Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
ania1725@wp.pl pisze:mój dorosły balijczyk (KASTRAT) okazał aię srebrny po ponad roku, mając za sobą 2x CAP i BOSx2 u Kurkowskiego. W moim daltoniźmie oświeciła mnie wspomniana wcześniej Niemka która z bal b21 zrobiła mi niedzielną niespodziankę Bal X !!!! nie chcę jej więcej widzieć na oczy
danunka pisze:wg tej gazety wystawa bydgoska
http://bydgoszcz.gazeta.pl/bydgoszcz/1, ... kotem.html
była wystawą światową![]()
"Pers o imieniu ..... pokonał 250 innych kotów z całego świata " -
Basia_D pisze:Co do wystawy.
Bardzo zaluje, ze bylo slabe zaopatrzenie w kocie akcesoria.
Ring na gorze nie zdal egzaminu - przeciskanie sie z kotem wsrod napastliwego tlumu jest malo przyjemne.
Rozmieszczenie glosnikow na hali rowniez nie bylo trafione, niektore koty "siedzialy" pod glosnikami co raczej nie wplywalo na nie zbyt rozluzniajaco.
Wystawa bardzo pouczajaca
Majorka pisze:ania1725@wp.pl pisze:mój dorosły balijczyk (KASTRAT) okazał aię srebrny po ponad roku, mając za sobą 2x CAP i BOSx2 u Kurkowskiego. W moim daltoniźmie oświeciła mnie wspomniana wcześniej Niemka która z bal b21 zrobiła mi niedzielną niespodziankę Bal X !
To w ogóle jest jakaś paranoja!Czyżby zaczęły się zmieniać trendy kolorystyczne?
milva b pisze:Majorka pisze:ania1725@wp.pl pisze:mój dorosły balijczyk (KASTRAT) okazał aię srebrny po ponad roku, mając za sobą 2x CAP i BOSx2 u Kurkowskiego. W moim daltoniźmie oświeciła mnie wspomniana wcześniej Niemka która z bal b21 zrobiła mi niedzielną niespodziankę Bal X !
To w ogóle jest jakaś paranoja!Czyżby zaczęły się zmieniać trendy kolorystyczne?
Tu nie chodzi o trendy, tylko o prosty fakt, że nie wszyscy sędziowie potrafią trafnie rozpoznać kolor.
Akurat Angelika Kneifel jest w tym bardzo dobra, w przeciwieństwie do innych, których z nazwiska wymieniać nie będę
OloK. pisze:Po wystawie w Bydgoszczy śmiem twierdzić, że nie wie jednak jak wygląda pręgowanie 25. Więc czy "bardzo dobra" ... mam spore wątpliwości.
Salami pisze:OloK. pisze:Po wystawie w Bydgoszczy śmiem twierdzić, że nie wie jednak jak wygląda pręgowanie 25. Więc czy "bardzo dobra" ... mam spore wątpliwości.
Zupełnie się nie znasz,to są duchy przecież
Użytkownicy przeglądający ten dział: rriental i 3 gości