zabers pisze:Biśka się nie daje. I bardzo dobrze.
Trzeba szczylowi pokazać, gdzie jest jego miejsce
Moderator: Estraven
zabers pisze:Biśka się nie daje. I bardzo dobrze.
filo pisze:zabers pisze:Biśka się nie daje. I bardzo dobrze.
Trzeba szczylowi pokazać, gdzie jest jego miejsce
filo pisze:... Łapać? Złapię bez problemu. Z ręki mi jadła.

Myszeńk@ pisze:Ja tak, hmmm ... z doskoku ... czytam czasem ... ale po banerki szczęśliwe to do naszej kochanej 'ruru' z Łodzi, magiczne robi, naprawdę![]()

filo pisze: "Pod wieżą" robią sterylki aborcyjne?
Rude małe to pewnie kocurek. Zabrać i domu szukać. Na rude jest popyt.filo pisze: Jakby kłopotów było mało, to u znajomych na wsi lata rude kociątko.
filo pisze:[ Oni tam na wsi sterylizują z własnej inicjatywy wolno żyjące koty. Ale i tak nie nadążają. Jak je zostawią, to w sumie okolica spokojna. Tylko byle sobie ktoś do rozmnażania nie złapałNa kastrację jeszcze to to za młode... Poza tym teraz będą sterylizować dwie kocice, z których jedna chyba już zaciążyła. Usłyszałam ulgę w słuchawce, jak powiadomiłam, że istnieją sterylki aborcyjne. Te kocice są dzikie. Będą łapać łapicą, a potem chyba do klatki, bo przecież od razu nie wypuszczą. "Pod wieżą" robią sterylki aborcyjne? Bo jak ich wet odmówi, to muszę podać jakiś namiar
anna57 pisze:Rude małe to pewnie kocurek. Zabrać i domu szukać na rude jest popyt.filo pisze: Jakby kłopotów było mało, to u znajomych na wsi lata rude kociątko.![]()
anna57 pisze:filo pisze:[ Oni tam na wsi sterylizują z własnej inicjatywy wolno żyjące koty. Ale i tak nie nadążają. Jak je zostawią, to w sumie okolica spokojna. Tylko byle sobie ktoś do rozmnażania nie złapałNa kastrację jeszcze to to za młode... Poza tym teraz będą sterylizować dwie kocice, z których jedna chyba już zaciążyła. Usłyszałam ulgę w słuchawce, jak powiadomiłam, że istnieją sterylki aborcyjne. Te kocice są dzikie. Będą łapać łapicą, a potem chyba do klatki, bo przecież od razu nie wypuszczą. "Pod wieżą" robią sterylki aborcyjne? Bo jak ich wet odmówi, to muszę podać jakiś namiar
Pod wieżą robią aborcyjne, ale polecałabym w przypadku kotów dzikich p.Zanetę S.Napewno jest taniej
![]()
Cudnie robi sterylki aborcyjne.
Zaytaj też o sterylki w schronisku, robią darmowe dla bezdomniaków.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Hana, puszatek, włóczka i 76 gości