Wylęgarnia kociąt25kotów Rozliczenie strona 17 i 18 :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro wrz 15, 2010 20:25 Re: Wylęgarnia kociąt34 koty!Dt dla kociąt i posterylkowe PILNE

Utworzyłam tylko, że mi się tam coś godziny pokićkały... :ryk: ja to mam talenta do takich spraw :roll:

Nie ma znów tej kulejącej kotki, ja już nie wiem, czy ona została wyrzucona, czy jest czyimś kotem i sobie po prostu przychodzi.... nie wiem, po prostu nie wiem... nadajnik by jej się przydał, to bym wiedziała gdzie łazi...

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Śro wrz 15, 2010 20:33 Re: Wylęgarnia kociąt34 koty!Dt dla kociąt i posterylkowe PILNE

Podaj no linka :roll: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro wrz 15, 2010 20:49 Re: Wylęgarnia kociąt34 koty!Dt dla kociąt i posterylkowe PILNE

http://www.facebook.com/#!/event.php?ei ... 21&index=1

wydarzenie, że domów tymczasowych szukamy ;)

OlaLola

Post » Śro wrz 15, 2010 22:05 Re: Wylęgarnia kociąt34 koty!Dt dla kociąt i posterylkowe PILNE

Wydarzenie utworzone http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... ame_change rozsyłać po znajomych kochani :wink: :twisted:

CatAngel

Post » Czw wrz 16, 2010 10:28 Re: Wylęgarnia kociąt34 koty!Dt dla kociąt i posterylkowe PILNE

CatAngel pisze:Wydarzenie utworzone http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... ame_change rozsyłać po znajomych kochani :wink: :twisted:

Właśnie !! Hihi dzięki wielkie CatAngel nie wiem co bym bez Ciebie zrobiła, :1luvu: :1luvu: ba nie wiem co ja bym bez Was wszystkich zrobiła :) na prawdę dzięki wielkie, że jesteście, że wspieracie, motywujecie, że czytacie i trzymacie kciuki. :1luvu:

OlaLola

Post » Czw wrz 16, 2010 18:48 Re: Wylęgarnia kociąt34 koty!Dt dla kociąt i posterylkowe PILNE

dziś odbył się pierwszy zabieg sterylizacyjny. Kotek czuje się dobrze i do poniedziałku będzie znajdował się w lecznicy. Z racji tego, że kotka okazała się kocurem martwimy się, dlaczego w ciągu jednego miesiąca tak strasznie przytył... wszystkie koty na stadionie to szczupłe koty, a tu nagle taka tendencja do tycia :roll: i to w tak krótkim czasie... :roll:

OlaLola

Post » Czw wrz 16, 2010 19:16 Re: Wylęgarnia kociąt34 koty!Dt dla kociąt i posterylkowe PILNE

:ok: Coś się ruszyło - super!

A że kocurek... też dobrze :D

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Czw wrz 16, 2010 20:49 Re: Wylęgarnia kociąt34 koty!Dt dla kociąt i posterylkowe PILNE

Czasami jest tak że kot może mieć robaki-moje domowe koty mają tak : jeden jak ma robaki to jest gruby a drugi chudy :roll: dziwne :roll:

Może ten twój podjada jedzonko :roll:

CatAngel

Post » Pt wrz 17, 2010 9:57 Re: Wylęgarnia kociąt34 koty!Dt dla kociąt i posterylkowe PILNE

no ruszyło i mam nadzieję, że ruszy i pomału powoli będzie sterylka za sterylka :) teraz jednak będzie już łatwiej i trudniej. Łatwiej z tego względu, że moja następna upatrzona do sterylki kotka to już kotka na 100%, trudniej bo to dziczek. I teraz tak klatka łapka moim zdaniem odpada, bo tak jak mówię, wlezie mi ten kot co nie trzeba....
uważam że sedalin to jedyne wyjście. i wtedy na spokojnie taki kocik jedzie do weta...

i teraz dwie troszkę inne sprawy. Pierwsza:
przypałętał mi się do moich kotów pies.... Czyli realne zagrożenie dla kotów... zwłaszcza kociąt i Księżniczki... psiak jest młody, owczarkowaty, dokarmiany kanapkami przez Panów z budowy.... Jest tylko rano, a przynajmniej tylko rano go widziałam....
Wczoraj furtka była zamknięta, a on jeszcze młody i głupi i się nie zorientował, że jak obleci choinki to się dostanie do kotów... dziś też był, furtka była otwarta więc se wleciał na plac, ale, jedna Pani go pogoniła, gdy ja w tym czasie łapałam koty i wrzucałam do okna by się im nic nie stało... I teraz tak, szkoda psiaka do Bytomia zawozić.... ale na prawdę nie wiem co mam robić.... (tzn do Bytomia go nie wyślę, ale nie może się tam taki szczenior pałętać....

Druga sprawa: dzięki dwóm kociakom kk znów panuje i coraz więcej kotów psika... poradźcie co dalej, bo ja ich synuloxem w nieskończoność nie mogę faszerować....

OlaLola

Post » Pt wrz 17, 2010 12:24 Re: Wylęgarnia kociąt34 koty i PIES ruszyły strerylki szukamy DT

Jesli to taki młodziutki pies, to kotom nie powinien zrobić krzywdy...
Porób mu też zdjecia, może sie szybko domek znajdzie :)

sisay

Post » Pt wrz 17, 2010 12:32 Re: Wylęgarnia kociąt34 koty i PIES ruszyły strerylki szukamy DT

Dokładnie u mnie też jest młody pies, ale broń boże kotom krzywdy nie robi...on myśli, że to jego koledzy i ich pilnuje chociaż co niektóre nie chcą mieć z nim nic wspólnego :D . Pilnować tylko żeby ktoś nie szczuł tego psiaka na koty...
Do schronu nie oddawaj bo nie wiadomo jak to się skończy. Zrób zdjecia tak jak radzi sisay i da się go gdzieś na strony...

CatAngel

Post » Pt wrz 17, 2010 13:44 Re: Wylęgarnia kociąt34 koty i PIES ruszyły strerylki szukamy DT

Oki to postaram się mu zrobić zdjęcia, jak tylko go zobaczę. Jutro mi się może nie udać, bo on tak około 9 jest a ja jutro do kotów o 7 rano pojadę, później nie mogę. Jeszcze tylko te kk mnie przeraża... :roll:

OlaLola

Post » Pt wrz 17, 2010 13:59 Re: Wylęgarnia kociąt34 koty i PIES ruszyły strerylki szukamy DT

wiesz co, jeśli on tak regularnie się pojawia, to może jest czyjś z okolicy i go wypuszczają?

(w takim wypadku jestem zwolenniczką wzywania schroniska do odłowienia psa. Własciciel dostanie mandacik i trochę zamieszania będzie miał, czasem to otwiera oczy :roll: )

sisay

Post » Pt wrz 17, 2010 14:02 Re: Wylęgarnia kociąt34 koty i PIES ruszyły strerylki szukamy DT

Ale jeśli jest czyjś :roll: bo jeśli jest bezpański to nie wiem czy schronisko to dobre miejsce...
Fakt może być tak, że ktoś go rano wypuszcza, a później jak go nie widać to w domu jest :roll:

CatAngel

Post » Pt wrz 17, 2010 18:00 Re: Wylęgarnia kociąt34 koty i PIES ruszyły strerylki szukamy DT

generalnie to on na zadbanego wygląda, a jak jestem wieczorem to go nie ma....

wątek kociaka z wylęgarnii, trwa walka o życie... Muszka jest w stanie krytycznym....
proszę pomóżcie...
viewtopic.php?f=13&t=117310&p=6423514#p6423514

OlaLola

[poprzednia][następna]