trochę jestem zazdrosna bo moje "zimowe zewnętrzne"kotki z zeszłego roku jeszcze nie przyszły..
za to mam od jakiegoś miesiąca Arołka-czarny w białych skarpetach i ma wąską biała strzałkę na nosiu. Ten już się wmeldował na stałe
Moderator: Estraven
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" aga-zgaga pisze:tz mi mowil, ze jakis jego znajomy dla swojej kotki zrobil taka atrakcje, ze przykleil kawal wykladziny ma sciane od podlogi do sufitu. i ona na to wbiega prawie pod sam sufit.
pare takich wynalazkow i bedziecie mieli w domu park rozrywki dla kotow.
lepiej mu nie dawaj surowego miesa. mnie wetka mowila, ze w miesie moze byc jakis stwor, juz nie pamietam nawet co, ktory jest bardzo grozny dla kotow, a dla ludzi zupelnie niegrozny, wiec mieso nie jest badane pod katem jego obecnosci.

Użytkownicy przeglądający ten dział: bea3, Fronflanenaps, maatohewetbi i 47 gości