Georg, Gadget, Gabryś i Rustie-pies. Po egzaminie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 16, 2010 9:45 Re: Klemens['] Georg,Miriam. Lorenzo szuka ds, foty s.28

:ryk: :ryk: :ryk:
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Czw wrz 16, 2010 9:46 Re: Klemens['] Georg,Miriam. Lorenzo szuka ds, foty s.28

Sprawdź sobie fazę cyklu i szykuj tampony :twisted: :ryk:
Typowy objaw przedmenstruacyjny :ryk:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw wrz 16, 2010 9:54 Re: Klemens['] Georg,Miriam. Lorenzo szuka ds, foty s.28

AYO pisze:Sprawdź sobie fazę cyklu i szykuj tampony :twisted: :ryk:

eee? moja praca istnie herkulesowa? czy zawieszanie się Georga? :lol:

TZ spytał, czy ktoś mnie w pracy, ewentualnie na miau wk...ł :roll: :lol:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw wrz 16, 2010 10:17 Re: Klemens['] Georg,Miriam. Lorenzo szuka ds, foty s.28

Georg-inia pisze:

I co Mu odpowiedziałaś :?: :ryk: :ryk: :ryk:

tufcio

Od: Nie paź 01, 2006 13:21
Lokalizacja: dzieciństwo-Biłgoraj, młodość-Wrocław, aktualnie-Warszawa, docelowo-...?

Post » Czw wrz 16, 2010 10:30 Re: Klemens['] Georg,Miriam. Lorenzo szuka ds, foty s.28

tufcio pisze:
Georg-inia pisze:TZ spytał, czy ktoś mnie w pracy, ewentualnie na miau wk...ł :roll: :lol:

I co Mu odpowiedziałaś :?: :ryk: :ryk: :ryk:

Że nie. Nie uwierzył :mrgreen:

Georg-inia

Post » Czw wrz 16, 2010 11:51 Re: Klemens['] Georg,Miriam. Lorenzo szuka ds, foty s.28

Twoje prace herkulesowe oczywizda :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw wrz 16, 2010 11:56 Re: Klemens['] Georg,Miriam. Lorenzo szuka ds, foty s.28

Georg-inia pisze:

faza sprzątacz sie włącza :twisted: :twisted:
ale jestesmy zaprogramowane
kurza twarz

następna będzie nie podchodzić blisko
bo pogryzę
a później sie popłacze :wink: :wink:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Czw wrz 16, 2010 13:07 Re: Klemens['] Georg,Miriam. Lorenzo szuka ds, foty s.28

Georginio, siostro, zapraszam serdecznie, grabie mam. Posprzatamy razem :twisted: :lol:
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Pt wrz 17, 2010 7:58 Re: Klemens['] Georg,Miriam. Lorenzo szuka ds, foty s.28

zdaje się, że prace ogródkowe mi wyszły nogą :twisted: mam zdiagnozowaną rwę udową, do tej pory czasem prawa noga mnie boli i drętwieje, to od tego cholernego kręgosłupa... ale to co miałam dziś w nocy to po prostu jakiś koszmar. Już wiem, czemu to się nazywa rwa. Przesunęło mi się na lewą nogę, nie mogłam się położyć ani na jednym ani na drugim boku, zmiana pozycji doprowadzała mnie do zaciskania zębów żeby nie wyć, w końcu wstałam, zjadłam ketonal, położyłam się na wznak i przestałam prawie oddychać, czekając aż ból minie... No ale to nie blog terapeutyczny ino kocie forum ;)

Georg naszczał TŻ-towi na leżącą na stołku kurtkę :roll: na szczęście kurtka z tych roboczych, cała w smarach po ostatnich naprawach samochodu, ale za to szczanie odbyło się na TŻ-towych oczach... próbowałam siuśki zebrać strzykawką, ale już zaczęło wsiąkać i mało wyszło. Wobec powyższego ja już nie wiem naprawdę, które leje namiętnie na wszystko... W kuchennej szafce, koło butli gazowej też kałuża, ino mała, ale to nic nie znaczy przecież. W doniczce z jedynym ocalałym kwiatkiem - kupa. Malutka, więc chociaż tu mamy pewność, że to Lorenzo. Lorenzo w dodatku ma coś na uszach, odkryłam dziś, nei wiem co to. Na pierwszy rzut oka wygląda jak zaschnięta ropa. No tak, jakby mu się z uszu lało. Ale nie śmierdzi.
Wrócę do domu to się przyjrzę dokładniej. Mam nadzieję, że to nie pieczara :roll:

Georg-inia

Post » Pt wrz 17, 2010 8:01 Re: Klemens['] Georg,Miriam. Lorenzo szuka ds, foty s.28

u, niefajnie :roll:
u mnie leje Celina, Arniemu ropieje oko, a ludzkie dzieci i TŻ chorzy :roll:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt wrz 17, 2010 8:06 Re: Klemens['] Georg,Miriam. Lorenzo szuka ds, foty s.28

Georg-inia pisze:zdaje się, że prace ogródkowe mi wyszły nogą :twisted: mam zdiagnozowaną rwę udową, do tej pory czasem prawa noga mnie boli i drętwieje, to od tego cholernego kręgosłupa... ale to co miałam dziś w nocy to po prostu jakiś koszmar. Już wiem, czemu to się nazywa rwa. Przesunęło mi się na lewą nogę, nie mogłam się położyć ani na jednym ani na drugim boku, zmiana pozycji doprowadzała mnie do zaciskania zębów żeby nie wyć, w końcu wstałam, zjadłam ketonal, położyłam się na wznak i przestałam prawie oddychać, czekając aż ból minie... No ale to nie blog terapeutyczny ino kocie forum ;)

Georg naszczał TŻ-towi na leżącą na stołku kurtkę :roll: na szczęście kurtka z tych roboczych, cała w smarach po ostatnich naprawach samochodu, ale za to szczanie odbyło się na TŻ-towych oczach... próbowałam siuśki zebrać strzykawką, ale już zaczęło wsiąkać i mało wyszło. Wobec powyższego ja już nie wiem naprawdę, które leje namiętnie na wszystko... W kuchennej szafce, koło butli gazowej też kałuża, ino mała, ale to nic nie znaczy przecież. W doniczce z jedynym ocalałym kwiatkiem - kupa. Malutka, więc chociaż tu mamy pewność, że to Lorenzo. Lorenzo w dodatku ma coś na uszach, odkryłam dziś, nei wiem co to. Na pierwszy rzut oka wygląda jak zaschnięta ropa. No tak, jakby mu się z uszu lało. Ale nie śmierdzi.
Wrócę do domu to się przyjrzę dokładniej. Mam nadzieję, że to nie pieczara :roll:

ojojoj! no to nie zazdroszczę...
współczuję nocy...

za pomyślne rozwiązanie wszystkich problemów. i za Wieśkową cierpliwość... :ok:
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Pt wrz 17, 2010 8:12 Re: Klemens['] Georg,Miriam. Lorenzo szuka ds, foty s.28

O kurcze, to się porobiło, jak dupa to po całości.
Najdziwniejsze to nasikanie Georga, przecież niedawno pisałaś że on od małego nigdy, nigdzie.
Coś z pęcherzem czy bunt :roll:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt wrz 17, 2010 8:44 Re: Klemens['] Georg,Miriam. Lorenzo szuka ds, foty s.28

Inga, łączę się w bólu :evil: Polecam zamiast drinka fiolkę Ketonalu :oops: Zdrowiej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mam nadzieję, że Georg się uspokoi i przestanie podlewać, że to nie kłopoty z pęcherzem czy cuś :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Z calych sił zaciskam kciuki żeby WSZYSTKO było dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt wrz 17, 2010 11:05 Re: Klemens['] Georg,Miriam. Lorenzo szuka ds, foty s.28

Kurde blaszka z tym sikaniem :/

Jestem monotematyczna ale Inga uprawiasz jakiś sport? Ja mam poważne problemy z kręgosłupem i super mi pomogła joga. A jak teraz nie chodzę na jogę to znowu przypominam sobie, że mam zmiażdżony krążek. Mojemu tacie bardzo ćwiczenia pomagają, ma specjalny zestaw.

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Pt wrz 17, 2010 11:42 Re: Klemens['] Georg,Miriam. Lorenzo szuka ds, foty s.28

Malati pisze:Jestem monotematyczna ale Inga uprawiasz jakiś sport?

ehe, granie na nerwach chyba :roll: nie mam czasu na sporty, które mi wolno, ani pieniędzy :oops:
Tak naprawdę to robi mi się lepiej jak się poruszam trochę - właśnie jakieś sprzątanie w ogródku, umycie auta, posprzątanie chałupy czy nawet spacer. Tylko muszę to robić delikatnie, a nie się rzuciłam jak kretynka na te krzaki, w dodatku łamanie na drobne patyczki było siłowe, a to mi nie służy...

jerzykowka pisze:Polecam zamiast drinka fiolkę Ketonalu :oops: Zdrowiej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to "zdrowiej" to się odnosi do mnie, żebym wyzdrowiała, czy że zdrowiej jeść Ketonal niż walnąć drinia? :? :lol:

Georg-inia

[poprzednia][następna]