Tak, tak

I przepraszam, że trochę późno, ale - witam serdecznie nową czytelniczkę: myszkę.xww!
A KOTmoterstwo mamy dziś to samo, co wczoraj – kwestujemy na operację Marusi:
nowym ko(t)miksem:

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nowym ko(t)miksem:
Myszka.xww pisze:VVu, ja Twoje komiksy ubóstwiam...
VVu pisze:Polecam uwadze wszystkich wątek: Marusia ufoczek w KŚ, plastyka nosa. Zbiórka na operację!
Z tego wątku zaczerpnąłem zdjęcia, które wykorzystałem do zrobienia tego foto-ko(t)miksu:
Rudzia&Bianca pisze:Wieści od Tytusa, niestety łapka wymaga operacji , zdjęcia zostały wysłane do weta w Katowicach, nie pamiętam nazwiska , który wstępnie podjął się wykonania zabiegu. Koszt ok. 400 zł sam zabieg .
Żeby zapadła decyzja o zabiegu potrzebny będzie chociaż DT dla Tytusa żeby nie poszło na marne jego cierpienie, kasa i staraniaJa zorganizuję bazarek , kasę jakoś mam nadzieję uda się zorganizować największym problemem jest miejsce dla Tytusa, póki nie znajdę mu lokum gdzie będzie mógł dojść do siebie po zabiegu to niestety nie podejmiemy takiej decyzji
![]()
Potrzebujemy pomocy w szukaniu DT najlepiej na Śląsku, żeby było blisko na konsultację u dr który przeprowadzał operację ...
Tytus nazywany przez wetki w skrócie Tymiankiem ( ładny mi skrót) oszalał dziś i nie chciał za nic się fotografować, biegał po gabinecie i bawił się ze mną w chowanego. Łapka nic a nic nie psuje mu humoru i nie przeszkadza w brykaniu, wesołe z niego kocisko
![]()
Dziękuję wszystkim, którzy zaglądają do Tytusa i prosimy o pomoc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 319 gości