Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majencja pisze:Co wraziłaś sobie słuchawkę telefoniczną???? Można wiedzieć w któryż to otwór ??? Ponponmamo nie posądzałabym Ciebie aż o taka perwersjęA ja jezdem z siebie dumna ponieważ :
1/ dojechawszy samoistnie swoim pojazdem z mej głuchej prowincyi do wolnego miasta Gdańsk, bez gepeesa i wszędzie trafiłam, nawet przez tzw czysty przypadek byłam nawet we Gdyni. Przy okazji poznałam b. fajne dziewczyny z forum mpacz i kingę -kinię, o seji nie wspomnę.
trochę mię tylko siedzisko boli
2/ dowiozłam żywom strrrasznie zabiedzonom persinę z Bielska i przekazałam seji
pomponmama pisze:Na siedzisko bolące polecam okłady ze świeżych jajek![]()
Erin pisze:pomponmama pisze:Na siedzisko bolące polecam okłady ze świeżych jajek![]()
Jezuuu
majencja pisze:Ja mam WIEDZĘ droga Ponponmamo , poza tym na moje 4 litery to trza by było z kilkanaście jajek na okład. A tu patrząc na wiek owych jajek to byłaby pedofilia i nekrofilia
majencja pisze:Dojdziesz do mojego wieku, tez praktyki nabierzeszMłoda Ty to i niedoświadczona jeszcze
majencja pisze:Co wraziłaś sobie słuchawkę telefoniczną???? Można wiedzieć w któryż to otwór ??? Ponponmamo nie posądzałabym Ciebie aż o taka perwersjęA ja jezdem z siebie dumna ponieważ :
1/ dojechawszy samoistnie swoim pojazdem z mej głuchej prowincyi do wolnego miasta Gdańsk, bez gepeesa i wszędzie trafiłam, nawet przez tzw czysty przypadek byłam nawet we Gdyni. Przy okazji poznałam b. fajne dziewczyny z forum mpacz i kingę -kinię, o seji nie wspomnę.
jasdor pisze:majencja pisze:Co wraziłaś sobie słuchawkę telefoniczną???? Można wiedzieć w któryż to otwór ??? Ponponmamo nie posądzałabym Ciebie aż o taka perwersjęA ja jezdem z siebie dumna ponieważ :
Ja chcę foteczkę persinki, bo aż sie ślinie, tak bym ja chciała zobaczyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 33 gości