Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smarti pisze:to jeszcze proszę o dokładne info co jest Hugo,jakie leczenie -jak najwięcej informacji.
mam małe kociaki-w tym nieszczepione i dokładnie muszę wiedzieć.
I muszę wiedzieć czy po tych 3 tyg. Hugo zostanie na pewno odebrany-bo dłuższy TDT niestety nie jest u mnie możliwy w obecnej sytuacji.
olesja pisze:Po Chaveza zgłosiłam się wczoraj wieczorem po przeczytaniu, że dzieje się z nim coś niedobrego w schronisku. Już od jakiegoś czasu myślałam o futrzaku i planowałam z moim mężczyzną przygarnąć jakiegoś, ale chcieliśmy jeszcze przygotować zabezpieczenia okien itp. i dopiero zgłosić się po kota. Ta alarmowa sytuacja przyspieszyła naszą decyzję. Jak poinformowała mnie Alareipan równocześnie pojawił się jeszcze jeden chętny domek, który chciał właśnie Chaveza a nie może przyjąć kota chorego (jakim obecnie jest Zwrot) ze względu na 2-tygodniowe niemowlę. Na logikę wyszło, że skoro ja mogę przyjąć takiego kotka to lepiej żeby dom znalazły 2 potrzebujące koty niż jeden. Więc jutro wybieram się po Zwrota (a Chavez idzie do innego domku:)) i mam wielką nadzieję, że uda mi się wyciągnąć go z tego fatalnego stanu w jakim znajduje się obecnie (no i pewnie dostanie fajniejsze imię).
Mam nadzieję tylko, że Chavez nie zostanie na lodzie skoro go już odstąpiłam. Także też bardzo proszę o DT dla Chaveza jak zajdzie potrzeba, wtedy 2 koty znajdą dom
smarti pisze:obesja-Chavez nie zostanie na lodzie-ja go biorę do siebie na czas leczenia
smarti pisze:obesja-Chavez nie zostanie na lodzie-ja go biorę do siebie na czas leczenia
joluka pisze:olesja pisze:Po Chaveza zgłosiłam się wczoraj wieczorem po przeczytaniu, że dzieje się z nim coś niedobrego w schronisku. Już od jakiegoś czasu myślałam o futrzaku i planowałam z moim mężczyzną przygarnąć jakiegoś, ale chcieliśmy jeszcze przygotować zabezpieczenia okien itp. i dopiero zgłosić się po kota. Ta alarmowa sytuacja przyspieszyła naszą decyzję. Jak poinformowała mnie Alareipan równocześnie pojawił się jeszcze jeden chętny domek, który chciał właśnie Chaveza a nie może przyjąć kota chorego (jakim obecnie jest Zwrot) ze względu na 2-tygodniowe niemowlę. Na logikę wyszło, że skoro ja mogę przyjąć takiego kotka to lepiej żeby dom znalazły 2 potrzebujące koty niż jeden. Więc jutro wybieram się po Zwrota (a Chavez idzie do innego domku:)) i mam wielką nadzieję, że uda mi się wyciągnąć go z tego fatalnego stanu w jakim znajduje się obecnie (no i pewnie dostanie fajniejsze imię).
Mam nadzieję tylko, że Chavez nie zostanie na lodzie skoro go już odstąpiłam. Także też bardzo proszę o DT dla Chaveza jak zajdzie potrzeba, wtedy 2 koty znajdą dom
Olesja- oby więcej takich mądrych ludzi!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, niafallaniaf, puszatek, quantumix i 87 gości