PAKT CZAROWNIC XVI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 16, 2010 12:14 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Ekhem... 8) Własnie do mnie dzwonili z firmy, w której staram się o pracę. 8) 8) 8) W przyszłym tygodniu drugi etap, myślę, że zakończy się podpisaniem kontraktu 8) 8) 8) Ale proszę nadal :ok: Kurde... chyba popuściłam z wrażenia... 8O
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Czw wrz 16, 2010 12:19 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Pompon, nie puszczaj! :wink:
Trzymamy :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw wrz 16, 2010 12:24 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Co wraziłaś sobie słuchawkę telefoniczną???? Można wiedzieć w któryż to otwór ??? Ponponmamo nie posądzałabym Ciebie aż o taka perwersję :twisted: A ja jezdem z siebie dumna ponieważ :

1/ dojechawszy samoistnie swoim pojazdem z mej głuchej prowincyi do wolnego miasta Gdańsk, bez gepeesa i wszędzie trafiłam, nawet przez tzw czysty przypadek byłam nawet we Gdyni. Przy okazji poznałam b. fajne dziewczyny z forum mpacz i kingę -kinię, o seji nie wspomnę.
trochę mię tylko siedzisko boli
2/ dowiozłam żywom strrrasznie zabiedzonom persinę z Bielska i przekazałam seji
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw wrz 16, 2010 12:29 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

majencja pisze:Co wraziłaś sobie słuchawkę telefoniczną???? Można wiedzieć w któryż to otwór ??? Ponponmamo nie posądzałabym Ciebie aż o taka perwersję :twisted: A ja jezdem z siebie dumna ponieważ :

1/ dojechawszy samoistnie swoim pojazdem z mej głuchej prowincyi do wolnego miasta Gdańsk, bez gepeesa i wszędzie trafiłam, nawet przez tzw czysty przypadek byłam nawet we Gdyni. Przy okazji poznałam b. fajne dziewczyny z forum mpacz i kingę -kinię, o seji nie wspomnę.

Na siedzisko bolące polecam okłady ze świeżych jajek :twisted: . Pewnie tam jakie jajka na szkoleniu się znajdą? :roll: A słuchawki sobie nigdzie nie wraziłam, aczkolwiek pomysł jest do przemyślenia... :roll: :ryk: Ja nie wiedziałam Maja, że ty masz takie bogate doświadczenia... :piwa:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw wrz 16, 2010 12:32 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Pomponmamo - czarujemy !!!

Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw wrz 16, 2010 12:32 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

pomponmama pisze:Na siedzisko bolące polecam okłady ze świeżych jajek :twisted:

Jezuuu :mrgreen:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw wrz 16, 2010 12:36 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Erin pisze:
pomponmama pisze:Na siedzisko bolące polecam okłady ze świeżych jajek :twisted:

Jezuuu :mrgreen:

No dobra... jak Siostra woli to mogą być wiekowe, nawet zbuki... :roll: O co ten szum?... :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw wrz 16, 2010 12:37 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Ja mam WIEDZĘ droga Ponponmamo , poza tym na moje 4 litery to trza by było z kilkanaście jajek na okład. A tu patrząc na wiek owych jajek to byłaby pedofilia i nekrofilia
Obrazek

majencja

Post » Czw wrz 16, 2010 12:41 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

majencja pisze:Ja mam WIEDZĘ droga Ponponmamo , poza tym na moje 4 litery to trza by było z kilkanaście jajek na okład. A tu patrząc na wiek owych jajek to byłaby pedofilia i nekrofilia

Jak kilkanaście?! 8O Po kolei? :roll: Siostro, to ty masz nie tylko wiedzę, ale i możliwości niepoślednie... :roll: szacun... A jak ci wiek nie pasuje, to może rozglądnij się nieco. No nie wierzę, że tam tylko zjazd geriatryczny i przedszkolny się odbywa...
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw wrz 16, 2010 12:43 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Dojdziesz do mojego wieku, tez praktyki nabierzesz :twisted: Młoda Ty to i niedoświadczona jeszcze :twisted:
Obrazek

majencja

Post » Czw wrz 16, 2010 12:47 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

majencja pisze:Dojdziesz do mojego wieku, tez praktyki nabierzesz :twisted: Młoda Ty to i niedoświadczona jeszcze :twisted:

Wiesz, że zawsze byłaś moim guru w wielu tematach. Teraz doszedł jeszcze jeden ObrazekA z tym wiekiem, to nie przesadzaj. Jak sie zobaczymy znów, to jednak cię chyba wylegitymuję, bo opowiadasz jak cię to czas posunął, a wcale tego po tobie nie widać. :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw wrz 16, 2010 12:52 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Bo ja moja droga dobra końserwa jestem, końserwacja ponad wszystko :twisted:
Obrazek

majencja

Post » Czw wrz 16, 2010 13:18 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

majencja pisze:Co wraziłaś sobie słuchawkę telefoniczną???? Można wiedzieć w któryż to otwór ??? Ponponmamo nie posądzałabym Ciebie aż o taka perwersję :twisted: A ja jezdem z siebie dumna ponieważ :

Ja chcę foteczkę persinki, bo aż sie ślinie, tak bym ja chciała zobaczyć :oops:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw wrz 16, 2010 13:24 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

jasdor pisze:

Ja chcę foteczkę persinki, bo aż sie ślinie, tak bym ja chciała zobaczyć :oops:

Całe szczęście, że nie chcesz fotografii siedziska :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw wrz 16, 2010 13:27 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Ja nie robiłam zdjęć, ale sa na wątku viewtopic.php?f=1&t=116828, z początku jej pobytu. Aczkolwiek wygląda na to ze przez cały okres pobytu w schronie NIC nie jadła - a była ponad tydzień na pewno. Jak mi ją aania przywiozła wieczorem to się załamałam :? Sama skóra i kość, pod ogonkiem klucha z włosów, kału i moczu, zatykająca odbyt i siuśkę. Kota nie mogła usiąść, sikała i robiła w tą mieszaninę włosów i fekalii, odleżyna na pupie od tego i na ogonku,Kły dwa o prawie nie widać spod kamienia. Smród, kołtuny, łupież, ropa z oczek . kichająca , kaszląca, dławiąca,, no dramat. Myślałam że mi do rana nie przeżyje. Zagłodzona do granic możliwości.
Leży teraz w klinice pod kroplówką w Gdyni i ją badają. Nie wiem czy przeżyje bo jest tak wyniszczona i zagłodzona, a z jakiegoś powodu nie może jeść- od razu się dławi i krztusi, potem ślini i rzyga.
Obrazek

majencja

[poprzednia][następna]