Do ZAMKNIĘCIA!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 21, 2010 9:46 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Marusia zbiera na nowy nosek

Cameo - za takie powtórki się tu nie gani, he, he... Dziękuję!

Willow_ pisze:Rydzyki :?: ... w kropki, czerwone :?: Obrazek

Tak, tak :D - ale Jana zwróciła uwagę, że te "rydzyki" mało czytelne są, więc poprawiłem trochę ostatni kadr.

I przepraszam, że trochę późno, ale - witam serdecznie nową czytelniczkę: myszkę.xww!

A KOTmoterstwo mamy dziś to samo, co wczoraj – kwestujemy na operację Marusi:
nowym ko(t)miksem:
Obrazek
Ostatnio edytowano Czw lut 16, 2012 0:46 przez VVu, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Wto wrz 21, 2010 9:52 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Marusia zbiera na nowy nosek

Świetne te grzybiarskie kotmiksy.
Biedna Marusia - trzymam kciuki za nowy nosek :ok:

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Wto wrz 21, 2010 9:59 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Marusia zbiera na nowy nosek

VVu, ja Twoje komiksy ubóstwiam, po prostu znudziło mi się przekopywanie przez forum, żeby je znaleźć :lol: Oznaczone są zawsze pod ręką :twisted:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Wto wrz 21, 2010 10:10 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Marusia zbiera na nowy nosek

Myszka.xww pisze:VVu, ja Twoje komiksy ubóstwiam...

I ja tez :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Wto wrz 21, 2010 13:13 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Stary grzyb się kręci koło Marusi

Bardzo dziękuję Wam za pochwały!
Tym bardziej, oczywiście, że dzięki nim nasze KOTmoterstwo jest wyżej na stronie i może na nie zwrócić uwagę więcej osób. Dziękuję!

A dla tych, którzy lubią moje ko(t)miksy, przygotowałem następny (ale już nie z grzybami, by się nie przejadły :wink:):
Obrazek

A KOTmoterstwo wciąż na rzecz biednej Marusi:
VVu pisze:Polecam uwadze wszystkich wątek: Marusia ufoczek w KŚ, plastyka nosa. Zbiórka na operację!
Z tego wątku zaczerpnąłem zdjęcia, które wykorzystałem do zrobienia tego foto-ko(t)miksu:
Obrazek
Ostatnio edytowano Czw lut 16, 2012 0:47 przez VVu, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

VVu

Post » Wto wrz 21, 2010 13:23 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Czterej pancerni i kot

:lol:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Wto wrz 21, 2010 13:58 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Czterej pancerni i kot

Kotmiksy cudowne :ok:
Pancerniaki rewelacja :love:
A na Marusię dorzucę kilka groszy.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro wrz 22, 2010 15:44 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Czterej pancerni i kot

Dziś niestety nie zdołałem przygotować nowego ko(t)miksu, więc w podziękowaniu dla Erin tylko kwiatek :D (ale za to z Podlasia! :wink:):
Obrazek
ObrazekObrazek

VVu

Post » Śro wrz 22, 2010 15:53 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Czterej pancerni i kot

Czterej pancerni i tri - wymiatają :ryk:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Śro wrz 22, 2010 21:36 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Czterej pancerni i kot

Jeśli mogę pozwolić sobie na kolejne KOTmoterstwo, to proszę o pomoc dla Tytusa-Tymianka Obrazek
- potrzebny chociaż DT, który zapewni opiekę nad kociastym po operacji łapy
(pozostałość po kontuzji, której nabawił się w trakcie "zrastania się" strzaskanej miednicy :!:
Bez DT operacja nie zostanie przeprowadzona :?
viewtopic.php?f=13&t=114794

Obrazek

Rudzia&Bianca pisze:Wieści od Tytusa, niestety łapka wymaga operacji , zdjęcia zostały wysłane do weta w Katowicach, nie pamiętam nazwiska , który wstępnie podjął się wykonania zabiegu. Koszt ok. 400 zł sam zabieg .
Żeby zapadła decyzja o zabiegu potrzebny będzie chociaż DT dla Tytusa żeby nie poszło na marne jego cierpienie, kasa i starania :( Ja zorganizuję bazarek , kasę jakoś mam nadzieję uda się zorganizować największym problemem jest miejsce dla Tytusa, póki nie znajdę mu lokum gdzie będzie mógł dojść do siebie po zabiegu to niestety nie podejmiemy takiej decyzji :(

Potrzebujemy pomocy w szukaniu DT najlepiej na Śląsku, żeby było blisko na konsultację u dr który przeprowadzał operację ...

Tytus nazywany przez wetki w skrócie Tymiankiem ( ładny mi skrót :mrgreen: ) oszalał dziś i nie chciał za nic się fotografować, biegał po gabinecie i bawił się ze mną w chowanego. Łapka nic a nic nie psuje mu humoru i nie przeszkadza w brykaniu, wesołe z niego kocisko :)

Dziękuję wszystkim, którzy zaglądają do Tytusa i prosimy o pomoc

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Czw wrz 23, 2010 7:32 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Czterej pancerni i kot

VVu pisze:Dziś niestety nie zdołałem przygotować nowego ko(t)miksu, więc w podziękowaniu dla Erin tylko kwiatek :D (ale za to z Podlasia! :wink:):
Obrazek

Jaki śliczny :1luvu:

Za Tytusa :ok:

Erin

Post » Czw wrz 23, 2010 13:11 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Bez DT nie zoperują Tytusowi łapk

Nie zapominamy o biednym Tytusie z wątku: Tytus potrzebuje DT prawdopoobnie czeka go zabieg ...

Ale chcę też zwrócić uwagę na nową stronę Koterii: Obrazek Można tam sobie poczytać, pooglądać zdjęcia, dowiedzieć się, jak można pomóc stołecznym kotom-bezdomniakom (bo wiemy, że sterylki są dla ich dobra; zmniejszenie liczby kotów podwórzowych = zwiększenie liczby schronień, ludzi i środków na jednego kota, czyli zwiększanie poziomu dobrostanu wolno bytujących kociastych).

Lepsze pomysły nie zawsze chcą przychodzić do głowy, a wtedy, już wiecie – posiłkuję się humorem koszarowym. I taki jest dzisiejszy foto-ko(t)miks, wybaczcie:
Obrazek
ObrazekObrazek

VVu

Post » Czw wrz 23, 2010 13:13 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Qpale na rzecz Tytusa i KOTERII

Niezłe :ok:

Erin

Post » Czw wrz 23, 2010 13:22 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Qpale na rzecz Tytusa i KOTERII

EDIT: Pomyłka :oops: Przekomplikowałem strukturę wątku...
ObrazekObrazek

VVu

Post » Czw wrz 23, 2010 21:46 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Qpale na rzecz Tytusa i KOTERII

:ryk:
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

[poprzednia][następna]