Mgiełka - wyczarowała sobie cudowny DS :))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 17, 2010 9:50 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

pisiokot pisze:Asiu, wszystko będzie dobrze :D. Mgiełeczka okręci sobie swoją Dużą wokół pazurka ino mig.
I zadomowi się raz raz. Mgiełka to taki kot, który od razu bierze wszystko w posiadanie - nowy domek, nowych Dużych ... :D. Zaadaptuje się szybko, zobaczysz :ok:

Asiu, słuchaj Ani bo ma rację :wink:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt wrz 17, 2010 11:01 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Ale wiadomość!!

Super! Chociaż przyznam się, że myślałam Asiu, że nie oddasz Mgiełki :oops:

Podczytuję po cichu jak tylko mam wolną chwilkę!

To taka niezwykła kotka, cudownie, że trafi do swojego domku a Ty będziesz mogła pomóc kolejnej biedzie, żeby inna kota mogła stać się wyjątkową.

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Nie wrz 19, 2010 13:18 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

:ok: :ok: :ok: za przyszłe wydarzenia!
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Pon wrz 20, 2010 22:51 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Wiem co czujesz. :oops:
No to kciuki za bezstresową dla Mgiełki przeprowadzkę. :ok: :ok:
Przyjedź na te naleśniki, to sobie popłaczemy razem. :wink:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Pon wrz 20, 2010 23:03 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Asia, Marta - nie ryczcie :oops: będzie dobrze :D

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Wto wrz 21, 2010 7:10 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

co to za histerie, ja bardzo przepraszam, ha? :twisted: Kot ma szansę na wspaniały dom, Aśka ma szansę pomóc kolejnej kociej biedzie, a Wy co? beksy :twisted:

:mrgreen:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto wrz 21, 2010 7:15 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Oj to za podróż i nowy domek!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Asiulek-bądź dzielna,choć wiem,że to nie łatwe! :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto wrz 21, 2010 7:59 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Ojej, też sie martwię i cieszę jednocześnie... Moje Prychiątko :wink:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Śro wrz 22, 2010 8:37 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Kochane moje,
odbyła się wizyta przedadopcyjna u Pani Ewy. Fredziolina Droga potwierdziła moje odczucia, że Pani Ewa to bardzo dobry, szczery, kochający zwierzęta człowiek :D :D :D Jestem z Ewą w stałym kontakcie mailowym i z każdym listem nabieram przekonania, że to jest TEN domek!!!
Nowa Duża Mgiełeczki zabiera się do zabezpieczania okna, robi zakupy dla koteńki i przede wszystkim bardzo, bardzo na nią czeka!!!
Przysłała mi nawet zdjęcie ślicznego, mięciutkiego posłanka, które właśnie kupiła dla Mgiełki :kotek: Napisała, że pewnie rzadko kotka będzie tam bywała, bo Ona zamierza zabierać ją do swojego łóżka 8) To posłanko jest przygotowane na momenty, w których Mgiełka chacialaby się porozkoszować samotnością i świętym spokojem :wink: :D
Tak więc wyruszamy w sobotę rano do Lubina. Jedzie z nami kochana Petka (dzięki, Kasieńko :1luvu: ).

Mgiełka o wszystkim wie, opowiedziałam jej. Wytłumaczyłam, że w nowym domku będzie szczęśliwsza, będzie miala Dużych tylko dla siebie. Mgiełka wysłuchala, wtuliła się we mnie, a ja poczułam się jak Mama Judasz :oops: Trudno jest rozstawać się z bajkową Istotką, którą się bardzo kocha, ale trzeba to zrobić właśnie dla niej... Jakie to trudne, same wiecie.

Mgiełka przesyła swoje słodkie całuski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ciężko...
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro wrz 22, 2010 8:49 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Asiu, najważniejsze, że udało się znaleźć dla niej cudowny domek...

A Ty Asiu nie płacz, tylko ciesz się, że miałaś okazję poznać i pomóc tak wspaniałej istotce jaką jest Mgiełka...

Pozdrawiam Was gorąco

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro wrz 22, 2010 8:59 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Asiu trzymam kciuki, tak jak zawsze piszesz u mnie, czemu to nie może być łatwiejsze :wink:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro wrz 22, 2010 9:10 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Cieszę się, oczywiście, cieszę... Ale taka byłam spokojna o Mgiełeczkę jak była w tym domku... Nowa Duża musi pokochać ją równie mocno i zdawać nam relacje a bedzie dobrze :)

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Śro wrz 22, 2010 9:25 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

tamiss pisze:Cieszę się, oczywiście, cieszę... Ale taka byłam spokojna o Mgiełeczkę jak była w tym domku... Nowa Duża musi pokochać ją równie mocno i zdawać nam relacje a bedzie dobrze :)

Ciociu Tamiss Droga, Pani Ewa obiecała pisać o Mgiełeczce. Bardzo na to liczę!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro wrz 22, 2010 9:48 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Asiu, ściskam mocno i cieszę się i smucę razem z Tobą !
Pamiętasz jak dzwoniłaś do mnie pytając o Laylę i zastanawiając się czy podołasz Mgiełeczce i czy będziesz w stanie być jej DT ???...świetnie się spisałaś, wyciągnełaś ją z tego okropnego miejsca, dałaś serce i miłość, troskę i zdrowie... pomyśl o tym jak o dziecku które wyfruwa z gniazda, zaczyna swoje dorosłe samodzielne życie, uposażone w cała miłośc i troskę, Twoją troskę i poświęcenie :-)
Kolejne biedy czekają na taką szansę...
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Śro wrz 22, 2010 9:55 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Mgiełeczka będzie szczęśliwa, na pewno!!!
Bardzo, bardzo się cieszę :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

[poprzednia][następna]