***BOKIRA [*]*** Gabi - znowu radość :))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 16, 2010 22:18 Re: ***BOKIRA [*]***Kolejne kocie nieszczęście!!Prosimy o kciuki

sisay pisze:Jakie słodkie cudeńko :D

rozkoszna jest :1luvu: :1luvu: :1luvu:

sisay pisze:Ale wierzę, że koty znajdują swoich ludzi i stają nam na drodze nie bez powodu :D

to prawda, cos w tym jest, tez w to wierze :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw wrz 16, 2010 22:20 Re: ***BOKIRA [*]***Kolejne kocie nieszczęście!!Prosimy o kciuki

borosia pisze:KCIUKI za malutką koteńkę , a temu kto jej zrobił krzywdę - aby ręce sparszywiały :evil:
Eh... gorsze miałam słowa. Ale wiemy o co chodzi.

wierz mi, ze jakby kazdy tu napisal to, co mu po glowie chodzi, to by conajmniej polowa osob z tego forum bana dostalo :wink:

Gabi... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: pieeeeeeeeeeeknaaaaaaaaaaaa :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Czw wrz 16, 2010 22:23 Re: ***BOKIRA [*]*** Gabi już w domku,oczywiście naszym :))

Marzenia11 pisze:
powiększa Wam się rodzinka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
....i to bez przewijania pieluch :ryk: :ryk: :ryk:

vega013 pisze:
kropkaXL pisze:Też nie bede sie wypowiadać co do s...la,który jej to zrobił ,bo zaraz znajdzie się moralistka :evil: ,która powie,że nic innego nie robię,tylko jadem pluję!

Mnie by dożywotnio wybanowali z forum za używanie barrrrrrrrdzo niecenzuralnych wyrazów. :oops:

jak juz wczesniej napisalam - polowa osob conajmniej musialoby dostac bana jakby zaczely pisac wprost co mysla w takich sytuacjach

vega013 pisze:
kropkaXL pisze:A pysio ma takie cudne,że tylko całować! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A jakie gadatliwe to pysio i pyskate :ryk:

tym bardziej bym takie pysio zacalowala, normalnie schrupalabym :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Czw wrz 16, 2010 22:24 Re: ***BOKIRA [*]*** Gabi już w domku :)) Dużo fotek :))

vega013 pisze:Reszta towarzystwa:

Obrazek Oliwka - zastanawia się, co znów spsocić :lol:

Obrazek Filuś - ćwiczy na rowerku stacjonarnym :lol:

Obrazek Pancunio - ogląda telewizję :lol:

Obrazek Wedelek - chociaż przez chwilę leży spokojnie, co mu się bardzo rzadko zdarza :lol:

Kliknij miniaturkę

moje skarby kochane :*:*:*:*:*:*:* :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

vega013 pisze:
zuzia96 pisze:Śliczna koteńka :love: Gabi piękne imię :love: Kciuki za zdrówko :ok:

Stacja benzynowa i ratowanie kota, coś mi to przypomina... Gratulacje dla TŻ-a :piwa: (też bym chciała takiego :D )

Miziaczki dla Lili od Lili
:D

Obrazek Lili bardzo dziękuje :1luvu:

Kliknij miniaturkę

nastepny slodziak... :1luvu: :1luvu: :1luvu: kocham te wszystkie slodziaki :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Czw wrz 16, 2010 22:25 Re: ***BOKIRA [*]*** Prezent od Gabi :)))

vega013 pisze:Obrazek Gabi bardzo dziękuje :lol:

Kliknij miniaturkę

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: oooooooooochhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.... :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: zalowowalam sie

Kociara82

Post » Czw wrz 16, 2010 22:26 Re: ***BOKIRA [*]*** Prezent od Gabi :)))

joanina pisze:vega uwielbiam czytać o twoich futerkach i oglądać ich zdjęcia. Kciuki za rekonwalescencję maleństwa. Z pysia wygląda na łobuziaczka :wink:

male zawsze tak wygladaja :D
mi przypomina mco albo norweskiego mruczka :ok: :ok:

Kociara82

Post » Czw wrz 16, 2010 22:28 Re: ***BOKIRA [*]*** Prezent od Gabi :)))

vega013 pisze:
Marzenia11 pisze:O rany! Nie mogę się na nią napatrzeć!! Nie dziwię Wam się, zeja zostawiliście - sama bym pewnie racjonalność i rozsądek odłożyła daleko na bok :wink:

Obrazek

Właśnie dlatego, że Gabi jest taka urokliwa, a przy tym ogromnie miziasta, bałabym się ją wyadoptować. Wciąż bym się zamartwiała, że nie jest szczęśliwa, że nie jest w wystarczająco dobrych rękach. Razem z TŻ-etem zakochaliśmy się w maleńkiej :lol:

wiecie co.... ja tez nie potrafilabym zachowac tu zdrowego rozsadku... z reszta jesli o koty chodzi, to jestem straaaaaaasznie kochliwa :oops: :oops: :oops: zakochuje sie w mgnieniu oka w kazdym napotkanym kocie :oops: :1luvu:

Kociara82

Post » Czw wrz 16, 2010 22:29 Re: ***BOKIRA [*]*** Prezent od Gabi :)))

vega013 pisze:
Obrazek

kicia jak z obrazka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Czw wrz 16, 2010 22:30 Re: ***BOKIRA [*]*** Prezent od Gabi :)))

vega013 pisze:
MaryLux pisze::ok: dla Gabi :) I buziaki dla opiekuńczej Oliwuni

Obrazek

O, Ciocia, Duża Inusi przyszła. Witaj Ciociu :1luvu: Oliwka mi opowiadała o Ineczce, która pisze przepiękne kocie wierszyki :lol:
Buziaki dla Cioci :1luvu:

Gabi

Kliknij miniaturkę

maly kradziej w kocim futerku zakosil mi serce, no... co za kota! :ryk: :1luvu:

Kociara82

Post » Czw wrz 16, 2010 22:31 Re: ***BOKIRA [*]*** Prezent od Gabi :)))

vega013 pisze:Czekam tylko na powrót TŻ i jedziemy z Gabi do wetki. Jest tak zimno, że biedactwo nie będzie swojego ogolonego tyłokocia na wiatr wystawiało.

Lili boi się Gabi. Ucieka przed nią, nawet nie próbuje zawrzeć znajomości.

Mam problem z Wedelkiem - ucieka i bunkruje się za kanapą. Nawet pogłaskać się nie da, a był niewiarygodnym miziakiem. Rozumiem go, ale mimo to jest mi przykro. Nie daje mi nawet szansy na pokazanie, że nadal go kocham i nic się między nami nie zmieniło. Cierpi biedak, ale dopóki ucieka i chowa się tam, skąd go nie wyjmę, nie mogę mu pomóc.

Wedelku, co sie stalo, moj slodki ksiaze? :roll: Przeciez ta mala niczego nie zmieni miedzy Toba a Duza, bo Duza nie przestanie cie kochac nigdy! Tak jak i forumowe ciocie :1luvu:

Kociara82

Post » Czw wrz 16, 2010 22:32 Re: ***BOKIRA [*]*** Prezent od Gabi :)))

MaryLux pisze::ok: za relacje międzykocie

dolaczam sie... :ok: :ok: :ok: :ok: :piwa:

Kociara82

Post » Czw wrz 16, 2010 22:33 Re: ***BOKIRA [*]*** Prezenty od Gabi :) Problemy z Wedelkiem :(

vega013 pisze:
A sio mi z tym tortem!!! Odchudzam się, a jestem okropnym łasuchem. :roll:

witam w klubie lasuchow :ryk:

vega013 pisze:Byliśmy z Gabi u wetki.

Obrzęk znacznie się zmniejszył, a wygolona skórka już pokrywa się malutką szczecinką. Gorączki brak. Kotunia w dobrej formie.

Kupiliśmy Feliwaya - niech pomaga na problemy z Wedelkiem. Wrzuciliśmy do kontaktu.

Wedelek łaskawie pozwolił pogłaskać się podczas jedzenia. Ale tylko jeden jedyny raz. Kiedy spróbowałam po raz drugi, od razu uciekł i nawet żarełko zostawił. Z tego wynika, że sprawa jest naprawdę poważna :cry:

Edit: Gabi pokazała, co potrafi. Usiłowała ugryźć lub przynajmniej podrapać wetkę. Kochana, odważna dziewczynka :1luvu:
Kiedy Gabi urośnie, to razem z Oliwką pokażą, na co je stać. Wszystkie lecznice w okolicy wywieszą ogłoszenia z fotkami Oliwki i Gabi oraz napisem: "Tym kotkom wstęp surowo wzbroniony" lub "Tych kotek nie wpuszczamy".
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Kociara82

Post » Pt wrz 17, 2010 5:58 Re: ***BOKIRA [*]*** Prezenty od Gabi :) Problemy z Wedelkiem :(

Vego,a maleńka dostaje coś osłonowo na brzuszek,bo te leki p/bólowe moga jej naruszyć równowaga bakteryjną i bedzie bieguna :(
Nie chcę sie wymądrzać,ale sama biore leki i wiem,że trzeba osłaniac przewód pokarmowy probiotykami.
Buziaki dla cudnej dziewusi ,a za spokojność Wedelka kciuki!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt wrz 17, 2010 6:52 Re: ***BOKIRA [*]***Kolejne kocie nieszczęście!!Prosimy o kciuki

vega013 pisze: Obrazek

ojojoj, postanowilam zajrzec co u Was slychac, a tu widze takie cudo :love: :love: :love: jak sie czuje Gabrysia?? i co z Wedelkiem (wlasnie doczytuje)..

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt wrz 17, 2010 9:04 Re: ***BOKIRA [*]*** Prezenty od Gabi :) Problemy z Wedelkiem :(

Lili nie przejmowałabym się, ot zobaczyła drugie małe i zdziwiona

Gorzej z Wedelkiem, potrzebuje pare dni na ogarnięcie sytuacji, oj, biedaczek
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

[poprzednia][następna]