Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Sevi pisze:Kingo, zaraz zadzwonię i zapytam, czy w tej aptece gdzie kupowałam mają jeszcze Betaglukan. Jeśli tak - dowieziemy Ci jakoś w sobotę, może w piątek
Szczęśliwie jeszcze pani odebrała. Zamówią nam - mam tylko nadzieję, że w tej hurtowni go tam mająAle raczej nie powinien cały zejść w przeciągu kilku dni.
A w kwestii kociaków - może można by było im zrobić ogłoszenie na stronie Koszalińskiego schronu? Tam sporo osób zagląda - ktoś na pewno się w Nich zakocha ;< a ja właśnie tam Zgredzioszkę wypatrzyłam.
Sevi pisze:I nikt nie chce maluchów? A to wredne ludzie, przecież one są takie kochane. Oby dziewczyny się zgodziły!
Sevi pisze:Boją się... Jeszcze są maleńkie, oswoją się. Trzeba im czasu i kontaktu z człowiekiem. Zuzka też się nas przecież bała, a teraz z kolan jej ściągnąć czasem nie mogęmały bumerang, co ją się ściągnę, to nawet wstać nie zdążę, bo tu już kocisko na kolanach się kokosi.
Betaglukan już stoi u mnie na biurku. Moglibyśmy wpaść jutro wieczorem na jakieś pięć minut do Ciebie?
I super, że będą te ogłoszenia !
XAgaX pisze:rękawice (gumowe) mogę Ci nawet dać, skórzanych nie uznaję, 3 mc kociaki mogą ssać matkę, ale kotka 2,5 mc po porodzie może urodzić znowu, na dwoje babka wróżyła...
jakbyś była zainteresowana rękawicami- wyślę w pn priorytetem, podaj mi proszę adres na maila (forum mam w pracy zablokowane, a jutro do tyrki).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 128 gości