Emilka [*]Milka w DS u Emilki77!-zdjęcia!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt wrz 17, 2010 6:38 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera u mnie-nowe zdjęcia

jednym słowem, koteczki naśladują mamusię.. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt wrz 17, 2010 6:46 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera u mnie-nowe zdjęcia

Nio! :lol:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt wrz 17, 2010 7:16 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera u mnie-nowe zdjęcia

Słodkie maluszki :1luvu: I jakie mądre :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt wrz 17, 2010 8:58 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera u mnie-nowe zdjęcia

Hmm, sioosianie synchroniczne uprawiacie :wink: :lol:

Kasieńko, czy już zdecydowałaś czy Iwanek trafi do domku wraz z Wierką?
Kciuki za najlepsze decyzje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ściskam całym serduchem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt wrz 17, 2010 16:18 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera u mnie-nowe zdjęcia

Jeszcze nie zdecydowałam Asieńko-mam telefon do Pani,oprócz tego jakaś dziewczyna pytała w sklepie zoo o czarnego kociaka,ale najpierw muszę poczekać,czy nie zabiorą go ludzie z Olsztyna-a to okaże się dopiero w niedzielę.
Wtedy gdy go nie wezmą-zadzwonię do Pani,a na telefon dziewczyny poczekam,bo ma przyjść do sklepu zoo w poniedziałek,a kolega poda jej mój numer.Zobaczymy,przepytam ostro :lol:
Na ogłoszenia nadal zero odzewu!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pt wrz 17, 2010 21:10 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera u mnie-nowe zdjęcia

Bedzie dobrze :ok: :1luvu: Znajdziesz koteczka najlepsze domki pod słońcem :ok: :ok: :ok:
Obrazek

asijek

Od: Wto lis 10, 2009 21:35

Post » Sob wrz 18, 2010 7:37 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera u mnie-nowe zdjęcia

Obrazek
Obrazek

asijek

Post » Sob wrz 18, 2010 8:05 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera u mnie-nowe zdjęcia

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :D :D :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob wrz 18, 2010 9:58 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera u mnie-nowe zdjęcia

Rodzinka do Kasi przyjechała , to i nie ma czasu pewnie zajrzeć . Ciekawe czy uda się spotkać z Beatka , trzymam kciukasy za Kasie :wink: i kotki :kotek: :kotek:
Obrazek

asijek

Post » Nie wrz 19, 2010 6:12 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera u mnie-nowe zdjęcia

Wpadłam na chwilkę,bo wczoraj wieczorem nawet siły nie miałam :(
Zaraz jedziemy na mszę za Tatę,a potem znów męka do wieczora :evil: :evil: :evil:
Matko-kiedy bedzie wieczór?????
Trzymajcie się dziewuszki! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie wrz 19, 2010 13:53 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera u mnie-nowe zdjęcia

ja sie ledwo trzymam.... grypsko... :evil:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie wrz 19, 2010 15:43 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera u mnie-nowe zdjęcia

O, witaj Kasieńko :1luvu: To Ty się trzymaj :ok:
A mnie z kolei chyba jakaś angina bierze, bo poza katarem, temperaturą, bólem głowy, jeszcze okropny ból gardła męczy :twisted:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon wrz 20, 2010 6:07 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera u mnie-nowe zdjęcia

Wczoraj padłam jak kawka-nawet do kompa nie siadałam-już dawno nie byłam tak zmęczona psychicznie!
Na szczęście za chwilę juz wyjeżdżają-mam ich z głowy ! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Koty stęsknione,a najbardziej maluszki-aż miaukoliły na mój widok!
Dzisiaj następna wizyta-znów bedzie zakrapianie frontlinem,ale uszka o niebo czysciejsze,bo w domu czyszczę i podają oridermyl.
Na ogłoszenia nadal nikt nie odpowiedział,dzisiaj powinnam miec telefon od dziewczyny,która była Iwankiem zainteresowana,a kolega bez mojej wiedzy nie chciał dać jej numeru,w sumie z niego taka gapa-mógł do mnie zadzwonić i zapytać-no cóż-większość facetów potrafi na raz mysleć tylko o jednym problemie-jak dwa garnki na kuchni,to wiadomo,że jeden przypalą :lol:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon wrz 20, 2010 17:21 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera u mnie-nowe zdjęcia

Przed chwilka zadzwoniła Ewa-prosi,żeby jej juz przywieźć maleńtasy,jutro idzie do pracy na 14(tak-podjeła dzisiaj pracę!!),wiec bedzie miała troszką czasu,żeby pobyć z maleńtasami,potem juz dzieci przejmą pałeczkę!
Dzieciaki fajne-dzisiaj Żanetka była ze mną u wetki z Pimpusią-tuliła małą,pomimo,że ta sie wyrywała i drapała,bo wiadomo-taki zabieg,to nic miłego dla kota,ja na 19 -ta idę z maluchami do Anety-do domu(dwa piętra wyżej),a potem biorę taksówkę i jade do Ewy-oj bede tęskniła za słodziakami!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon wrz 20, 2010 17:27 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera jadą do swojego domku!!

jeeeeeee, ale super wiesci, razem do wspolnego domku slodkosci ida :1luvu: :1luvu: :1luvu: no, masz jednak bardzo szczesliwa reke do kotow :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia][następna]