Naja i Frotka - szczęśliwe w naj domku :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 17, 2010 10:46 Re: Naja i Frotka - szczęśliwe w naj domku; Naję obserwujemy

jestem, jestem, ale zarobiona ostatnio po uszy, więc nawet chwili nie mam by coś napisać... wieczorem w domu nawet nie włączam komputera... :|

Z Nają wszystko dobrze, wszystko wróciło do normy - panny się znów kochają na swój sposób czyli dwa galopujące przez cały dom koty to codzienna rzeczywistość... :) Panny jedzą, bawią się, śpią i ciągle się kręcą pod nogami, ciągle są na blacie kuchennym, ciągle są "głodne"... do tego stopnia, że Najka potrafi wyciągnąć z kosza na śmieci ogonki od rzodkiewek!!! 8O 8O 8O
A przyrzekam, że ich nie głodzimy :mrgreen: nawet jak bym chciała to nie było by szans :lol: takie sprytne kotki mamy :kotek:

Wczoraj Szymon zajadał ciasto "zebrę", które ukochana babcia upiekła ukochanemu wnusiowi. Wchodzę do kuchni i widzę następujący obrazek:
Szymon siedzi przy stole nad talerzykiem, trzyma w rączkach kawałek ciasta i pałaszuje, z drugiej strony talerza na stole siedzi Frotka i też pałaszuje ciasto tylko gryząc z drugiej strony :roll: już nawet nie miałam siły zaprotestować po raz n-ty tego dnia i zaczęłam się śmiać... to była już chyba totalna załamka :)

Za to Naja je wszystko prócz ciasta zebry :mrgreen:

Frotka ostatnio siedziała w koszu na śmieci, próbowała wydostać opakowanie po saszetce :roll: i jak ją zobaczyłam to walnęłam "Frotka Ty ŚMIECIARO!". Taf chciał, że Szymon był obok... co chwila muszę odpowiadać na pytanie czemu nasze koty to śmieciary :wink: czasem sama się zastanawiam... :)
Wcześniej zaczęłam podejrzewać, że za mało jedzą... ale Naja dostała boczków bo zwiększonej dawce dziennej jedzonka... a i tak myszkowanie po domu, śmietniku i blacie kuchennym się nie skończyło... po prostu tak już jest i będzie, więc trzeba się przyzwyczaić...

Tak więc u nas wszystko gra i śpiewa - cyrk na kółkach jak zawsze.
Pozdrawiamy!!!

PS. są plany weekendowe - wywoływanie zdjęć. Jeżeli uda się je zrealizować wrzucę fotki :)
ObrazekObrazek

szkrab

Od: Śro maja 05, 2010 15:48

Post » Pt wrz 17, 2010 10:51 Re: Naja i Frotka - szczęśliwe w naj domku; Naję obserwujemy

Ufff, czyli wszystko wróciło do szalonej normy :wink: :D
To teraz czekamy na zdjęcia 8)
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt wrz 17, 2010 10:57 Re: Naja i Frotka - szczęśliwe w naj domku; Naję obserwujemy

Szalona, nie szalona, ważne że norma i że wszystko OK :)
Siedziałam z uśmiechem na ustach czytając o wyczynach żarłoczków :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt wrz 17, 2010 12:08 Re: Naja i Frotka - szczęśliwe w naj domku; Naję obserwujemy

no to super, że jest ok i tak ma zostać :ok: :ok: :ok:
no i na foty oczywiście czekamy :)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob wrz 18, 2010 17:15 Re: Naja i Frotka - szczęśliwe w naj domku; Naję obserwujemy

Tak jak obiecałam kilka aktualnych fotek.

Codzienne przytulanki
Obrazek
Obrazek

Zabawa
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Pozdrawiamy!!!
ObrazekObrazek

szkrab

Post » Sob wrz 18, 2010 18:45 Re: Naja i Frotka - szczęśliwe w naj domku; Naję obserwujemy

jakie one są śliczne :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob wrz 18, 2010 18:47 Re: Naja i Frotka - szczęśliwe w naj domku; Naję obserwujemy

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Sob wrz 18, 2010 19:48 Re: Naja i Frotka - szczęśliwe w naj domku; Naję obserwujemy

Uwielbiam oglądać zdjęcia Waszych księżniczek :mrgreen:

larentia

Od: Śro lis 11, 2009 12:45

Post » Nie wrz 19, 2010 20:16 Re: Naja i Frotka - szczęśliwe w naj domku; Naję obserwujemy

Wracam po weekendzie a tu takie widoki :1luvu:
Najeczko, za każdym razem jak oglądam fotki dziwię się jak Ty wyrosłaś, i Froteczka, takie chucherko było, a teraz już Najkę dogoniła :)

gosiaa

Post » Czw wrz 23, 2010 21:04 Re: Naja i Frotka - szczęśliwe w naj domku :)

pozwolę sobie zaprosić fanki i fanów Naji na bazarek z kocim kalendarzem: viewtopic.php?f=20&t=117541 Naja została Miss lutego :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Pt wrz 24, 2010 21:34 Re: Naja i Frotka - szczęśliwe w naj domku :)

Rafał obejrzał ostatnie fotki i stwierdził ze Naja jest coraz ładniejsza :) I zapytał co ma na nosku, jestem w szoku ze zauważył :roll:

gosiaa

Post » Nie wrz 26, 2010 18:01 Re: Naja i Frotka - szczęśliwe w naj domku :)

gosiaa pisze:Rafał obejrzał ostatnie fotki i stwierdził ze Naja jest coraz ładniejsza :) I zapytał co ma na nosku, jestem w szoku ze zauważył :roll:

miałam o tym napisać, ale zapomniałam w końcu. Wezwana do tablicy odpowiadam, ze niestety nie wiem :? obudziliśmy się pewnego ranka i stwierdziliśmy, że Najka ma zdjęty skalp z noska 8O obstawiam nocne walki z Frotką... :roll:
teraz już futerko się pojawia na rance, więc za kilka dni nie będzie nic widać :)
ObrazekObrazek

szkrab

Post » Nie wrz 26, 2010 18:15 Re: Naja i Frotka - szczęśliwe w naj domku :)

he, he, to ładnie się dziewczyny po nocach tłuką :mrgreen:

gosiaa

Post » Nie wrz 26, 2010 18:45 Re: Naja i Frotka - szczęśliwe w naj domku :)

[quote="szkrab"]Mamy już termin sterylizacji - 25/08 godz. 14:00
Naja będzie niepocieszona i nam nie da żyć, bo panna od wieczora na czczo ma być - oj będzie się działo!

Była mucha... :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

Ale ona już duża dziewczynka... :1luvu: jak ten czas szybko leci.

Wszystkiego dobrego Wam życzę.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Nie wrz 26, 2010 20:44 Re: Naja i Frotka - szczęśliwe w naj domku :)

piekne pannice :)

nasz drugi kotek tez zarłok.. ostatnio zrobil dziure w worku na smieci i wyciagal folie z kielbasy. ale serniczek i bigosik tez lubi :oops:
oczywiscie gonimy :kotek:
ObrazekObrazek

77renifer

Od: Śro lut 11, 2009 21:09

[poprzednia][następna]