^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 20, 2010 20:11 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

agiis-s pisze:U mnie wszystko działało bezszmerowo - Kocia Dolino - bardzo prosimy o odbanowanie :mrgreen: e-dity i przyjecie jej zdjęć ....koty czekają na domki

Poddałam się.
A gdzie jest Twoje ogłoszenie?
Obrazek Obrazek

e-dita

Od: Śro lip 11, 2007 12:41

Post » Pon wrz 20, 2010 20:51 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

A nie e-ditko - to nie jest MOJE ogłoszenie tylko KD, która chciała aby wstawić je na pierwszą stronę. Mogę to ogłoszenie przekleić jak jest z pw, ale nie spełnia ono norm i nie widać zdjęć a tylko dziwne linki. Dlatego prosiłam o poprawkę
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Pon wrz 20, 2010 20:53 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

Zaglądywam. W kwestii budkowania się zapisuję, aczkolwiek ze względu na intensywną naukę języka nie zawsze mogę. Pozbieram trochę kasy po firmie. Może dadzą na taśmę i folię.
Kodak, Agent i Puszkin oraz CTR Admirał
Obrazek Obrazek

DorotaEm

Od: Pt paź 09, 2009 17:53

Post » Wto wrz 21, 2010 8:46 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

agiis-s pisze:A nie e-ditko - to nie jest MOJE ogłoszenie tylko KD, która chciała aby wstawić je na pierwszą stronę. Mogę to ogłoszenie przekleić jak jest z pw, ale nie spełnia ono norm i nie widać zdjęć a tylko dziwne linki. Dlatego prosiłam o poprawkę

:ryk:
Obrazek Obrazek

e-dita

Post » Wto wrz 21, 2010 9:32 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

Na budkowanie się piszę, jakby trzeba było do jakiejś zrzuty to też.
I pytanie nieco odmienne. Czy znacie osobę, która zechciałaby się zaopiekować dużym psem za kasę na weekend?
Pies nie zjada kotów bo ma 2 w domu i chyba mu nie smakują. Ale zjada z nudów inne rzeczy, więc musiałby go ktoś nadzorować.
Nie jest to dobra reklama ale taka prawda, nasza wolontariuszka zaadoptowała taką kochaną zołzę i potrzebuje pomocy.
Rozpytajcie proszę.

Pixia

Od: Wto paź 27, 2009 15:22

Post » Wto wrz 21, 2010 10:02 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

Czy u Was w pracy tez jest tak masakrycznie zimno? Ja siedzę w futrzanej bluzie (z futrzanym kapturem na głowie), kamizelce z polarem w środku, rękawiczkach, wionie na mnie ciepła dmuchawa a mimo wszystko końcówki palców (poobcinałam rękawiczki bo trza na kompie wszak pracować) mi grabieją i tracę czucie. A jak wezwaliśmy pana konserwę to powiedział że dla kilku pracujących osób nie będzie włączał ogrzewania :twisted:
Przydałby się okład z kilku kotów 8)
Obrazek

Istna

Od: Sob sty 19, 2008 14:25

Post » Wto wrz 21, 2010 10:17 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

U nas dziś właczyli ogrzewanie i mamy teraz goraco jak w piekle.
Zmierz temperaturę i jeżeli jest za niska ( o ile dobrze pamietam 18stopni to minimum ), to możesz iść do domu :mrgreen:
Obrazek Obrazek

e-dita

Post » Wto wrz 21, 2010 10:47 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

e-dita pisze:U nas dziś właczyli ogrzewanie i mamy teraz goraco jak w piekle.
Zmierz temperaturę i jeżeli jest za niska ( o ile dobrze pamietam 18stopni to minimum ), to możesz iść do domu :mrgreen:

buu nie mam termometru :(
dmuchawa chodzi od rana mimo to jak się przy niej siedzi to jak przy ognisku nocą - od jej strony ciepło ale od tej drugiej szroni :|
Jutro sobie przywiozę do roboty zimową kurtkę. I kozaki
a i tak nic nie pobije mojej koleżanki, która pracując w muzeum na Wałach siedziała w śpiworze :mrgreen:
Obrazek

Istna

Post » Wto wrz 21, 2010 10:51 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

PIP też może skontrolować sytuację :D
Obrazek Obrazek

e-dita

Post » Wto wrz 21, 2010 11:06 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

e-dita pisze:PIP też może skontrolować sytuację :D

a co to PIP?
Nasz behapowiec jest panem konserwa - nie dość, ze nie chce mu się włączać ogrzewania przez co skazuje pracowników na przeziębienia, to jeszcze przylazł tu z papierochem - musiałam wietrzyć 8O Na BHP wiec nie ma co liczyć...
Obrazek

Istna

Post » Wto wrz 21, 2010 11:10 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

Państwowa Inspekcja Pracy
Obrazek Obrazek

e-dita

Post » Wto wrz 21, 2010 11:12 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

Za palenie wywalaj. Albo weź szczególnie smrodiwy dezodorant z serii "Ruskije Duchi" i rozpyl na pana, w momencie wejścia. Pan będzie śmierdział długo i intensywnie. Jeśli za każdym razem będziesz go tak witała, gdy będzie właził z papierochami, może się nauczy :)
Kodak, Agent i Puszkin oraz CTR Admirał
Obrazek Obrazek

DorotaEm

Od: Pt paź 09, 2009 17:53

Post » Wto wrz 21, 2010 15:31 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

Istna pisze:Czy u Was w pracy tez jest tak masakrycznie zimno? Ja siedzę w futrzanej bluzie (z futrzanym kapturem na głowie), kamizelce z polarem w środku, rękawiczkach, wionie na mnie ciepła dmuchawa a mimo wszystko końcówki palców (poobcinałam rękawiczki bo trza na kompie wszak pracować) mi grabieją i tracę czucie. A jak wezwaliśmy pana konserwę to powiedział że dla kilku pracujących osób nie będzie włączał ogrzewania :twisted:
Przydałby się okład z kilku kotów 8)

Istna ja pracuję w baaaardzo dużej szkole i co przerwa ma jogging po pietrach więc nie jest mi zimno ....ale tobie nie zazdroszczę

PIP proponuję oni lubią takie akcje :mrgreen:

a palących po prostu wyrzucaj...

agiis-s

Post » Wto wrz 21, 2010 19:16 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

Gdyby ktos mial nadmiar gotowki albo majętne kolezanki:http://picasaweb.google.pl/sydonia.bork/JesiennySklepik?authkey=Gv1sRgCMPQyqDK2YzFlAE#

Gazonow juz nie szukam. Ubralam spodnice,wysokie kozaczki i poszlam pogadac z robotnikami. ( Jak dobrze ,ze robotnicy starszawi wiekiem :mrgreen: ) Przykreca pawilonik do asfaltu . Cos tam gazal o jakichs blachach,katownikach etc. ale ja zarejstrowalam tylko ,ze mam zglosic potrzebe do administracji a robotnicy zrobia to ladnie :lol:

Mam nowe koty do sterylizacji. Jak to teraz zorganizowac skoro normalny czlowiek musi pracowac od rana? :twisted:

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Wto wrz 21, 2010 21:23 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

kya pisze:Gdyby ktos mial nadmiar gotowki albo majętne kolezanki:http://picasaweb.google.pl/sydonia.bork/JesiennySklepik?authkey=Gv1sRgCMPQyqDK2YzFlAE#

czy te lawendowe wiaderka to seria czy jedno ze wszystkich stron???

agiis-s

[poprzednia][następna]