Słuchajcie, to jest całkiem nieprawdopodobne.
Przyszło moje zamówienie z Telekarmy. Te trzy worki po 10 kg Sanabelle adult. Te po 12 złotych za worek. Ważne do listopada 2011 (1 szt.) i stycznia 2012 (2 szt.)

.
Nie wiem, jak to możliwe. Czy ktoś na stronie się rypnął i już nie chcieli robić bałaganu z wycofywaniem zamówień...? Bo żadne inne wytłumaczenie nie przychodzi mi do głowy.
Zajrzałam do sklepu. Po takiej cenie oczywiście ani śladu, zresztą w ogóle zabrakło Sanabella adulta. Cholera, gdybym wiedziała, zamówiłabym co najmniej 10 sztuk
albo i jeszcze więcej, o zawsze miałabym komu oddać 
Jeden z tych worków oddam Totuni, dzięki czemu lwia część uzbieranej kwoty zostanie na zakup mokrego

. Tak sobie myślę, żeby na raz nie zbombardować Pani Eli jakąś straszną ilością żarcia, bo będzie Jej głupio (w końcu to tylko jeden nieduży kot, a nie jakiś tygrys czy
cuś 
) - wydaje mi się, że do tego suchego dokupię ze 2-3 dwunastopaki saszetek miamora i na razie tyle. Pozostałą część kwoty przerzuciłabym na swoje drugie konto
(całkiem puste, używane tylko czasami do podobnych celów) i byłoby na kolejną porcję Totkowego jedzenia, kiedy to się już skończy. Obiecuję nie zdefraudować w międzyczasie
Dziewczyny-sponsorki, co Wy na to?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie

Nunku[`] krowinko najpiękniejsza

Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]