisał, że "błogosławieństwem jest sie nigdy nie narodzić" . I nie wierzę w jakieś tam tęczowe mosty i tego typu piepszenie k.... Koty cierpią,umierają w męczarniach, inne ziwerzęta również , a największą winę za to ponosi tzw. CZŁOWIEK :evil: Gdzie jest sprawiedliwość???? Mam tylko nadzieję, że śmierć tych biednych, cudem uratowanych i umierających bezimiennie gdzieś w krzakach kotków nie idzie na marne, że kiedyś będzie nam dane być razem, już na zawsze.
Amen

Zapowiedziałam córce, że jak umrę, to ma być grób pogłębiony, a na mnie moje koty.
Amen.

Dziękuję jasdor że mnie rozumiesz, bo jak tak samo o tym wszystkim myślę.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon wrz 20, 2010 19:36 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Mateńka ['] 1m-c :(

:cry: :cry: :cry: To sobie teraz razem popłaczmy. One będą żyć dopóki będziemy o nich pamiętać .

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon wrz 20, 2010 19:48 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Mateńka ['] 1m-c :(

Będę zawsze pamiętać :cry:
viewtopic.php?f=1&t=112903&start=585
i o Innych też. :cry:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon wrz 20, 2010 21:17 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Mateńka ['] 1m-c :(

Nie moge tu wejsc, bez zaczecia placzu. No nie moge. :crying: A ilu jest jeszcze takich czlowiekow, ktorzy kopna bezwladne cialko i ida dalej. Ten bol musi ustapic i musimy sie wziac w garsc, bo nastepne juz czekaja na pomoc. Tylko jak?

SecretFire

Post » Wto wrz 21, 2010 18:08 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Mateńka ['] 1m-c :(

Ania, jasodr - Wy to potraficie wyciskac lzy z oczu :placz: tyle bolesnych wspomnien - to fakt - ale nie mozna ogladac sie za siebie, kiedy tyle kociego nieszczescia czeka jeszcze na Wasza pomoc.
Zycze Wam zdrowia i pomyslnosci - to wtedy i kotki na tym skorzystaja. :ok: :ok: :ok: Pozdrawiam

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Wto wrz 21, 2010 19:06 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Mateńka ['] 1m-c :(

SecretFire pisze:Jak to bylo fajnie, te kibicowanie, pierwsze kroki malutkich, pocieszne zdjecia... A teraz smutek.
Tak tak, wszyscy sa na poczatku, jak sa bebisie a teraz...

Czasem nie wiadomo, co jeszcze napisać, dlatego się milczy...
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto wrz 21, 2010 19:08 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Mateńka ['] 1m-c :(

Wiem taizu, wiem. Ciezko jest. Ale czlowiek nie raz tylko potrzebuje ta wiedze, ze inni sa z nim i cierpienie staje sie lzejsze.

SecretFire

Post » Czw wrz 23, 2010 22:08 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Mateńka ['] 1m-c :(

A ja mam niestety duzy problem z kotami i jak na dzis to jestem zalamana. Z grubsza. Lesio nie chce bawic sie z Lena, ucieka przed nia i sie chowa i nie wychodzi a ona szaleje i... Drapie wszystko a szczegolnie drzwi. Jedne dwuskrzydlowe juz sa do wymiany :-( ona nie moze byc w takim malym pomieszczeniu :-( a najlepsze dla niej by byly drzewa... Ona mi tu po prostu dziczy :-( nie wspominam juz o chorobie lokomocyjnej :-( zaplacze sie :-(

kasiatatry

Od: Nie cze 15, 2008 14:57

[poprzednia][następna]