A Cósik... płakać mi się chce, ile razy spojrzę na te chude nunie. Biedny zajączek. Asia pisała, że zdjęcia nie oddają jego wyglądu...

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Ja-Ba pisze:Chatte pisze:Biedny Cosikna zdjęciach wyglada jakby składał sie z samego ogonka i główki...
pominęłam milczeniem "cosika" bo przegrałam walkę o zycie burego szkielecika który kilka dni temu dotarł na mój ogród. Kotka nie mogła ustac na łapkach, przewracała się. Kota tak koszmarnie wychudzonego nie widziałam nigdy. Ratowałam, próbowałam. Za późno do mnie dotarła![]()
Ja-Ba pisze:Chatte pisze:Biedny Cosikna zdjęciach wyglada jakby składał sie z samego ogonka i główki...
pominęłam milczeniem "cosika" bo przegrałam walkę o zycie burego szkielecika który kilka dni temu dotarł na mój ogród. Kotka nie mogła ustac na łapkach, przewracała się. Kota tak koszmarnie wychudzonego nie widziałam nigdy. Ratowałam, próbowałam. Za późno do mnie dotarła![]()
Agneska pisze:Asiu, byłam dzisiaj w tym Nadbrzeżu, Twoja miseczka wyjedzona do czysta, nasypałam żarcia. Kotów żadnych ani słychu ani widu, może to inne stworzenia zjadają?
zuzzik pisze::1luvu:biedny Tulinek...
dobrze ze trafił na Ciebie Asiu!!!!!
ASK@ pisze:zuzzik pisze::1luvu:biedny Tulinek...
Szkoda tylko ze nie miał pełnego portfela pod chudą pachą, albo choćby z tony żwirku na tym parkingu zaparkowanej
Wogle się gówniarz nie pzrygotował na wizytę
zuzzik pisze:ASK@ pisze:zuzzik pisze::1luvu:biedny Tulinek...
Szkoda tylko ze nie miał pełnego portfela pod chudą pachą, albo choćby z tony żwirku na tym parkingu zaparkowanej
Wogle się gówniarz nie pzrygotował na wizytę
BO TO UBOGI STUDENT...![]()
iwona66 pisze:Asiu może podeślij Agneske na parking do mnie ,to choć żwirkiem
pomogę ,co![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 80 gości