Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
malgosiab pisze:na moje oko to wyglądał na ok miesiąca,
ASK@ pisze:Agneska pisze:Ratunku!!!!!
Ja już nie umiem się doliczyć ile mam tymczasów w domu, a to najwyraźniej oznaka, że do kolekcjonerów dawno powinnam się zapisać.Jak się mocno skupię, to doliczam się 6 w domu i jednej w ogródku (oswoiła się skubana, a zima tuż-tuż
).
Fajnie nie jest, rude znalezisko w sypialni powoduje, że moja Ziuta sika ostentacyjnie na kołdrę. Mucha z płaczem ucieka do garażu, bo moje rezydenckie samce ją biją (na białym pysiu to nawet dobrze widać ślady pazurów). Łazienka od miesięcy okupowana przez dwa FIVowce, o które nikt nawet nie pyta.
W najbliższy weekend muszę odebrać z DS serocką Memcię a z lecznicy będzie do odbioru posterylkowa przecudna srebrno-biała młoda koteczka (ostatnie kilka tygodni karmiona przez wędkarzy nad Wisłą, najwyraźniej wyrzucona z domu, bo leci do każdego człowieka, a wędkarze kończą sezon i mówią, że kicia umrze z głodu nad wodą).
Kto może wziąć Memcię lub Wędkarkę na tymczas, proszę.![]()
Przyłączam sie do apelu Agnieszki!Pomoc pilnie,pilnie potrzebna!
U mnie też miejsca brak!!Na 40m2 jest 4 własne koty +6 tymczasów (w tym 2 leczone raczej długo jeszcze)+chory pies!I zagrozona jestem powrotem czarnego rodzeństwa.Tzn "zwrot" z adpocji jest na bank,tylko na dzień dzisiejszy mogą siedzieć "u siebie" dopóki nie znajdą domu.Ale łaska DS na pstrym koniu jeździ!
POMOCY!!!
Aleba pisze:Chce ktoś kotka?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ta młoda burasia przybłąkała się pod blok moich rodziców.
Jest miła, karmicielce daje się pogłaskać, inne koty toleruje.
Niestety, jest taka zwyczajna i bura, więc nie wiem, czy jest szansa, że akurat w niej ktoś się zakocha i zechce dać jej dom?
Szkoda kici, jest coraz zimniej...
*anika* pisze:Aleba pisze:Chce ktoś kotka?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ta młoda burasia przybłąkała się pod blok moich rodziców.
Jest miła, karmicielce daje się pogłaskać, inne koty toleruje.
Niestety, jest taka zwyczajna i bura, więc nie wiem, czy jest szansa, że akurat w niej ktoś się zakocha i zechce dać jej dom?
Szkoda kici, jest coraz zimniej...
Może jej allegro zrobię? (takie bardziej widoczne, na 3 pierwszych stronach w kategorii Koty)
Tylko potrzebne są namiary (mail, telefon) adopcyjne oraz bardziej szczegółowy opis kotki (ewentualnie czy tuż przed adopcją będzie kastrowana, na przykład za darmo bądź też nie), charakter, przybliżony wiek, czy zdrowa (na oko), nie wiem co jeszcze...
aga-zgaga pisze:sluchajcie, towarzyszki i towarzysze, kolezanka prosi o pomoc w robieniu ogloszen. moglby ktos pliz?
viewtopic.php?f=13&t=117440&p=6436683#p6436683
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 70 gości