Musi być dobrze, bo to taki wspaniały kot i w TAKIM domu

Podczytuję, nie piszę, bo czasu brak, na wszystko, dzisiaj z maupą na rtg, kaszle z przerwami na antybiotyki od kwietnia, niby nic, humor ma, je, ale ...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AgaPap pisze:I nie szalej z nerkową dietą jeśli nie będzie chciał jeść, bo najważnijesze jest żeby jadł. I jesli lubi surowe mięsko to wymieszaj z Ipakitine i też mu daj. No i koniecznie usg - dopiero tam będzie widać czy nerki zniszczone są i to przewlekłe czy tylko ostry stn zaplny.
Cameo pisze:Ale Kay nie ma aż tak mocno podwyższonych parametrów: Hemoglobina i Hematokryt - lekko podwyższone przez odwodnienie.
Nałożyłam Kayowi czysty podkład SEMI na fotel, ale Mamba na niego nasikał(dla tych którzy nie wiedzą: Mamba uwielbia szczać na podkłady
) dalam więc drugi, ale Kay przeniósł się na szafę
trochę problem, bo zaraz muszę podać leki. Zrobił też papkowatą kupę ze śladami krwi i nadarzyła się okazja do złapania moczu: Senioor woła do mnie, że Kay siedzi w kuwecie i grzebie łapą, nawet nie wziełam pojemniczka, bo już wiedziałam... spitolił z kuwety jak tylko weszłam do pokoju
no trudno, jutro będzie wiec wyciskany
Użytkownicy przeglądający ten dział: dran, Google [Bot], Niushonok, sylwiakociamama i 224 gości