Zielonooka trikolorka już w DS :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 22, 2010 8:51 Re: Zielonooka trikolorka szuka domu przed zimą. Czy zdąży???

Nie, wkleiłam sobie tak, że nie działało - wiadomo, że tak zawsze jest, przecież to ja... :ryk:
CatAngel, dziękujemy! :1luvu:
Użytkownik na długim urlopie - nie ma go. Obrazek

mejflajek

Od: Śro kwi 21, 2010 15:23

Post » Śro wrz 22, 2010 9:04 Re: Zielonooka trikolorka szuka domu przed zimą. Czy zdąży???

Bardzo z kiciunią dziękujemy za banerek!!! Jest śliczny!!! :1luvu:
Tak mamy już wydarzenie na FB i allegro. Poniżej linki:

http://www.facebook.com/event.php?eid=157316570951292

i allegro:

http://allegro.pl/show_item.php?item=1229270896

Kicia zasługuje na super fajny domek. Może być wychodzący - bardzo lubi wylegiwać się w słoneczku, o ile okolica spokojna, bez dużego ruchu i nieprzyjaznych sąsiadów i psów. Socjalizacja z innymi kotami może potrwać. Ważne, żeby jej otwarcie nie atakowały to nie będzie bijatyk:) Jak już się zaprzyjaźni z któymś to śpi z nim w jednej budce i w ogóle miłość kwitnie. Jest wyjątkowo towarzyska:)
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Pętelka

Od: Pt lut 13, 2009 23:59

Post » Śro wrz 22, 2010 9:10 Re: Zielonooka trikolorka szuka domu przed zimą. Czy zdąży???

Pętelka widziałaś tą propozycje z domkiem ale pani nie ma transportu

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro wrz 22, 2010 9:47 Re: Zielonooka trikolorka szuka domu przed zimą. Czy zdąży???

W wydarzeniu na FB? Tak tak. To byłby super domeczek naprawdę. Babeczka z wielkim sercem, ale okazało się, że jej rezydenci nie zaakceptowaliby Tri. Z małymi kociakami jest ok- całowanie, lizanie, pełna miłość. Niestety dorosła koteczka została by zastraszona. A że jak ktoś ją atakuje to dłużna nie pozostaje to mogłoby się nie udać. Ela zdecydowała, że ryzyko zbyt duże, więc szukamy dalej.

Pętelka

Post » Śro wrz 22, 2010 18:17 Re: Zielonooka trikolorka szuka domu przed zimą. Czy zdąży???

Śliczna jest :1luvu: śliczna :1luvu:

musi znaleźć szybko domek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mam miejsce to też wklejam banerek :D
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Śro wrz 22, 2010 18:32 Re: Zielonooka trikolorka szuka domu przed zimą. Czy zdąży???

Piękna na pewno znajdzie dobry domek :)

go-ja

Od: Wto wrz 07, 2010 15:54

Post » Śro wrz 22, 2010 22:24 Re: Zielonooka trikolorka szuka domu przed zimą. Czy zdąży???

Dobranoc, Triniu :1luvu: Niech Ci się przyśni domek, a Ty się przyśnij domkowi...

mejflajek

Post » Czw wrz 23, 2010 8:29 Re: Zielonooka trikolorka szuka domu przed zimą. Czy zdąży???

Trinia bardzo dziękuje za takie wsparcie:) Wczoraj było głaskanko, mizianko i w ogóle wszystko. Niunia nawet główkować zaczęła - tlyko wyczucia jeszcze brak także trzeba uważać, żeby szczęki nie wybiła nam z tej miłości:) No straszna przylepa się z niej robi!!! :1luvu: A ile sobie pogadała , hohohoho.

Ciekawe czy już domeczkowi jakiemuś się przyśniła? :roll:

Pętelka

Post » Czw wrz 23, 2010 20:28 Re: Zielonooka trikolorka szuka domu przed zimą. Czy zdąży???

:1luvu: Kocham jak koty barankują... Nawet nie mam za złe, jak mnie mocniej trzepnie. :mrgreen:
Tri jest faaaajna. Będzie domek :ok:

mejflajek

Post » Czw wrz 23, 2010 20:36 Re: Zielonooka trikolorka szuka domu przed zimą. Czy zdąży???

Śpij dobrze Kotuniu :). Jutro dalej szukamy domku, aż znajdziemy! :)

go-ja

Od: Wto wrz 07, 2010 15:54

Post » Pt wrz 24, 2010 8:22 Re: Zielonooka trikolorka szuka domu przed zimą. Czy zdąży???

Wczoraj przyszła zbierać z nami orzechy. Najbardziej jej się podobało kiedy strząsaliśmy je z drzewa i spadały całą masą w krzaki, w trawę no i można było polować. :mrgreen:

Kiedy ociera się o nogi to robi to tak mocno, że aż podnosi przednie łapki na chwilę:) :lol:

Kto pokocha taką słodką niunię??? :?: Niunia czeka cierpliwie!!!

Pętelka

Post » Pt wrz 24, 2010 22:50 Re: Zielonooka trikolorka szuka domu przed zimą. Czy zdąży???

Pętelka pisze:Wczoraj przyszła zbierać z nami orzechy. Najbardziej jej się podobało kiedy strząsaliśmy je z drzewa i spadały całą masą w krzaki, w trawę no i można było polować. :mrgreen:

Kiedy ociera się o nogi to robi to tak mocno, że aż podnosi przednie łapki na chwilę:) :lol:

Kto pokocha taką słodką niunię??? :?: Niunia czeka cierpliwie!!!

Małe, okrągłe, turla się - jednym słowem, orzechy rządzą 8)

:1luvu: Jak się schylam żeby pogłaskać moją kotę na powitanie, to ona robi taką surykatkę i podstawia mi łepek pod rękę zanim jeszcze sięgnę :1luvu: :1luvu: To jest takie urocze :mrgreen:

mejflajek

Post » Pt wrz 24, 2010 23:43 Re: Zielonooka trikolorka szuka domu przed zimą. Czy zdąży???

Podnoszę...
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Sob wrz 25, 2010 17:23 Re: Zielonooka trikolorka szuka domu przed zimą. Czy zdąży???

Dziś taka była piękna pogoda, że było wygrzewanko w pełnym słońcu:))) Oczywiście niunia dzielnie towarzyszyła we wszystkich ogrodowych pracach. Później pilnowała suszących się na słońcu orzechów:)

Kiciunia jest super!!! Domek, który się zakocha będzie miał się czym chwalić :mrgreen:

A zatem czekamy!!! :D

Pętelka

[poprzednia][następna]