Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:Sprawdź sobie fazę cyklu i szykuj tampony![]()
![]()
Typowy objaw przedmenstruacyjny
Georg-inia pisze:AYO pisze:Sprawdź sobie fazę cyklu i szykuj tampony![]()
![]()
eee? moja praca istnie herkulesowa? czy zawieszanie się Georga?![]()
TZ spytał, czy ktoś mnie w pracy, ewentualnie na miau wk...ł![]()
tufcio pisze:Georg-inia pisze:TZ spytał, czy ktoś mnie w pracy, ewentualnie na miau wk...ł![]()
I co Mu odpowiedziałaś![]()
![]()
![]()
Georg-inia pisze:AYO pisze:Sprawdź sobie fazę cyklu i szykuj tampony![]()
![]()
eee? moja praca istnie herkulesowa? czy zawieszanie się Georga?![]()
TZ spytał, czy ktoś mnie w pracy, ewentualnie na miau wk...ł![]()
Georg-inia pisze:zdaje się, że prace ogródkowe mi wyszły nogąmam zdiagnozowaną rwę udową, do tej pory czasem prawa noga mnie boli i drętwieje, to od tego cholernego kręgosłupa... ale to co miałam dziś w nocy to po prostu jakiś koszmar. Już wiem, czemu to się nazywa rwa. Przesunęło mi się na lewą nogę, nie mogłam się położyć ani na jednym ani na drugim boku, zmiana pozycji doprowadzała mnie do zaciskania zębów żeby nie wyć, w końcu wstałam, zjadłam ketonal, położyłam się na wznak i przestałam prawie oddychać, czekając aż ból minie... No ale to nie blog terapeutyczny ino kocie forum
Georg naszczał TŻ-towi na leżącą na stołku kurtkęna szczęście kurtka z tych roboczych, cała w smarach po ostatnich naprawach samochodu, ale za to szczanie odbyło się na TŻ-towych oczach... próbowałam siuśki zebrać strzykawką, ale już zaczęło wsiąkać i mało wyszło. Wobec powyższego ja już nie wiem naprawdę, które leje namiętnie na wszystko... W kuchennej szafce, koło butli gazowej też kałuża, ino mała, ale to nic nie znaczy przecież. W doniczce z jedynym ocalałym kwiatkiem - kupa. Malutka, więc chociaż tu mamy pewność, że to Lorenzo. Lorenzo w dodatku ma coś na uszach, odkryłam dziś, nei wiem co to. Na pierwszy rzut oka wygląda jak zaschnięta ropa. No tak, jakby mu się z uszu lało. Ale nie śmierdzi.
Wrócę do domu to się przyjrzę dokładniej. Mam nadzieję, że to nie pieczara
Malati pisze:Jestem monotematyczna ale Inga uprawiasz jakiś sport?
jerzykowka pisze:Polecam zamiast drinka fiolkę KetonaluZdrowiej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 89 gości