ZIELONOOKI MARKUS z RTOZ już w swoim DS :):)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt wrz 03, 2010 10:21 Re: ZIELONOOKI MARKUS z RTOZ bardzo prosi o własny domek

Markus to dystyngowany i dobrze wychowany młodzieniec :mrgreen:

jeszcze drapak byl w trkcie montażu, a Markus juz go zwiedzał :ryk:

Obrazek
ObrazekObrazek
Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pt wrz 03, 2010 20:44 Re: ZIELONOOKI MARKUS z RTOZ bardzo prosi o własny domek

Wczoraj Markus miał chętnych na adopcję , ale na szczęście dowiedziałam się ,że ewentualny pan gdzieś wywiózł swojego poprzedniego kota bo ten obsikiwał jego rzeczy / nie kastrowany/. :cry:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Pt wrz 10, 2010 9:49 Re: ZIELONOOKI MARKUS z RTOZ bardzo prosi o własny domek

andzelika1952 pisze:Wczoraj Markus miał chętnych na adopcję , ale na szczęście dowiedziałam się ,że ewentualny pan gdzieś wywiózł swojego poprzedniego kota bo ten obsikiwał jego rzeczy / nie kastrowany/. :cry:

a pani, która też dała znak zainteresowania, nie odpowiada na mail i nie odbiera telefonu :(
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro wrz 15, 2010 20:40 Re: ZIELONOOKI MARKUS z RTOZ bardzo prosi o własny domek

up :kotek:
poszukuje roślinek i grzałki do akwarium.

ysmay

Od: Nie wrz 12, 2010 10:32

Post » Nie wrz 19, 2010 22:31 Re: ZIELONOOKI MARKUS z RTOZ bardzo prosi o własny domek

Jestem zainteresowana Markusem, prosze o prywatna wiadomosc, jak ewentulanie przebiegalaby adopcja, niestety, osobiscie go nie odbiore, nie dysponuje samochodem, a jestem z Tarnowa. Dylemat: Markus czy Mrusia. Takie ukochane madre ryjki :(

naznaz

Od: Pt wrz 17, 2010 19:07

Post » Pon wrz 20, 2010 6:07 Re: ZIELONOOKI MARKUS z RTOZ bardzo prosi o własny domek

Naznaz

Czy Markus miałby wypełnić pustkę po Twoim ukochanym kocie, którego zostawiłaś w Niemczech, czy jemu też chcesz pokazać WIELKI ŚWIAT?

viewtopic.php?f=13&t=117313

Plastyczka1

Od: Wto sie 18, 2009 12:11

Post » Pon wrz 20, 2010 8:38 Re: ZIELONOOKI MARKUS z RTOZ bardzo prosi o własny domek

Plastyczka1 pisze:Naznaz

Czy Markus miałby wypełnić pustkę po Twoim ukochanym kocie, którego zostawiłaś w Niemczech, czy jemu też chcesz pokazać WIELKI ŚWIAT?

Plastyczka1, dzięki za namiar... hm, przeczytałam wskazany wątek i nie zauważyłam tych Niemiec?

naznaz napisz proszę więcej o oferowanym przez Ciebie Domku dla kota..,
tylko proszę pilnie, bo być może transport byłby już jutro?
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon wrz 20, 2010 9:28 Re: ZIELONOOKI MARKUS z RTOZ bardzo prosi o własny domek

Hanulka pisze:Plastyczka1, dzięki za namiar... hm, przeczytałam wskazany wątek i nie zauważyłam tych Niemiec?

naznaz pisze: Z sentymentu do pewnego kota-geniusza, ktory dolaczyl do rodziny jako malenstwo, a do ktorego przywiazalam sie tak, ze wyrobilam mu paszport, przemierzyl ze mna pol Europy, a ktory obecnie przebywa u rodziny mojego chlopaka w Niemczech, gdzie jest ubostwiany. Szukam nastepnego kandydata na globtrottera

Plastyczka1

Od: Wto sie 18, 2009 12:11

Post » Pon wrz 20, 2010 9:35 Re: ZIELONOOKI MARKUS z RTOZ bardzo prosi o własny domek

ok, dzięki :kotek:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro wrz 22, 2010 7:56 Re: ZIELONOOKI MARKUS z RTOZ już w swoim DS :):)

Markusek niespodziewanie znalazł już Domek w Radomsku, będzie braciszkiem koteczki, też wziętej od andzeliki1952, choć jeszcze przed powstaniem KAN, domek jest wspaniały, kochający i traktuje zwierzęta, jak członków rodziny :1luvu:

ciocie, kciukaski :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro wrz 22, 2010 21:20 Re: ZIELONOOKI MARKUS z RTOZ już w swoim DS :):)

O, jak super, czyli ogłoszenie już niepotrzebne. Powoli robęr porządek w pgłoszeniach. Wczoraj zaęłlam sie Lolkiem.
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Czw wrz 23, 2010 11:16 Re: ZIELONOOKI MARKUS z RTOZ bardzo prosi o własny domek

Plastyczka1 pisze:Naznaz

@ Plastyczka

W Polsce jestem tymczasowo, kot nie jest zostawiony "gdzies w WIELKIM SWIECIE", tylko u rodziny. Na stale mieszkamy w innym kraju niz Niemcy, dlatego jadac do Polski zatoczylam ogromne kolo, i nie chcialam przy tym meczyc kota, ktory jest szczesliwy tam gdzie jest. W miejscu, ktore doskonale zna, gdzie ma swoje ulubione drabinki i inne zakamarki. I gdzie ma nawet swojego weterynarza, owszem, ze swiatowa klientela hihi (czyt.: najlepszego w okolicy). Odwiedzajac rodzine w Niemczech pokonujemy raczej krotkie dystanse, a ze przy okazji przejezdza sie przez 3 panstwa, jednoczesnie przekraczajac granice wiecej niz 3 razy, stad ta nieszczeeeesna nazwa globtrotter. Nie chce mi sie juz wyjasniac, nie musze publicznie (!) usprawiedliwac sie z mojego zycia osobistego. Napisalam tyle, ile uznalam za stosowne. Smieszy mnie tylko jedno - zostawic kota: grzech; zabrac kota z soba: grzech. (Moze te >Niemcy< przeszkadzaja?) Prosze sie juz mnie nie czepiac. Na forum o kotach ciezko dogodzic... ludziom.

naznaz

Od: Pt wrz 17, 2010 19:07

Post » Czw wrz 23, 2010 12:02 Re: ZIELONOOKI MARKUS z RTOZ już w swoim DS :):)

Markus jest już od dwóch dni w nowym domku. Nowi opiekunowie są nim zachwyceni, że jest taki grzeczny i dobrze ułożony . :1luvu: Niestety nie można tego samego powiedzieć o ich koteczce Sarze , którą adoptowali ode mnie 3 lata temu. Jest zazdrosna , nie pozwala mu siedzieć na fotelu , wejść do kuwety , podejść do jedzenia. :mrgreen: Uff , czekamy na ten dzień ,że go wreszcie zaakceptuje. :twisted: Zołza.
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Czw wrz 23, 2010 12:07 Re: ZIELONOOKI MARKUS z RTOZ już w swoim DS :):)

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Czw paź 14, 2010 11:42 Re: ZIELONOOKI MARKUS z RTOZ już w swoim DS :):)

koteczki już zaprzyjaźnione, bawią się razem, ściskają.. domek jest pozaforumowy, więc dalsze losy, foty będą w wątku KAN, ten zamykamy :ok:
wszystkim bardzo dziękuję :1luvu:
Markusku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[poprzednia]