HUGO CHAVEZ na Paluchu - DO ZOBACZENIA :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 20, 2010 20:12 HUGO CHAVEZ na Paluchu - DO ZOBACZENIA :(

21.09: UWAGA! ZNALAZŁ SIĘ DOM DLA HUGO CHAVEZA, ALE... W DOMU JEST NOWORODEK. JEŚLI PO ADOPCJI OKAŻE SIĘ, ŻE CHŁOPAK MA GRZYBA, MUSI GDZIEŚ PRZEWALETOWAĆ Z DIETĄ FLUKONAZOLOWĄ PRZEZ JAKIEŚ 3 TYGODNIE, ZANIM TRAFI DO TEGO DOMKU, BO NIE MOŻEMY RYZYKOWAĆ ZDROWIA DZIECIACZKA

Zakładam ten wątek w desperacji...

To jest Hugo Chavez. Po raz drugi w życiu "mieszka" w schronisku na Paluchu.

Obrazek Obrazek Obrazek

Chavez jest cudowny! Ale ma dwa problemy - jest stary (ok. 12 lat) i czarny...

Pierwszy wita w drzwiach, nieśmiało ociera się o nogi, mruczy, a potem pcha sie na kolana. Jak zabiera się kota do adopcji, to Chavez włazi do wszystkich transporterów, bo myśli, że to on... :cry:

Kocha spać, właściwie niczym innym się prawie nie zajmuje. W wolnych od snu chwilach, uwielbia się miziać, najchętniej na kolanach. Uroczy z niego mruczek. Spokojny, zero agresji, lubi inne koty. W 100% trafia do kuwety.

To facet z przeszłością. Pierwszy raz na Paluch trafił w 2008 roku. Poszedł do adopcji, ale kilka miesięcy później Straż Miejska przywiozła go znowu. Po czipie odnaleziono właścicieli. Okazało się jednak, że "już kota właścieie nie chcą"... :evil:

Chavez od stycznia jest do adopcji. Ale nikt go nie chce, bo jest właśnie... stary i czarny...

Do tej pory był w bardzo dobrej kondycji, ale w ostatni weekend (19.09) zauważyłam, że jest jakiś markotny :(

Jest wykastrowany.

Może ktoś da mu bezpieczny kąt?

W razie czego tel. do mnie:
0 515 263 192
Ostatnio edytowano Pt sty 14, 2011 14:51 przez alareipan, łącznie edytowano 3 razy

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Pon wrz 20, 2010 20:31 Re: HUGO CHAVEZ na Paluchu - senior błaga o kąt!

Wątek seniorów???
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Pon wrz 20, 2010 20:31 Re: HUGO CHAVEZ na Paluchu - senior błaga o kąt!

będę podrzucać :!:

bekos

Od: Nie kwi 15, 2007 21:31

Post » Pon wrz 20, 2010 21:01 Re: HUGO CHAVEZ na Paluchu - senior błaga o kąt!

:ok: kciuki za dom :ok:

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Pon wrz 20, 2010 22:09 Re: HUGO CHAVEZ na Paluchu - senior błaga o kąt!

Za dom :ok:
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://url9.pl/-wwa-hugo][img]http://url9.pl/-wwa-hugo-b[/img][/url]
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Pon wrz 20, 2010 22:12 Re: HUGO CHAVEZ na Paluchu - senior błaga o kąt!

moze, moze bedzie dom, ale.... potrzebny dt gdyby kot mial grzyba i swierzbowca- na czas leczenia tych chorob...

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Wto wrz 21, 2010 9:05 Re: HUGO CHAVEZ na Paluchu - senior błaga o kąt!

Hugo jest na seniorach

zaczelam go oglaszac, jest na gumtree, gratce... moze ktos by zrobil allegro??

za dom :ok: :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Wto wrz 21, 2010 9:07 Re: HUGO CHAVEZ na Paluchu - senior błaga o kąt!

ogromne :ok: :ok: :ok: dla HCH - oby miał szczęście i dożył swoich lat w kochającym domu, a nie w schronie.... :(

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Wto wrz 21, 2010 9:14 Re: HUGO CHAVEZ na Paluchu - senior błaga o kąt!

tillibulek pisze:Hugo jest na seniorach

zaczelam go oglaszac, jest na gumtree, gratce... moze ktos by zrobil allegro??

za dom :ok: :ok:

Tillibulku - mogę zrobić allegro - ale korzystałaś w ogłoszeniach z jakiś wierszy - nie powinniśmy mieć zgody autora na publikację na portalach? i zaznaczyć przy cytacie, czyj to wiersz....? - nie chciałabym narobić jakiejś kichy.... :( :oops:

joluka

Post » Wto wrz 21, 2010 9:33 Re: HUGO CHAVEZ na Paluchu - senior błaga o kąt!

joluka, mozesz umiescic bez wierszyków - wstaw ten tekst, ktory Alareipan zamiescila w pierwszym poscie - ja umieszczam tam gdzie sie da z wierszami, bo akurat ten napisany dla kotow schroniskowych jest bardzo wzruszajacy, wiec moze dodatkowo zlapac kogos za serce - nie pisze pod nim skad pochodzi, bo wtedy wyskakują bledy i naruszenia regulaminu - to pisal ktos z Miau, wiec na pewno sie nie obrazi, jesli ten wiersz pomoze ktoremus kotkowi znalezc dom

co do tego drugiego wierszyka, to pochodzi z watku seniorkow i pytalam tam o zgode na umieszczanie

jakby sie ktos przyczepil, to usune, ale na razie jest z wierszykami, choc nie wszedzie, bo na wielu portalach jest ograniczona ilosc znakow do wstawienia :roll:

Hugo jest tez na Koty.pl :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Wto wrz 21, 2010 9:47 Re: HUGO CHAVEZ na Paluchu - senior błaga o kąt!

tillibulek pisze:joluka, mozesz umiescic bez wierszyków - wstaw ten tekst, ktory Alareipan zamiescila w pierwszym poscie - ja umieszczam tam gdzie sie da z wierszami, bo akurat ten napisany dla kotow schroniskowych jest bardzo wzruszajacy, wiec moze dodatkowo zlapac kogos za serce - nie pisze pod nim skad pochodzi, bo wtedy wyskakują bledy i naruszenia regulaminu - to pisal ktos z Miau, wiec na pewno sie nie obrazi, jesli ten wiersz pomoze ktoremus kotkowi znalezc dom

co do tego drugiego wierszyka, to pochodzi z watku seniorkow i pytalam tam o zgode na umieszczanie

jakby sie ktos przyczepil, to usune, ale na razie jest z wierszykami, choc nie wszedzie, bo na wielu portalach jest ograniczona ilosc znakow do wstawienia :roll:

Hugo jest tez na Koty.pl :ok:

to w takim razie użyję tego seniorkowego, skoro się zgodzili - zakładam allegro

http://allegro.pl/hugo-chavez-czy-zakon ... 97031.html

joluka

Post » Wto wrz 21, 2010 10:37 Re: HUGO CHAVEZ na Paluchu - senior błaga o kąt!

W sprawie Chaveza pisałam wczoraj do alareipan, że mogę zabrać go do domu od ręki. Moje mieszkanie już na niego czeka. Moja decyzja jest pewna, więc wydaje mi się, że nie ma potrzeby zakładać dla niego nowych ogłoszeń :)

Na Hugo czeka już chetny domek teraz tylko kwestia dogadania szczegółów, no chyba, ze ktoś mnie wyprzedził

olesja

Od: Śro sie 18, 2010 20:25

Post » Wto wrz 21, 2010 12:40 Re: HUGO CHAVEZ na Paluchu - senior błaga o kąt!

olesja, cudna wiadomość :1luvu:

bekos

Od: Nie kwi 15, 2007 21:31

Post » Wto wrz 21, 2010 12:43 Re: HUGO CHAVEZ na Paluchu - senior błaga o kąt!

jak cudnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zabieraj go stamtąd, zabieraj jak najprędzej, bo już się chłopak rozkłada - a tak długo wytrwał..... :( :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

joluka

Post » Wto wrz 21, 2010 13:58 Re: HUGO CHAVEZ na Paluchu - senior błaga o kąt!

oj,cudownie :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

[następna]