Kasia od Behemotha pisze:a on sie na tym sznurku nie powiesi? Nie lepiej balkon zabezpieczyc? tak sie przeraziłam tym widokiem kota sznurkowego
zabezpieczenie w niedalekiej przyszlości szeleczki i sznurek AYO ma prowizorycznie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kasia od Behemotha pisze:a on sie na tym sznurku nie powiesi? Nie lepiej balkon zabezpieczyc? tak sie przeraziłam tym widokiem kota sznurkowego
Georg-inia pisze:to nie ma tragedii, u nas drożej wychodzi moskitiera od firmy. A ona twarda jest? znaczy chodzi mi o to, czy da się ją pazurami przeciąć... pytam, bo chcę w domku na lato zamontować - robactwo mi się do domu pcha, komary, muchi i szerszeniebym miała dwa w jednym...
psiama pisze:
B w szeleczkach to kurna jak model no !![]()
Ja sie ze slowa nie wycofuję, chcę sie dla B do moskitiery dołozyć. AYO mi konta nie przysłała. Co robic, co robić ?![]()
AYO pisze: siedzi taki nastroszony, sfoszony potężnie [jak na zdjęciu], popłakujący od czasu do czasu![]()
psiama pisze:Georg-inia pisze:to nie ma tragedii, u nas drożej wychodzi moskitiera od firmy. A ona twarda jest? znaczy chodzi mi o to, czy da się ją pazurami przeciąć... pytam, bo chcę w domku na lato zamontować - robactwo mi się do domu pcha, komary, muchi i szerszeniebym miała dwa w jednym...
Ja własnie mam takie 2w1 i od 2 lat przyrastający komplet obecnie 4 kotów (w tym jedna dzicz wiekowa) spędza każdą wolną (ale zawsze monitorowaną) chwilę przed otwartym omoskitierowanym oknem/amiSiatka twarda i bardzo gęsta. Mam je 2 lata, jakość nadal jak nowa tylko myć trzeba (ja to robie pod prysznicem). Ramki metalowe sa u mnie koloru brown. Bardzo sobie chwalę, bo ćmów w domu nie zniesę
![]()
AYO pisze:Uważam, że to co ma psiama jest naprawde najlepsze na cały rok. Dlatego tak zwlekałam - pamietam naszą dyskusję tutaj o innych patentach ale nie mam na stanie chopa [ w sensie robotnika], który by mógł cós innego zamontowac więc decyduję sie na rozwiązanie gotowe - zreszta sprawdzone.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 97 gości