Emilka [*]Milka w DS u Emilki77!-zdjęcia!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw wrz 23, 2010 6:51 Re: Iwanek i Wiera w DS!marmurka Emilka bez domu:(((-zdjęcia

Betaka pisze:Kasiu, dzięki Ci dobra kobieto za tak piękne imię dla koteczki :mrgreen:

A Emilka grzeczna była dzisiaj? Bez niespodzianek rano w pracy?

Beatko-to cudowna kicia!-musiałam z nią koczować najpierw poza pracownią,potem w pracowni-trzymając ją na rękach,bo koleżanka czekała na pacjentkę ,która brzydzi sie obecności zwierząt-koteńka cały czas sie przytulała i mruczała-nic sie nie wyrywała-czy widział ktoś takiego kota,który tak długo na rękach wytrzymuje ??????????
Kuwetka na 10000000%,tylko kilka drobinek CBE+ na podłodze,dlaczego moje koty roznoszą po całym domu,a ona nie?????
Cudowna jest,nie tylko z racji wyglądu!!!!

Ola-Piracik,to kociak,którego ja wraz z braciszkiem znalazłam,podleczyłam,a potem były na DT u gemmy-podobno Gemiś znalazł dom,ale gemma unika kontaktu,nie odpowiada na telefony,sms-y ode mnie ,Kasia Kaprys była u niej,tez ją zbyła byle czym i obiecała ,że się do mnie odezwie,że netu nie miała itp.
Piracik trafił do Cameo,ona go leczyła-oczywiście wspierałam ją finansowo:wyprawka-300 zł,potem jeszcze 100,70 i 40zl.
Znalazła mu dom,dom był na forum,ale jakiś czas temu zniknął i nie ma juz wiadomości.
Tak więc ja dobrze znam sprawę Piracika! :?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw wrz 23, 2010 7:05 Re: Iwanek i Wiera w DS!marmurka Emilka bez domu:(((-zdjęcia

Zaglądamy i przesyłamy głaskanko-mizianki dla cudownej Emilki :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw wrz 23, 2010 7:08 Re: Iwanek i Wiera w DS!marmurka Emilka bez domu:(((-zdjęcia

Jak pójde do pracy to wymiziam ja od Was kochane!
A niemiziać sie jej nie da,bo ma cudownie miłe futerko-jak jedwab!-Antosia ma podobne w dotyku,ale ona miziania nie lubi-ucieka-zołza jedna!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw wrz 23, 2010 7:55 Re: Iwanek i Wiera w DS!marmurka Emilka bez domu:(((-zdjęcia

Kasiu, uściski dla Emilki :1luvu:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Czw wrz 23, 2010 10:24 Re: Iwanek i Wiera w DS!marmurka Emilka bez domu:(((-zdjęcia

Bry Kasiu :D
Dzisiaj odganiamy czarne myśli. Trzymamy kciuki, żeby "domek" się zdecydował :ok: (chyba nic mi nie umknęło i nadal czekamy do weekendu? :oops: )

Czy jakimś rozwiązaniem byłoby znalezienie DT dla Emilki? U Ciebie możliwości zamieszkania nawet tymczasowego brak, a w pracowni też wiecznie mieszkać nie może (weekendy).
Czy nadal masz możliwości wyekspediowania ogonka np. do Warszawy?

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Czw wrz 23, 2010 15:09 Re: Iwanek i Wiera w DS!marmurka Emilka bez domu:(((-zdjęcia

glaski pomruczonka mizianki przytulanki i stos buziakow dla cudnej Emilki :1luvu: :1luvu: :1luvu: edit: foteczke malej kcem :oops:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw wrz 23, 2010 15:47 Re: Iwanek i Wiera w DS!marmurka Emilka bez domu:(((-zdjęcia

Betaka pisze:Bry Kasiu :D
Dzisiaj odganiamy czarne myśli. Trzymamy kciuki, żeby "domek" się zdecydował :ok: (chyba nic mi nie umknęło i nadal czekamy do weekendu? :oops: )

Czy jakimś rozwiązaniem byłoby znalezienie DT dla Emilki? U Ciebie możliwości zamieszkania nawet tymczasowego brak, a w pracowni też wiecznie mieszkać nie może (weekendy).
Czy nadal masz możliwości wyekspediowania ogonka np. do Warszawy?

Tak Beatko-do Warszawy mam możliwość,ale nie szukam dla niej DT,tylko DS-dzisiaj ją zaszczepiłam i odrobaczyłam i w chwili obecnej jest u mnie w łazience-strasznie boi się rezydentów,miauczy i syczy na nich.
A co do Pana to mam bardzo mieszane uczucia-Pan jest trudny w kontakcie,każde słowo trzeba z niego wyciągać,ciągle mówi,że czasu nie ma-niby ma koteńkę wziąć w sobote rano,ale tak naprawdę nie wiem,jakie warunki może jej zapewnić,jesli sam nie zadzwoni w piatek wieczorem,to zadzwonię do niego i wymagluję-nie dam kotki do gospodarstwa,żeby się błąkała,tylko do domu,sterylka obowiązkowo,jeśli znów powie,że nie ma czasu,kotka będzie szukała domu nadal-ja jej na poniewierkę nie dam!
Co prawda wetki mówią,że on chce kota do domu,ale jakoś mi to z rozmowy z Panem nie wynika,mieszka sam,jest zapracowany,zaganiany,to czy zapewni Emilce własciwą opiekę,wyzywienie,sterylkę????
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw wrz 23, 2010 16:04 Re: Iwanek i Wiera w DS!marmurka Emilka bez domu:(((-zdjęcia

Pirat to koti wyjatkowy, ktorego nie kochac nie sposob :1luvu: Ty masz szczescie do znajdowania tak niesamowicie wdziecznych i przekochanych mruczkow :1luvu: A ta mala pieszczocha jest tego kolejnym dowodem :1luvu: Oczywiscie ode mnie codzien prosze ja wymiziac, wypiescic, wycalowac, wyglaskac i wogole... mozesz ja w moim imieniu schrupac :1luvu: :ryk:

FOTKIIIIIII!!!! :evil: :evil: :evil: :ryk: :ryk: :ryk:

Kociara82

Post » Czw wrz 23, 2010 16:13 Re: Iwanek i Wiera w DS!marmurka Emilka bez domu:(((-zdjęcia

Ola-nie bede jej stresować teraz robieniem zdjęć-od dwóch dni raczej się nie zmieniła-były fotki przecież 8O
A co do kotów,to ja ich nie znajduję-to one znajdują mnie!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw wrz 23, 2010 16:37 Re: Iwanek i Wiera w DS!marmurka bez domu:(((-zdjęcia

kasia86 pisze:Obrazek

cudenko, miauknij ty swojej opiekunce, ze ciocie sa urzeczone Twa uroda i chca jak najwiecej twoich fotek :mrgreen:

Kociara82

Post » Czw wrz 23, 2010 16:39 Re: Iwanek i Wiera w DS!marmurka Emilka bez domu:(((-zdjęcia

kropkaXL pisze:A co do kotów,to ja ich nie znajduję-to one znajdują mnie!

jak zwal tak zwal ;) wazne, ze trafiaja do dobrej osoby, ktora wie, jak im pomoc :) :ok: :ok: cos czuje, ze mala tez trafi do takiego zajedwabistego domku jak Piracinski :1luvu: Jestem pewna, ze owinie sobie domek wokol lapki raz dwa :1luvu:

Kociara82

Post » Czw wrz 23, 2010 16:59 Re: Iwanek i Wiera w DS!marmurka Emilka bez domu:(((-zdjęcia

Ola,ona ma dość stresów na dzisiaj-wizyta u wetek,szczepienie,jazda taksówką,nowe miejsce i koty za drzwiami-to dla nie zbyt wiele-niech sobie to wszystko poukłada!
BTW-wiesz może dlaczego Lara od Piracika zamilkła????
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw wrz 23, 2010 17:08 Re: Iwanek i Wiera w DS!marmurka Emilka bez domu:(((-zdjęcia

kropkaXL pisze:Oczywiście wspierałam ją finansowo:wyprawka-300 zł,potem jeszcze 100,70 i 40zl.
Znalazła mu dom,dom był na forum,ale jakiś czas temu zniknął i nie ma juz wiadomości.
Tak więc ja dobrze znam sprawę Piracika! :?

Przepraszam kropkoXL, ale w tej chwili poczułam się jak jakaś wyłudzaczka. Pieniądze które od ciebie dostałam zostały wydane tylko i wyłącznie na leczenie i jedzenie dla Piracika. W jego pierwszym wątku jest nawet stosowne rozliczenie. A domek zniknął, bo się przeprowadził, ale numer telefonu oczywiście mam. Tak ku woli ścisłości.

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Czw wrz 23, 2010 17:16 Re: Iwanek i Wiera w DS!marmurka Emilka bez domu:(((-zdjęcia

Kasiulek, może to wrażenie z panem to tylko wrażenie? Tak bywa, zwłaszcza, że to kontakt tylko telefoniczny. Bądźmy dobrej myśli.
:ok: :ok: :ok:
I czekamy do piątku na wieści. 8)
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw wrz 23, 2010 17:18 Re: Iwanek i Wiera w DS!marmurka Emilka bez domu:(((-zdjęcia

Te kwoty umieściłam dlatego,żeby nie wyjść na kogoś,kto chce pozbyć się kłopotu i umywa ręce!
Nie po to by kogoś nazywać wyłudzaczką-źle mnie zrozumiałaś-czułam się z Piracika odpowiedzialna,martwiłam sie o niego i tyle.A skoro Lara sie wyprowadziła,to chyba nadal może prowadzić wątek?-zresztą nic nie napisała,więc stąd niepokój co się stało.
Tyle na ten temat.

Mam nadzieję Bożenko,ale odczucia nieciekawe.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]