» Czw wrz 30, 2010 22:40
Re: Biały kot o dwukolorowych oczach i Whiskas szukają domów!
Domki pytają trochę o Marleya lecz są z drugiego końca Polski.Ewentualnie może będzie dom w Poznaniu,miał po niego przyjechać pan pociągiem ,ale mam wątpliwości czy kot zniesie tak daleką podróż w transporterze w pociągu.Obawiam się ,że będzie się darł całą drogę ,nie wiem też czy do pociągu nie potrzebne jest szczepienie.Pan chce kota dla swojej koleżanki ,pytałam dzisiaj czy mają zabezpieczone okna ,mówił ,że nie ale będą go pilnować,mieszkają wysoko nie chciał powiedzieć na którym piętrze tylko ,ze wysoko.Kot jest bardzo skoczny i ruchliwy ,wchodzi właściwie wszędzie nie ma dla niego żadnej przeszkody z którą by sobie nie poradził.Jest na każdej szafie w każdym kwiatku potrzebuje właścicieli których ruchliwość nie zrazi i wezmą drobne szkody pod uwagę.Boję się ,że po prostu upilnowanie go jest nie realne i boję się by nie wypadł z okna.Generalnie jest bardzo kontaktowy niczego się nie boi ,ani psów ani odkurzacza muszę go przesuwać bo nie drgnie nawet jak odkurzam.Przepraszam ,że nie pisałyśmy ,ale mamy problemy z suczkami którym pomagamy,wczoraj dowiedziałyśmy się ,ze Nika mała suczka ,którą zawiozłyśmy do dt odeszła za TM.Ciągle nowe problemy które nas dwie przerastają.