lusesita pisze:usiadłam do kopma i zauważyłam, że... klawiatura jest z letka zniszczonato sie mąż zdenerwuje jak przyjedzie, bo to jego służbowy komp
małe niszczyciele dają o sobie znać
Karm te biedne stworzenia, bo z głodu się na plastik rzucają
Moderator: Estraven
lusesita pisze:usiadłam do kopma i zauważyłam, że... klawiatura jest z letka zniszczonato sie mąż zdenerwuje jak przyjedzie, bo to jego służbowy komp
małe niszczyciele dają o sobie znać
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url] aga&2 pisze:
Sprawa trzecia - czy ktoś jutro chciałby postać z kociakami w Kakadu? Jeszcze nie wiem które chciałyby postać,ale jak będzie trzymacz to i kociaki się znajdą... Lu - może twoje dzieci chcą się zaprezentować?

Luspa pisze:Kolega razem z tatą postanowili, że nie będą mnie fatygować i sami połapią kocurki. No, dobrze łapcie. Telefon. Jeden siedzi, trzy pozostałe zostały wchłonięte przez trójkąt bermudzkiAle jeszcze poszukają. ..... Telefon. Są już trzy
........ "Mamy wszystkie" Głos miał jakiś nietęgi.. Podjechali po mnie no i całą paczką jedziemy. Nasza trójka, 4 koty, transporter, żwirki, jedzenie. Po drodze dowiaduje się, że obaj panowie zostali pogryzieni i podrapani, no ale jakoś udało się
Nie chcę nawet myśleć, jak owa łapanka wyglądała. Koty faktycznie są sycząco-plujące, ale za groźne to to nie było jak je pierwszy raz odwiedziłam. No nic. Jedziemy dalej. W Zwierzaku pan weterynarz nr 1 mimo moich ostrzeżeń otworzył górę transportera. Koty dostały surowicę, antypcheł i... rozpierzchły się po lecznicy
Zaczęło się więc kolejne łapanie..
Któryś miły kawaler znów zatopił ząbki w ręku chłopaka, tym razem jeszcze mocniej. Do akcji wkracza weterynarz nr 2 z cięższym sprzętem. Za sympatyczny to on nie był, ale wszystko mu wybaczałam, dopóki nie nazwał syfka ... "baranem"
Oooo tego to już było za wiele. Kolega przerażony faktem, że krwawi mu ręka, zapytał pana weterynarza nr 2, co ma robić. Wet mu na to, że jeśli kot umrze w ciągu dwóch tyg ma się pokazać
Nie ma to jak słowa otuchy
Złapane stworzenia zapakowaliśmy i do samochodu. Nasza trójka, 4 koty, transporter, żwirki, jedzenie, klatka- wszyscy jedziemy samochodem marki Punto. Kolega zajęty reanimacją palca, ja relaxowaniem kotów, zgubiliśmy się w drodze do Bakterii. Dobre dusze wskazały nam jednak drogę i szczęśliwie dotarliśmy z całą czwórką do kochanej Bakterii, której bardzo dziękujemy
Tak w ogromnym skrócie wygląda dzień po szkole
Nie są wcale takie agresywne i krwiożercze. Musiały być mocno zszokowane tą łapanką, bo teraz są po prostu nieśmiałe
Czarno-biały i czarny to kwestia kilku dni, jeden już nawet mruczy. Dziewczyna lubi sobie "pogadać" i postraszyć, ale też łapoczynów i zęboczynów nie stosuje. Tylko rudy czasem ma jakieś odpały i jak coś go najdzie to sobie kąśnie... Ale on ma chodliwy kolorek, więc i tak pewnie najszybciej pójdzie Bakteria pisze:
Demonizujesz moją Wesołą KompanijęNie są wcale takie agresywne i krwiożercze. Musiały być mocno zszokowane tą łapanką, bo teraz są po prostu nieśmiałe
Czarno-biały i czarny to kwestia kilku dni, jeden już nawet mruczy. Dziewczyna lubi sobie "pogadać" i postraszyć, ale też łapoczynów i zęboczynów nie stosuje. Tylko rudy czasem ma jakieś odpały i jak coś go najdzie to sobie kąśnie... Ale on ma chodliwy kolorek, więc i tak pewnie najszybciej pójdzie
![]()
Antyrobaka nie dostały? I doczytałam teraz, że ich matka miała podejrzenie białaczki... Potwierdziło się? Jak duża jest szansa, że one też to mają...? Są jakieś objawy, na które mam zwracać uwagę?
2,5-3 tygodniowe maluchy. Dostały termofon i duuuuużo miłości. Myślę, że będzie dobrze
zachwycam się jak goopia 

asica15 pisze:Dzisiaj wszędzie szukałam obróżek przeciw przeciwpchelnych. No nie ma ! Tzn. są-po 8-10 zł, a dla 3 kotów....ojciec by się nie zgodził. I w końcu znalazłam-w nowym Auchanie-obroża dla psów (ale dla kotów też miodzio)-3, 50 ! No to dwie wzięłam Wcześniej kosztowały 4 złpo 60 cm każda
Mała lata z obróżką, Nika lata z obróżka, a Artem taki skrawek ma zawieszony na szyi
Ale jakby co to mam Unidox na KK. A poza tym to cała Wesoła Kompanija była dziś na gigancie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], niuans, sebans i 73 gości