agiis-s pisze:U mnie wszystko działało bezszmerowo - Kocia Dolino - bardzo prosimy o odbanowaniee-dity i przyjecie jej zdjęć ....koty czekają na domki
Poddałam się.
A gdzie jest Twoje ogłoszenie?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agiis-s pisze:U mnie wszystko działało bezszmerowo - Kocia Dolino - bardzo prosimy o odbanowaniee-dity i przyjecie jej zdjęć ....koty czekają na domki
agiis-s pisze:A nie e-ditko - to nie jest MOJE ogłoszenie tylko KD, która chciała aby wstawić je na pierwszą stronę. Mogę to ogłoszenie przekleić jak jest z pw, ale nie spełnia ono norm i nie widać zdjęć a tylko dziwne linki. Dlatego prosiłam o poprawkę
e-dita pisze:U nas dziś właczyli ogrzewanie i mamy teraz goraco jak w piekle.
Zmierz temperaturę i jeżeli jest za niska ( o ile dobrze pamietam 18stopni to minimum ), to możesz iść do domu
e-dita pisze:PIP też może skontrolować sytuację
Istna pisze:Czy u Was w pracy tez jest tak masakrycznie zimno? Ja siedzę w futrzanej bluzie (z futrzanym kapturem na głowie), kamizelce z polarem w środku, rękawiczkach, wionie na mnie ciepła dmuchawa a mimo wszystko końcówki palców (poobcinałam rękawiczki bo trza na kompie wszak pracować) mi grabieją i tracę czucie. A jak wezwaliśmy pana konserwę to powiedział że dla kilku pracujących osób nie będzie włączał ogrzewania![]()
Przydałby się okład z kilku kotów
kya pisze:Gdyby ktos mial nadmiar gotowki albo majętne kolezanki:http://picasaweb.google.pl/sydonia.bork/JesiennySklepik?authkey=Gv1sRgCMPQyqDK2YzFlAE#
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka-, Blue i 154 gości