Niki na swoim (FeLV) - znów problem behawioralny?

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 22, 2010 18:31 Re: Niki na swoim (FeLV) - dalej ku lepszemu... :)

Mój Tatuś[*] zawsze mówił:-nim gruby schudnie-chudy umrze! :lol:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro wrz 22, 2010 22:02 Re: Niki na swoim (FeLV) - dalej ku lepszemu... :)

kropkaXL pisze:Mój Tatuś[*] zawsze mówił:-nim gruby schudnie-chudy umrze! :lol:

:ryk:
Grunt - to mieć dobre wytłumaczenie :lol:
selene00 pisze:Eeeeeeeee... no to moje są szczuplaki!!!!!! :mrgreen:
To już zupełnie nie rozumiem, co ta CC uważa. :wink:
Nawzać Episię "Baleronem"! :roll:
Hm.... a co ma na myśli Duszek, mówiąc na powitanie " Miodziooo!" 8O 8O 8O

Jaaaasneee... szczuplaki.... :evil:
Miodzio piękny. Ale zadek ma wielkości stołu do bilarda... a dopiero roczek skończył :twisted:
Półroczna Epiśka wygląda jak myszka do komputera, tyle, że bez ogonka, a mój ulubieniec Noisik ma piękną drobną główkę, smukłą szyję, długie łapki i... wielki balon w okolicach brzucha :twisted:
Ale dla nich jest jeszcze nadzieja :wink:
Słodki Dropsik jest poza konkurencją i wygląda jak Ciasteczkowy Potwór z ulicy Sezamkowej :twisted:
Pisiokot - jak mi utuczysz tak mojego kochanego Kacperka to Cię walnę :twisted:

Nikunia za to faktycznie wygląda dobrze - i niech już tak zostanie :ok:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Śro wrz 22, 2010 22:03 Re: Niki na swoim (FeLV) - dalej ku lepszemu... :)

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Śro wrz 22, 2010 22:47 Re: Niki na swoim (FeLV) - dalej ku lepszemu... :)

bo ja wam zaraz
pokażę apetyczny brzuszek
mojego henryczka :twisted:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Czw wrz 23, 2010 8:32 Re: Niki na swoim (FeLV) - dalej ku lepszemu... :)

Duszek686 pisze: Słodki Dropsik jest poza konkurencją i wygląda jak Ciasteczkowy Potwór z ulicy Sezamkowej :twisted:

Uuuuuuuuu :evil: ciotka, jak Cię walnę zaraz :evil: o moim Dropsiuniu takie kalumnie ? :evil: jaki potwór ? :evil: toż to najpiękniejsze kociątko pod słońcem :!:

Duszek686 pisze:Pisiokot - jak mi utuczysz tak mojego kochanego Kacperka to Cię walnę :twisted:

Kacperek jest z tych nieutuczalnych :D dłuuugi chudy węgorz, tylko cięęężki - jakby był z betonu :D

A Nikisia jest w sam raz :1luvu:

p.s. ło matko, Kamila, Sally jest wieeelki pulpecik 8O nawet Drops wysiada !
Ostatnio edytowano Czw wrz 23, 2010 8:34 przez pisiokot, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Czw wrz 23, 2010 8:33 Re: Niki na swoim (FeLV) - dalej ku lepszemu... :)

Ruru, bardzo poproszę o brzunio Henryczka (jak karmił Obłoczki nic wielkiego nie widziałam ;) ).

Sally, również ok ;)

kropkaXL pisze:Mój Tatuś[*] zawsze mówił:-nim gruby schudnie-chudy umrze! :lol:

Też mi się podoba :)

Pulchne kocie ciałko jest takie suuuuperowe do miziania, tarmoszenia, mmm... lubię to :) Rzeczywiście tak fajnie faluje.

Duszek686 pisze:Półroczna Epiśka wygląda jak myszka do komputera, tyle, że bez ogonka

:ryk:

Nikunia teraz mniej je - pewnie przez katar (nadal mały i oby dalej nie poszło), ale do mich zagląda. Może ma za monotonne menu? :roll: Wciąż nie daję jej mokrych komercyjnych karm poza dwiema RC. Gotowanych mięs nie je, chyba że to danie ludzkie, przyprawione :evil: Ma dziewczyna wyrobiony smak i zna się na rzeczy ;)

Czy koty już linieją na zimę? Bo coś Niki kłaki gubi, a nie pojedynczą sierść :?
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Czw wrz 23, 2010 10:02 Re: Niki na swoim (FeLV) - dalej ku lepszemu... :)

Zadek wielkości stołu od bilarda!!!!??????? 8O
Też coś!!! :evil:
Miodzio ma zadek J. Lopez! :wink:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Czw wrz 23, 2010 19:09 Re: Niki na swoim (FeLV) - dalej ku lepszemu... :)

zapraszam fanów i fanki Nikusi na bazarek: viewtopic.php?f=20&t=117541&start=0 - NIKI została Miss Września :1luvu:. Więc proszę mi tu o zbędnej tuszy nie mówić ;). WIdział kto kiedy przytęgą miss 8) ?
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Nie wrz 26, 2010 17:13 Re: Niki na swoim (FeLV) - dalej ku lepszemu... :)

Niki ma nadal katar, ale nie pogłębia się. Woda z nosa kapie i kichnięć jest od 2 do 4 na dobę. Więc nie jest najgorzej, ale coś jest... Antybiotyku nie dawałam. Jutro pogadam z wetką.
Nikunia mało je, ale to z braku urozmaicenia menu. Staram się urozmaicać, więc jest trochę lepiej. Brzuszek trochę zmalał :( ale może to nadrobimy.

Kilka ostatnich fotek.
Z serii - polarowy kocyk (kt. jest świetny do ugniatania ;) ):
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Jeden z poranków :)
Obrazek Obrazek

Po dziesięciu latach w końcu dojrzałam do zakupu mebli :mrgreen: Zapożyczyłam się, choć nie jestem zwolenniczką kredytów, ale sprawiłam radochę dla siebie i Niki. Oto jak pomagała (oczywiście najlepszych momentów nie ma, bo byłam zbyt zajęta):
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Post » Nie wrz 26, 2010 17:28 Re: Niki na swoim (FeLV) - dalej ku lepszemu... :)

szybenka pisze:zakupu mebli
i w zestawie była szafka na kota

dite

Od: Pt maja 14, 2010 18:19

Post » Nie wrz 26, 2010 17:32 Re: Niki na swoim (FeLV) - dalej ku lepszemu... :)

Nikunia to wie jak te meble wykorzystac :)

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Nie wrz 26, 2010 19:25 Re: Niki na swoim (FeLV) - dalej ku lepszemu... :)

Łał! Gratuluję nowego nabytku. :mrgreen:
Widać, że Nikuni też przypadł do gustu. :ok:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Nie wrz 26, 2010 19:51 Re: Niki na swoim (FeLV) - dalej ku lepszemu... :)

dite pisze:i w zestawie była szafka na kota

Też sobie tak od razu pomyślałam :mrgreen:

Panna na każdym etapie składania, musiała przetestować, czy wszystkie elementy się trzymają i są stabilne :) A gdy liczyłam śrubki, wkręty i czytałam instrukcję, wiernie mi asystowała - szkoda, że nie było nikogo, aby to uwiecznić :?
Obrazek

szybenka

Post » Nie wrz 26, 2010 20:18 Re: Niki na swoim (FeLV) - dalej ku lepszemu... :)

Uwielbiam takie kocie asysty :D
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Nie wrz 26, 2010 20:20 Re: Niki na swoim (FeLV) - dalej ku lepszemu... :)

szybenka pisze:Obrazek

Cuuuudo :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Nikunia oczywiście... :mrgreen: , choć mebelki też baaardzo ładne :lol:
Niki chyba sprawdzała, czy wszystko dowieźli... :ryk:
Kciuki za zdrówko :ok:
A polarkowe kocyki to jest dopiero frajda :D
Widać, jaka Nikusia szczęśliwa :mrgreen:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42