GD.Wyrzucony Herbatnik. Słodkie zakończenie, Pako ma dom.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 15, 2010 10:36 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Teraz tylko zahipnotyzować Herbatniczka wizją domku, by był skłonny do współpracy :lol:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Śro wrz 15, 2010 13:16 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

jaaana pisze:Teraz tylko zahipnotyzować Herbatniczka wizją domku, by był skłonny do współpracy :lol:

No i zaklepać miejsce u weta, a to wcale nie takie proste. Dzwoniłam do mojej pani wet, ma czas dopiero w piątek. Może Kotika załatwi coś szybciej. Tak bym chciała, żeby Herbatnik już był pod swoim dachem i po zabiegu. A czas pędzi nieubłaganie, dziś już środa.
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Śro wrz 15, 2010 18:06 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

kastruje się bodajże na znieczuleniu ogólnym,
więc przy okazji niech mu sprawdzą gębę czy nie trzeba
usunąć kamienia a może i jakiś ząb. Odkamienianie
i tak robi się na ogólnym znieczuleniu więc lepiej
załatwić to za jednym zamachem (jeśli jest taka potrzeba).

ssb

Od: Czw cze 24, 2010 13:45

Post » Śro wrz 15, 2010 19:27 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

to prawda - najlepiej zrobić taki "all inclusive" ale najpierw trzeba chłopaka złapać :-)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro wrz 15, 2010 23:53 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Złapać to ja Herbatnika mogę, tylko muszę być pewna, że dom go zabierze po wszystkim. :)
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Czw wrz 16, 2010 0:02 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Zgodnie z zasadą Kotiki:
Kot dotknięty, to kot złapany

dobrze pamiętam?

jaaana

Post » Czw wrz 16, 2010 4:07 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Tak jak mówiłam wcześniej-jeśli Olga weźmie wyremontowanego Herbatnika,to na zcas rekonwalescencji mogę go zabrać do siebie... Ewentualnie moge go przygranąć na jakiś w miarę konkretny czas, do wyleczenia czy coś..
Szkoda, że nie dane mi było dziś.. (wczoraj właściwie) poznać jegomościa. Wiem już za to kto to Przystojniak i Ogonek i kilka innych stworów :)
No i przede wszystkim wiem kto to Fanszeta :)
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Czw wrz 16, 2010 6:27 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

łooooo... ja tu w jakimś letargu przebywam chyba, bo kasa nie przelana a tu takie akcje na progu! :oops: Już leci przelewik!

A Herbatniczek cfaniaczkuje znowu...? jak się konsylium łapaczy zbiera i jakieś widmo weta się pojawia w oddali, to Herbatniczek strategicznie rejonów podrurowych unika... A przecież domek czeka na niego!

KaleidoStar, dzięki wielkie że kociusia przygarniesz na tymczas... kamień z serca mi spada, że biedaczek kochany nie będzie już podrurakiem! :1luvu: :1luvu:
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Pt wrz 17, 2010 12:01 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Wczoraj miałam taki dzień, że szkoda gadać. W pracy zawalono mnie robotą, a potem było jeszcze gorzej. Domek się wycofał :cry: :cry: :cry: !!!
Trzeba jak najszbciej ruszać z ogłoszeniami.

No i co zrobić z kasą, która uzbierała się na leczenie Herbatnika?
To pytanie, na którę poproszę o odpowiedź ofiarodawców. (może być na forum, może być na pw.)
Można oczywiście ją odesłać.
Można i tak próbować iść z chłopakiem do weta, bo ma nadal katar i trochę ciężko oddycha.
Można kupić też dla wszystkich podruraków jakiś preparat p/pchłom, świerzbowi, robakom itp, bo poprzedni już przestał działać (dwa,trzy dni temu wyciągałam Herbatnikowi kleszcza znad oka)

Domku, domku znajdź się!!!!

A kotki pod rurą kochane. Dzisiaj eskortowało mnie pięć kotów. Ogonek, który podbiegł do mnie, gdy tylko zeszłam z ulicy, Gwiazdeczka, Przystojniak i uwaga! Biała Dama z równie białą koleżanką (odróżniam je tylko dlatego, że Dama miauczy). Białas pojawił się później, a biedny Herbatniczek czekał pod rurą. Oczka ma z dnia na dzień ładniejsze, dziś powieki nie były ani opuchnięte, ani czerwone. Codziennie zakrapiam je gentamycyną, mogłam zacząć to robić dużo wcześniej!

Okazało się, że Herbatniczkowi bardzo smakują chrupki od KaleidoStar. Biała Dama też jadła, ale te bez kocimiętki.

Smutno mi bardzo
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Pt wrz 17, 2010 12:05 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

cholera jasna...tyle czasu.....
ewung - uruchomisz mu allegro?
Zapłacę - tak jak się umawiałyśmy tylko napisz ile.
Moja wpłata na Herbatnika niech zostanie u Ciebie, poczekajmy jak się sytuacja rozwinie.

KTO POMOŻE W OGŁOSZENIACH?
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pt wrz 17, 2010 12:12 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Jaka szkoda :(
I szkoda, że tyle czasu zmarnowane.

Na pchlim targu jest wątek - za 10 zł 30 ogłoszeń. Może tam napisz?
viewtopic.php?f=27&t=115324

A pieniądze, które wpłaciłam, niech u Ciebie zostaną. Czy domek jest, czy nie ma, wetoserwis Herbatnikowi potrzebny będzie.

jaaana

Post » Pt wrz 17, 2010 12:14 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

właśnie - z mojej kasy kup mu pakiet dobrych wypasionych ogłoszeń.
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pt wrz 17, 2010 15:51 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Kurcze a tak się cieszyłam :-(
Zrobię allegro, szkoda że tyle czasu zmarnowane z ogłoszeniami :-(

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Pt wrz 17, 2010 16:12 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Dziewczyny, w razie czego po operacji nadal jest opcja, że Herbatnik może u mnie dojść do siebie.
Ech, jak ja żałuję, że nie moge dać mu DT na dłużej :( Dziś aż boje się wracać do domu, bo jak jechałam do pracy, pod autobus prawie władował nam sie maciupeńki kociak. Jak go spotkam, to nie wiem, czy wytrzymam.. taki był wystraszony, maluszek...
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Sob wrz 18, 2010 14:39 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

załamka... :cry: :cry: no nie wiem co powiedzieć, bo nie za bardzo jest co...
biedny Herbatnik, kochany kocio...

FAnszeta, co do kasy, to ja myślę, że bidula trzeba chyba jednak do weta dać na totalny serwis i jeśli sie da, to na kastrację też... chory i niewykastrowany na adopcję ma marne szanse... :(
nawet nie mogę na razie DT zaoferować, bo nie wiem kiedy wracam do Warszawy i na jak długo... ale może choćby u KaleidoStar wydobrzał?

rany jak mi smutno...
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

[poprzednia][następna]