Behemot III ...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 17, 2010 20:31 Re: Behemot III ...

Kasia od Behemotha pisze:a on sie na tym sznurku nie powiesi? Nie lepiej balkon zabezpieczyc? tak sie przeraziłam tym widokiem kota sznurkowego

zabezpieczenie w niedalekiej przyszlości szeleczki i sznurek AYO ma prowizorycznie :wink:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Pt wrz 17, 2010 20:45 Re: Behemot III ...

Georg-inia pisze:to nie ma tragedii, u nas drożej wychodzi moskitiera od firmy. A ona twarda jest? znaczy chodzi mi o to, czy da się ją pazurami przeciąć... pytam, bo chcę w domku na lato zamontować - robactwo mi się do domu pcha, komary, muchi i szerszenie :twisted: bym miała dwa w jednym...

Ja własnie mam takie 2w1 i od 2 lat przyrastający komplet obecnie 4 kotów (w tym jedna dzicz wiekowa) spędza każdą wolną (ale zawsze monitorowaną) chwilę przed otwartym omoskitierowanym oknem/ami :mrgreen: Siatka twarda i bardzo gęsta. Mam je 2 lata, jakość nadal jak nowa tylko myć trzeba (ja to robie pod prysznicem). Ramki metalowe sa u mnie koloru brown. Bardzo sobie chwalę, bo ćmów w domu nie zniesę :twisted:

B w szeleczkach to kurna jak model no ! :mrgreen:

Ja sie ze slowa nie wycofuję, chcę sie dla B do moskitiery dołozyć. AYO mi konta nie przysłała. Co robic, co robić ? 8O
:D
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt wrz 17, 2010 20:48 Re: Behemot III ...

psiama pisze:

B w szeleczkach to kurna jak model no ! :mrgreen:

Ja sie ze slowa nie wycofuję, chcę sie dla B do moskitiery dołozyć. AYO mi konta nie przysłała. Co robic, co robić ? 8O
:D

musze poszukać AYO mi się kiedyś składała dla jednej z ciotek na prezent i gdzieś chyba w baku będę miała jej numer konta jak chcesz to poszukam ale to dopiero w niedzilę bo zaraz się zmywam na weekend :wink:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Pt wrz 17, 2010 21:04 Re: Behemot III ...

Naturalmente, że chcę :D
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt wrz 17, 2010 21:30 Re: Behemot III ...

Eeee tam konto. Ktos musi przeciez wiedziec, gdzie ona mieszka, to mozna wyslac.
Ale pani watku moze sie obrazic i ja nie ryzykuje, bo chce dalej tu przychodzic.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pon wrz 20, 2010 11:22 Re: Behemot III ...

ja dziś przelotem w silnym niedoczasie :evil:

Linka jest pleciona, plastikowa o srednicy ok. 5 mm, przywiązana do kaloryfera a dopiero potem do barierki. Szelki zapięte tak mocno jak sie da maja "magiczny" wpływ na wedrowniczka, zniechecając go do dalszych wypadów - siedzi taki nastroszony, sfoszony potężnie [jak na zdjęciu], popłakujący od czasu do czasu :mrgreen: ale parcie na świeże jest silniejsze i mimo, że nieszcześliwy głeboko - nie odpuszcza :ryk:
Nie zostawiam go samego na tej smyczy - bez obaw 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pon wrz 20, 2010 11:53 Re: Behemot III ...

AYO pisze: siedzi taki nastroszony, sfoszony potężnie [jak na zdjęciu], popłakujący od czasu do czasu :mrgreen: 8)

Słyszałam :mrgreen: Płucka ma chłopak zdrowe :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon wrz 20, 2010 12:00 Re: Behemot III ...

A! - zapomniałam dodać :ryk:

W rewanżu za ograniczenie swobód obywatelskich Księciunio uprawia mianowicie taki sport:
-Odwiąż mnie bo chce do miski
-Zawiąż mnie bo będę wychodził
-Męęęcąąąą koooootkaaaaaa!! MAAAALTRETUUUUUJĄ !!!!!

I to własnie słyszała przez telefon Shira :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pon wrz 20, 2010 12:07 Re: Behemot III ...

Powiedz mu AYO, ze dopoki nie bedzie mial inne mysli w futrzanej glowce, zostanie jak jest. Najwazniejsze, ze Ty mozesz spokojniej byc kolo niego.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pon wrz 20, 2010 13:17 Re: Behemot III ...

Napisałam wierszyk
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon wrz 20, 2010 15:25 Re: Behemot III ...

alus1 pisze:Kot B leżakuje :mrgreen:
Obrazek

Co tu zajrzę, to kot B w coraz doskonalszej uprzęży :mrgreen: :ok:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Pon wrz 20, 2010 21:15 Re: Behemot III ...

A co planujecie na czas zimowy ?

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto wrz 21, 2010 7:26 Re: Behemot III ...

psiama pisze:
Georg-inia pisze:to nie ma tragedii, u nas drożej wychodzi moskitiera od firmy. A ona twarda jest? znaczy chodzi mi o to, czy da się ją pazurami przeciąć... pytam, bo chcę w domku na lato zamontować - robactwo mi się do domu pcha, komary, muchi i szerszenie :twisted: bym miała dwa w jednym...

Ja własnie mam takie 2w1 i od 2 lat przyrastający komplet obecnie 4 kotów (w tym jedna dzicz wiekowa) spędza każdą wolną (ale zawsze monitorowaną) chwilę przed otwartym omoskitierowanym oknem/ami :mrgreen: Siatka twarda i bardzo gęsta. Mam je 2 lata, jakość nadal jak nowa tylko myć trzeba (ja to robie pod prysznicem). Ramki metalowe sa u mnie koloru brown. Bardzo sobie chwalę, bo ćmów w domu nie zniesę :twisted:

Muszę pomyśleć. U mnie specjalnie strachu nie ma - jak koty wytną dziurę i wylezą, to w sumie nic się nie stanie, bo parter i ja na wsi prawie mieszkam. Ale na noc koty są zamykane, a ja bym chętnie sobie okno otwarte zostawiła. Teraz w lipcu był taki zaduch, że myślałam, że oszaleję. A jak okno otworzyłam to zaraz ćmoki i inne paschudztwa leciały :twisted:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto wrz 21, 2010 7:42 Re: Behemot III ...

Uważam, że to co ma psiama jest naprawde najlepsze na cały rok. Dlatego tak zwlekałam - pamietam naszą dyskusję tutaj o innych patentach ale nie mam na stanie chopa [ w sensie robotnika], który by mógł cós innego zamontowac więc decyduję sie na rozwiązanie gotowe - zreszta sprawdzone.
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Wto wrz 21, 2010 7:45 Re: Behemot III ...

AYO pisze:Uważam, że to co ma psiama jest naprawde najlepsze na cały rok. Dlatego tak zwlekałam - pamietam naszą dyskusję tutaj o innych patentach ale nie mam na stanie chopa [ w sensie robotnika], który by mógł cós innego zamontowac więc decyduję sie na rozwiązanie gotowe - zreszta sprawdzone.

AYO, ja przepraszam Kota B. I Ciebie za ot, ale chciałam jeszcze prosić o fotę ustrojstwa :oops:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

[poprzednia][następna]