Sto lat z Mamusią, braćmi i siostrą

cześć liziu
ja terz rzyczem ci fszystkiego najlepszego, dobrego jedzonka i durzo zabawek i rzeby jeszcze muzg ci órusł. bo mnie mamusia muwi rze niema jusz szans

tfuj pluplu
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:Wszystkiego najlepszego Liziu![]()
![]()
![]()
![]()
!!!
Sto lat z Mamusią, braćmi i siostrą, zdrówka, ROZUMKU, pyszności w miseczce, pociechy z pluszowych myszek i siatek zabezpieczających okna
, ciepłych kaloryferów w zimę i anielskiej cierpliwości Mamusi
![]()
cześć liziu
ja terz rzyczem ci fszystkiego najlepszego, dobrego jedzonka i durzo zabawek i rzeby jeszcze muzg ci órusł. bo mnie mamusia muwi rze niema jusz szans![]()
tfuj pluplu
Wielbłądzio pisze:Pluplu noszący w pyszczku szkła z własnołapnie stłuczonej buteleczki ze zmywaczem do paznokci chyba i tak go przebija![]()
Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze:Pluplu noszący w pyszczku szkła z własnołapnie stłuczonej buteleczki ze zmywaczem do paznokci chyba i tak go przebija![]()
O matkojedyno...
Marcelibu pisze:O, a ja właśnie nakręciłam rano filmik z Lizaczkiem, który się absolutnie nie boi wirującej pralki. Nie bał się, kiedy prała (leżał na niej), ale byłam pewna, że ucieknie, kiedy zacznie się wirowanie, nawet zostawiłam uchylone drzwi od łazienki, żeby miał którędy zwiewać. I co? A nic - leżał na wirującej pralce, mruczał, łapki do mnie wyciągał (filmik na dowód wstawię wieczorem). Lizio naprawdę ma bardzo mały rozumek, który mu nie pozwala na jakiekolwiek reakcje obronne...
moś pisze:Monia, jestes tam czy masz mnie juz we wrogach?![]()
moś pisze:uff
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 68 gości