H&M+L.M- krtań-będzie zabieg! Proszę o zamknięcie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 15, 2010 8:54 Re: H&M+L.Meo - sytuacja opanowana :-)

Wszystkiego najlepszego Liziu :kotek: :balony: :torte: :birthday: :partygirl: !!!

Sto lat z Mamusią, braćmi i siostrą :wink: , zdrówka, ROZUMKU, pyszności w miseczce, pociechy z pluszowych myszek i siatek zabezpieczających okna :mrgreen: , ciepłych kaloryferów w zimę i anielskiej cierpliwości Mamusi :mrgreen:

cześć liziu
ja terz rzyczem ci fszystkiego najlepszego, dobrego jedzonka i durzo zabawek i rzeby jeszcze muzg ci órusł. bo mnie mamusia muwi rze niema jusz szans :(
tfuj pluplu
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro wrz 15, 2010 9:00 Re: H&M+L.Meo - sytuacja opanowana :-)

O, a ja właśnie nakręciłam rano filmik z Lizaczkiem, który się absolutnie nie boi wirującej pralki. Nie bał się, kiedy prała (leżał na niej), ale byłam pewna, że ucieknie, kiedy zacznie się wirowanie, nawet zostawiłam uchylone drzwi od łazienki, żeby miał którędy zwiewać. I co? A nic - leżał na wirującej pralce, mruczał, łapki do mnie wyciągał (filmik na dowód wstawię wieczorem). Lizio naprawdę ma bardzo mały rozumek, który mu nie pozwala na jakiekolwiek reakcje obronne... :ryk:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro wrz 15, 2010 9:03 Re: H&M+L.Meo - sytuacja opanowana :-)

Wielbłądzio pisze:Wszystkiego najlepszego Liziu :kotek: :balony: :torte: :birthday: :partygirl: !!!

Sto lat z Mamusią, braćmi i siostrą :wink: , zdrówka, ROZUMKU, pyszności w miseczce, pociechy z pluszowych myszek i siatek zabezpieczających okna :mrgreen: , ciepłych kaloryferów w zimę i anielskiej cierpliwości Mamusi :mrgreen:

cześć liziu
ja terz rzyczem ci fszystkiego najlepszego, dobrego jedzonka i durzo zabawek i rzeby jeszcze muzg ci órusł. bo mnie mamusia muwi rze niema jusz szans :(
tfuj pluplu

Dzienkujem za rzycenia, bo podobno dzis roczek konczem, ale mamusia zabawek mi durzo nie daje, to rzyczenia takie som potszebne. Muzgu mam troszkem, mamy nadzieje, rze urośnie.
Lecem do Was na urodziny.

Lizio małomuzgowy
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Śro wrz 15, 2010 9:05 Re: H&M+L.Meo - sytuacja opanowana :-)

Pluplu noszący w pyszczku szkła z własnołapnie stłuczonej buteleczki ze zmywaczem do paznokci chyba i tak go przebija :roll:
Dodajmy, że Pluplu ma już ponad trzy latka :roll:
Na specjalne zmiany w tym kierunku nie mam już raczej większej nadziei.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Śro wrz 15, 2010 9:15 Re: H&M+L.Meo - sytuacja opanowana :-)

Wielbłądzio pisze:Pluplu noszący w pyszczku szkła z własnołapnie stłuczonej buteleczki ze zmywaczem do paznokci chyba i tak go przebija :roll:

O matkojedyno... :strach:

Marcelibu

Post » Śro wrz 15, 2010 9:22 Re: H&M+L.Meo - sytuacja opanowana :-)

Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze:Pluplu noszący w pyszczku szkła z własnołapnie stłuczonej buteleczki ze zmywaczem do paznokci chyba i tak go przebija :roll:

O matkojedyno... :strach:

Tak, słucham?

Matkajedyna Zrozpaczona, acz bardziej już chyba zrezygnowana

Wielbłądzio

Post » Śro wrz 15, 2010 19:42 Re: H&M+L.Meo - sytuacja opanowana :-)

czy ja dobrze doczytuje? LIZAKL- 100 lat :kotek: :piwa:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Śro wrz 15, 2010 19:43 Re: H&M+L.Meo - sytuacja opanowana :-)

Marcelibu pisze:O, a ja właśnie nakręciłam rano filmik z Lizaczkiem, który się absolutnie nie boi wirującej pralki. Nie bał się, kiedy prała (leżał na niej), ale byłam pewna, że ucieknie, kiedy zacznie się wirowanie, nawet zostawiłam uchylone drzwi od łazienki, żeby miał którędy zwiewać. I co? A nic - leżał na wirującej pralce, mruczał, łapki do mnie wyciągał (filmik na dowód wstawię wieczorem). Lizio naprawdę ma bardzo mały rozumek, który mu nie pozwala na jakiekolwiek reakcje obronne... :ryk:

:ryk: To zupełnie jak Ptys..po prostu Ptys :mrgreen:

moś

Post » Czw wrz 16, 2010 20:07 Re: H&M+L.Meo - sytuacja opanowana :-)

Sto lat dla pięknego pysia :torte: :balony: :balony: :balony:

Obrazek

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt wrz 17, 2010 20:42 Re: H&M+L.Meo - sytuacja opanowana :-)

Jak Głupolek po urodzinowej imprezie ? Coś zmądrzał :mrgreen: ?

Wielbłądzio

Post » Pt wrz 17, 2010 20:59 Re: H&M+L.Meo - sytuacja opanowana :-)

Lizaku, sto lat! a moja Ciocia tesz muwi o mnie, rze jestem goopi, rze tak goopiego kota to jeszcze nie widziała ale zarasz muwi, rze koha i mnie tarmosi i pszytóla i zrozóm tu hłopie baby - pszepraszam, kobiety :roll:
to f końcu koha czy nie koha?
hyba nie koha, jak ona i wójek ciongle muwiom, rze szókajom mi i Dodkowi domu :(

tfój Jajek
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Sob wrz 18, 2010 12:33 Re: H&M+L.Meo - sytuacja opanowana :-)

Monia, jestes tam czy masz mnie juz we wrogach? :mrgreen: :wink:

moś

Post » Sob wrz 18, 2010 13:34 Re: H&M+L.Meo - sytuacja opanowana :-)

moś pisze:Monia, jestes tam czy masz mnie juz we wrogach? :mrgreen: :wink:

Kasia, wiesz, jak Ciebie uwielbiam???? :1luvu:

Marcelibu

Post » Sob wrz 18, 2010 13:45 Re: H&M+L.Meo - sytuacja opanowana :-)

uff :1luvu:

moś

Post » Sob wrz 18, 2010 13:46 Re: H&M+L.Meo - sytuacja opanowana :-)

moś pisze:uff :1luvu:

Byłoby super, gdyby było więcej Ludzi, takich jak Ty! :1luvu:

Marcelibu

[poprzednia][następna]