Betaka pisze:Kasiu, dzięki Ci dobra kobieto za tak piękne imię dla koteczki![]()
A Emilka grzeczna była dzisiaj? Bez niespodzianek rano w pracy?
Beatko-to cudowna kicia!-musiałam z nią koczować najpierw poza pracownią,potem w pracowni-trzymając ją na rękach,bo koleżanka czekała na pacjentkę ,która brzydzi sie obecności zwierząt-koteńka cały czas sie przytulała i mruczała-nic sie nie wyrywała-czy widział ktoś takiego kota,który tak długo na rękach wytrzymuje ??????????
Kuwetka na 10000000%,tylko kilka drobinek CBE+ na podłodze,dlaczego moje koty roznoszą po całym domu,a ona nie?????
Cudowna jest,nie tylko z racji wyglądu!!!!
Ola-Piracik,to kociak,którego ja wraz z braciszkiem znalazłam,podleczyłam,a potem były na DT u gemmy-podobno Gemiś znalazł dom,ale gemma unika kontaktu,nie odpowiada na telefony,sms-y ode mnie ,Kasia Kaprys była u niej,tez ją zbyła byle czym i obiecała ,że się do mnie odezwie,że netu nie miała itp.
Piracik trafił do Cameo,ona go leczyła-oczywiście wspierałam ją finansowo:wyprawka-300 zł,potem jeszcze 100,70 i 40zl.
Znalazła mu dom,dom był na forum,ale jakiś czas temu zniknął i nie ma juz wiadomości.
Tak więc ja dobrze znam sprawę Piracika!

(chyba nic mi nie umknęło i nadal czekamy do weekendu?