Mgiełka - wyczarowała sobie cudowny DS :))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 22, 2010 12:12 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Asiu... hm..... :roll: to tak jak z dzieckiem.
Wiesz, pierwszy dzień w przedszkolu, pierwszy dzień w szkole, pierwsza miesiączka, pierwsza randka /Jezu!! tu polegnę!!!!!!/ 8O .
Dorosła Ci dziewczynka, to pora pozwolić jej żyć własnym życiem.
Ależ to trudne! :roll:
Ściskam serdecznie :1luvu: i kciuki za Was obie. :ok: :ok:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Śro wrz 22, 2010 12:42 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

ech, jak wyfruwają te pisklaczki w świat - to się człowiek i cieszy i smuci ...
ale taka juz kolej rzeczy :kotek:

a domek zapowiada się super :1luvu:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Śro wrz 22, 2010 14:04 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Asiu, weź coś na wzmocnienie Twojego serducha. :1luvu: Jeśli domek tak dobrze się zapowiada to wszystko będzie ok. Rozstania są bardzo ciężkie i trudne wiem to dobrze.Dałaś dużo miłości Mgiełeczce, wypieściłaś ją , nauczyłaś. Pozwól teraz innym cieszyć się koteczką. :1luvu: Trzymam kciuki. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

grajda

Od: Pt mar 13, 2009 9:06

Post » Śro wrz 22, 2010 15:03 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Tak, tak to właśnie jest, wyleczysz, wychuchasz, wypieścisz, nauczysz... i przeprowadzka. No taki nasz los :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt wrz 24, 2010 8:08 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Pięknie napisałyście, Kochane!!!
Staram się nawet na moment o tym nie zapominać, ale serce nie sługa...
Oszczędzę Wam opisów moich szlochów i smutków bo w końcu nie jesteśmy na blogu egzaltowanej szesnastolatki :oops:

Jutro wiozę Mgiełeczkę do nowego życia. Mój cudaczek przekochany na pewno będzie szczęśliwy z Panią Ewą i my wszystkie będziemy szczęśliwe wraz z cudaczkiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moja bajkowa Mgiełeczka wyrusza w świat jutro o 7.00 rano.
Prosimy o kciuki!!!

Jest tak jak być musi - jestem szczęśliwa i zrozpaczona. Bo jak wiecie kocham Mgłę :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt wrz 24, 2010 8:11 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

kciuki Kochana, kciuki - za podróż, za Mgiełkę, za nowy domek i przede wszystkim za Ciebie
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt wrz 24, 2010 9:16 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Pozwalam sobie wkleić link do bazarku, na którym można kupić kalendarz Fundacji Kotylion Viva!.
Gwiazdą czerwca jest nasza Mgiełka :love:
viewtopic.php?f=20&t=117541&p=6446766#p6446766

Pieniądze uzyskane ze sprzedaży pozwolą fundacji na dalszą pomoc kotom w największej potrzebie!!!
Mgiełka również uzyskała wsparcie Kotyliona w postaci refundacji kosztownych badań krwi pod kątem zmian neurologicznych, za co całym sercem dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pt wrz 24, 2010 9:17 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Za podróż :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Asiu mam nadzieję, że na miejscu poczujesz, że to jest to miejsce do którego dzięki Tobie Mgiełka miała dotrzeć!

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Pt wrz 24, 2010 17:44 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Komu w drogę,........ :wink:
Wyśpijcie się dziewczyny!
Moc głasków i mizianek dla Mgiełki, bo serducho mi skradła. :1luvu:
Całuski w Twój zapłakany pysio. :1luvu: :wink:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Pt wrz 24, 2010 17:52 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Asieńko-całym sercem jestem z Wami!!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob wrz 25, 2010 5:47 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Dziękujemy, Kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Za moment wyruszamy...
Jestem przekonana, że Mgiełeczka odnalazła TEN domek!!! Pani Ewa to wspaniała osoba, na dodatek dzielnie znosząca moje długie telefony :wink: :D
Mgiełeczka rusza ku szczęściu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Po powrocie zdam Wam relację z pierwszych chwil naszej Mgiełki w nowym domu i opowiem o wczorajszym, wzruszającym wieczorze poźegnalnym.

Wszystko spakowałam, tabletki uspokajające też - będę ich potrzebowała :oops:

Na nas już czas...
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Sob wrz 25, 2010 5:52 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Szczęścia,szczęścia,szczęścia!!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob wrz 25, 2010 7:06 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

powodzenia malutka, bądź szczęśliwa :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Sob wrz 25, 2010 7:12 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

jerzykowka :ok: :ok: :ok: :ok:

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Sob wrz 25, 2010 7:22 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Asiu, jedź i wracaj szczęśliwie, i po powrocie szybko zeznawaj :piwa:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

[poprzednia][następna]