szkoda, by wróciła

http://www.abckarmanet.pl/index.php?cat_id=99
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze: Marrrcelibu, moja cierpliwość ma swoje granice![]()
Wielbłądzio pisze:Z dziwnych upodobań kulinarnych:
Totunia lubi czerstwą chałkę.
Tulec z kolei dałby się pokroić za świeżego sękacza.
xandra pisze:może niech Pani szybko zamówi krople Bacha dla Małej?
szkoda, by wróciła
http://www.abckarmanet.pl/index.php?cat_id=99
Wielbłądzio pisze:Jestem.
Byle jak jest w domu bez netu, nie można nic zrobić, sprawdzić, kupić... No i z Wami posiedzieć wieczorem nie można
![]()
Rano natłukły mi się dwie krowyNie wiem, która zaczęła. Polała się krew
Obie mają na nosach szramy
![]()
Miałam ochotę powyrywać im obu ogony z tych ich łaciatych doop, bo tłukąc się - wywaliły dwie miski chrupek i wylały wodę.
Wielbłądzio pisze: Nie chciałam na cały dzień zostawiać takiego bagna, więc wzięłam się za sprzątanie i oczywiście nie zdążyłam do końca się umalować. Jak to dobrze, że ja to i saute jestem piękna![]()
Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze:No to masz tak samo jak ja...
Dorota pisze:Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze:No to masz tak samo jak ja...
Prozne malolaty
Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze: Nie chciałam na cały dzień zostawiać takiego bagna, więc wzięłam się za sprzątanie i oczywiście nie zdążyłam do końca się umalować. Jak to dobrze, że ja to i saute jestem piękna![]()
![]()
![]()
No to masz tak samo jak ja...
Wielbłądzio pisze:Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze: Nie chciałam na cały dzień zostawiać takiego bagna, więc wzięłam się za sprzątanie i oczywiście nie zdążyłam do końca się umalować. Jak to dobrze, że ja to i saute jestem piękna![]()
![]()
![]()
No to masz tak samo jak ja...
Podzielić się z Tobą adresem pewnego (nie)atrakcyjnego, (nie)szczęśliwego, (nie)samotnego mężczyzny, który 'ma słabość' do takich pięknych jak ja, więc Ty na pewno też mu się spodobasz?
On bardzo lubi poligamię, więc się szkodzi, że będziesz następna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości