Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agor-ia pisze:Ktorys z Twoich kotow jest pow. 4 kg ?
Mam advocate 0,8ml 4-8kg, kupilam dla solidnego podworkowca, ktory zdazyl znalezc dom, zanim wrocilam z wyjazdu i panstwo jego zajeli sie nim full wypas, tak wiec zostala mi taka tubeczka i nie mam co z nia zrobic
Agor-ia pisze:Ok, a nawet nie wiedzialam, ze mozna w ten sposob dawkowac, jakos na to nie wpadlam
To jak Ci przekazac? W przyszly wtorek/srode- wlasnie nie wiem jeszcze dokladnie- musze jechac na UG, to moze wtedy jakos przy okazji ?
Marea pisze::ok: Dużych nie chcieli?ehh gdyby nie te choróbska juz dawno i starszaki miałyby domki...
mpacz78 pisze:No ludzie durnowaci jacyś, mi też koty "nie idą" ludzie marudzą, że duże.
A przecież lepsze takie odchowane niż takie maleństwa delikatne co to trzeba się trząść nad byle kichnięciem.
Marea pisze:A Leo i Lea nie idą do Dzidzi?
Marea pisze:Poradź się weta, może powinnaś mu podać coś na poślizg, typu parafina i dać kolejną porcję na odrobaczenie, Aniprazol przy takim zarobaczeniu trzeba podawać 3 dni z rzędu, nie wiem jak to się ma do takich maluchów....no i trzeba uważać na toksyny z rozkładających się robali stąd ta parafina..., musisz też Minię odrobaczyć bo na bank ma robale, jak maluchami się opiekuje już tyle czasu...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Myszorek, puszatek i 105 gości